Седмицата на голямото реване и седмицата в която се върна интригата в първенството. Очертава се финал в последния кръг, а 4-те отбора наредени след двата претендента имат равен брой точки и се борят може би само за едно място в евротурнирите. Какво по-хубаво?
Съдиите били опорочили мачовете, но според мен трябва да имаш умствена недостатъчност за да мислиш, че в двата мача за които се вдига пара са можели да завършат с различни победители ако свиреха други съдии. Особено го твърдя за мача в Разград, защото там Лудогорец също може да има претенции към съдията.
А иначе общото между двата мача - объркват сметките на ЦСКА. Затова и се случи дори спортисти и журналисти да негодуват публично срещу мача в Разград още преди да са видели дори репортаж, а само са чули думи като дузпа, червен картон и изречението "Херо нахлул на терена". И това е достатъчно заедно с това, че Лудогорец е добре финансово и се бори за титлата да се правят някакви изводи. А това, че Черноморец нищо не игра - това защо не се коментира? И че ЦСКА дори и дузпата си не можа да вкара. Вдига се някаква пушилка и зад нея се скрива истината, че това бяха съвсем заслужени победи и съответно загуби. А съдийството - каквото и да е, едва ли променя много резултатите точно в тези два мача. И двамата съдии са доста недолюбвани, но не виждам как ще имат смелост вече да вземат решения в мачовете след като такава лавина се стоварва върху тях.
Седмичен обзор на Гонг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Седмичен обзор на Гонг
[center]
[/center]
[/center]Re: Седмичен обзор на Гонг
Пристрастността на В.Грънчаров просто е дразнеща.Томислав Русев го уважавам много но също е пристрастен.Касабов е направо параноик страшно тъпа идея да го направят водещ на пред банята.За Ники Александров не му подхожда да пише за олигофренски сайт като д.. б.....Журналистическата етика трябва да бъде над шепата стотинки.Вратаря на Миньор удря Мораеш но дузпа нямало щото бил закачил топката,то преди време Шумахер замалко не уби Батистон и също не дадоха дузпа.Първо трябва да си журналист е после фен защото става като приказките в махлата.
Последна промяна от amoros на 15 май 2012 06:43, променено общо 1 път.
- ***cska***
- Контакти:
Фен съм на ЦСКА,но много уважавал Томето Русев!Макар и мнението му в много случаи да е било различно от моето(което не означава че е прав,или не - "В спора се ражда истината"
),винаги съм го харесвал като спортен журналист и уважавам същото.
Докато Гн.Грънчаров,ми лази по нервите(меко казано),и се отвращавам само като чуя гласа му в ефир.Не зная същия,фен на Локомотив Пловдив ли е или на Левски,но винаги е на "контра" срещу най-титулувания и обичан клуб в България-ЦСКА!
Та: Гн.Комплексар Грънчаров,ще задам 2 въпроса за които надвиквахте Ники Александров в ефир,и се опитвате да манипулирате общественото мнение.
1 - Има ли засада на Мораеш,в срещата срещу Миньор?
2 - В кой точно момент,вратаря на домакините играе с топката?(Въобще играе ли с нея)?
Гн.Грънчаров,не ни говорете глупости в ефир,а си сменете диоптъра на очилата,че ставате ама много-смешен!
Докато Гн.Грънчаров,ми лази по нервите(меко казано),и се отвращавам само като чуя гласа му в ефир.Не зная същия,фен на Локомотив Пловдив ли е или на Левски,но винаги е на "контра" срещу най-титулувания и обичан клуб в България-ЦСКА!
Та: Гн.Комплексар Грънчаров,ще задам 2 въпроса за които надвиквахте Ники Александров в ефир,и се опитвате да манипулирате общественото мнение.
1 - Има ли засада на Мораеш,в срещата срещу Миньор?
2 - В кой точно момент,вратаря на домакините играе с топката?(Въобще играе ли с нея)?
Гн.Грънчаров,не ни говорете глупости в ефир,а си сменете диоптъра на очилата,че ставате ама много-смешен!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Искам да попитам,защо са двама срещу един
Защото ги е страх май че ако са 2-2 няма да могат да кажат нищо 
-
RedForever
- Контакти:
Не знам защо така тези двама хубавци, русев и грънчаров, трябва винаги да плюят по ЦСКА. Не знам грънчаров дали е гледам мача в Перник, но няма засада на Мораес и той играе първи с топката и ако това не е дузпа вече не знам кое трябва да е(за подобна ситуация свириха дузпа за Милан срещу Интер преди около 10 дни). Нека на господата им е ясно, че когато има дузпа тя трябва да се свири. Да кофти е, че всеки мач на ЦСКА има такива ситуации, но като са дузпи се свирят. И това дебилно изказване на русев, че ЦСКА са толкова слаби, че без съдийска помощ не могат да победят по-стойностните отбори е просто върху на синьото им мислене та даже комплексарщина от успехите на червеният тим. Ако прегледат по-внимателно всичко по-възлови мачове засягащи отбори от челото в класирането ще видят как всички спорни отсъждания са такива, че да облагодетелстват лудогорец. Много малко са отборите, които да не са се оплакали от съдийството в мачовете си с разградчани. ЦСКА са слаби, но все пак това не означава, че трябва да им се реже главата всеки кръг, защото разбираш ли дръпнали с повечко точки в класирането. Все пак в състава на ЦСКА играят млади момчета на по 18-20 години, на които с тези отсъждания им се вреди на психиката. Защо така трябва да се спира развитието им??? Друга тъпотия дето се каза днес в ефир е, че Янчев и Галчев играели най-грубият футбол в А група и ритали като за световно противниците!!! Хайде моля ви се!!! Започнете да виждате по-далеч от левски!
SAJALQVAM ZA LATINICATA NO PISHA OT TEL.SEDMICNIQ OBZOR MNOGO OBICHAM DA GO SLUSHAM NO CQLA GODINA POCHTI REVLIOTO ALEKSANDROB SAMO PLACHE.CSKA E MNOGO SLAB EDINSTVENO ZAGUBITE NA LEVSKI I LUDOGORETC GO NAPRAVIHA LIDER V KLASIRANETO PROUMEITE GO.