ЦСКА-Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

redpride
Контакти:

Re: ЦСКА-Литекс

Мнениеот redpride » 14 май 2012 15:43

Мачът с Литекс е важен, но вече не решава нищо. Лудогорец ще бие в Каварна и титлата ще се реши на техния стадион. ЦСКА е отбор, който бързо се съвзема от ударите, ще го направи и сега. Мораес ще се реваншира за пропуска си в Перник и ще вкара за победите ни. Нищо не е загубено и аз все още вярвам на Стойчо и играчите. Искам да кажа и на останалите фенове на ЦСКА - Отбора има нужда от нас и срещу Литекс и в Разград. Разбирам, че много са разколебани след загубата в Перник, но надеждата остава. Все още сме първи, все още сме ЦСКА и всички трябва да се съобразяват с нас. Сигурен съм, че ще победим Литекс ей така заради историята и славата. После да видим, как ще ни побере смешното Разградско стадионче. Там цяла България ще разбере, какво е ЦСКА! Всички внимателно да гледат, какво пише на знамената ни и ще разберът, че цялата страна е с нас. Дано на Армията съдията най-накрая да се справи и да няма кални номера, като срещу Левски и Миньор. БФС знае, че без съдийска помощ не може да ни спре и досега изтикаха нещата да мач финал в Разград.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 14 май 2012 16:40

Задължителна победа за да може и Х да ни устройва в Разград :!: Но ако стане така,дано Стойчо не забърка бетона че ще паднем със сигурност.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 14 май 2012 19:42

Гледам и не вярвам на ушите си , както се казва.Груба слабоумни ми дават препоръки да паднем от Литекс за да можели в Разград мочетата да играели само за победа.Как беше да изгорим корабите за да няма път назад.Абе, пичове къде остава феърплея да не говорим с какво самочувствие ще отидат тия момчета в Разград, ами публиката.Аз не съм мазохист искам да бият Литекс и ние и те да се гордеем с победата . Колкото по- малко шансове имат резняците толкова ще им е по- трудно! Нека те да търсят победата на всяка цена, нека те да се шашкат от контрите и да правят нарушения.Пък да видим накрая дали няма да останат с празни ръце защото нещо ми говори , че Коко Динев ще ги бие.Домусчиев не е Гришата не вземе ли нещо сега с толкова торби до година рязко ще свие бюджета.Младосткият тарикат иска бързо да отбие номера пред местните няма да издържи с години да налива пари.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 май 2012 19:56

onegavon написа:Гледам и не вярвам на ушите си , както се казва.Груба слабоумни ми дават препоръки да паднем от Литекс за да можели в Разград мочетата да играели само за победа.Как беше да изгорим корабите за да няма път назад.Абе, пичове къде остава феърплея да не говорим с какво самочувствие ще отидат тия момчета в Разград, ами публиката.Аз не съм мазохист искам да бият Литекс и ние и те да се гордеем с победата . Колкото по- малко шансове имат резняците толкова ще им е по- трудно! Нека те да търсят победата на всяка цена, нека те да се шашкат от контрите и да правят нарушения.Пък да видим накрая дали няма да останат с празни ръце защото нещо ми говори , че Коко Динев ще ги бие.Домусчиев не е Гришата не вземе ли нещо сега с толкова торби до година рязко ще свие бюджета.Младосткият тарикат иска бързо да отбие номера пред местните няма да издържи с години да налива пари.

И аз смятам, че Локо Пд ще ги бие на финала. От контри не се стряскат, много им е гъвкава и бърза средата, обаче се спичат като новобранци понякога-виж на Герена кво ги направихме за 5 минути накрая с 10 души...Все бяха глътнали тоягата, ама късмет и нашта некадърност ги отърва. Мен ако питаш в това ви е шанса, обаче пък оставите ли ги да си разиграват коня, много положения създават и могат ви напълни кошницата. Аз като страничен наблюдател ще гледам с интерес този мач.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 май 2012 20:40

Трябва да бием Ловеч, така поне и равен ни устройва в Разград. Но и да загубим, нищо фатално няма да стане, просто ако трябва да сме шампиони, трябва да бием Разград това е положението, за какво ще играем ШЛ, ако не ги бием в прекия мач.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 14 май 2012 21:12

Пичове.. Имам един въпрос към вас..

КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО?

Отговорът е същият, какъвто ще бъде и след този мач.

Напред армейци!

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 14 май 2012 21:46

Напрежението е с ЦСКА, а Литекс може да ги бие и според мен ще стане. Миньор ги би, така че е съвсем нормално Литекс да вземе мача и да си свърши работата за евроквотите. Титлата ще се решава в Разград, а този мач е от значение за Левски. При победа за Литекс Левски е аут от евротурнирите.

Прогноза 0:1

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 14 май 2012 21:48

Teo написа:Трябва да бием Ловеч, така поне и равен ни устройва в Разград. Но и да загубим, нищо фатално няма да стане, просто ако трябва да сме шампиони, трябва да бием Разград това е положението, за какво ще играем ШЛ, ако не ги бием в прекия мач.

Дали ще почнете мача с +2, с -1 или с равни точки, Лудогорец имат толкова много комфорт, може да е с 1:0 от дузпа в 91-та минута, но мача ще го спечелят.
Относно ловеч ако правят огледален сезон на този от 1998/1999 година, то ще ви победят на "Армията"
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 14 май 2012 22:45

АРМЕЙЦИ, НЯМАМЕ ПРАВО НА ОПРАВДАНИЕ! ВСИЧКИ НА СТАДИОНА! НЕКА ДА БИЕМ и да идем с 2т аванс в Разград! ЦСКА ЩЕ Е ШАМПИОН! ВЯРВАЙТЕ! НАПРЕД АРМЕЙЦИ КЪМ 32-ра титла!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 15 май 2012 09:10

Leon написа:Напрежението е с ЦСКА, а Литекс може да ги бие и според мен ще стане. Миньор ги би, така че е съвсем нормално Литекс да вземе мача и да си свърши работата за евроквотите. Титлата ще се решава в Разград, а този мач е от значение за Левски. При победа за Литекс Левски е аут от евротурнирите.

Прогноза 0:1

бате ти не си добре. това че загубихме от миньор защо те кара да мислиш че няма да излезем и ви смачкаме. защо си мислиш че вашата евроквота е по-важна от нашата шампионска титла. и кога вие последно взехте три точки от нас в софия. срещу ботев враца играчите ни направиха около 30 удара към вратата им. в софия играем силно, силно играем и срещу вас. тъй че победата ни е най-вероятния изход от мача не се заблуждавай
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”