Levski4Ever написа:Laetitia написа:Гара няма да се върне. За наше съжаление и за съжаление на съдържателите на дискотеки в Студентски град.
Той върне ли се, ще е с подобрена дисциплина. Немците си знаят работата.
Кучето скача според тоягата
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Levski4Ever написа:Laetitia написа:Гара няма да се върне. За наше съжаление и за съжаление на съдържателите на дискотеки в Студентски град.
Той върне ли се, ще е с подобрена дисциплина. Немците си знаят работата.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
blue avalanche написа:Понякога се прекалява с така наречения център нападател...Да не би Лудогорец да имат някакъв таран,който да съм пропуснал?
ЕМИЛ написа:blue avalanche написа:Понякога се прекалява с така наречения център нападател...Да не би Лудогорец да имат някакъв таран,който да съм пропуснал?
нямат ,но имат добри халфове . Най-вече офанзивни . Докато ние излизаме с трима дефанзивни ,4 защитника и Гаджев плеймейкър![]()
. Справка мача с ЦСКА
Синьо сърце написа:Абе трябва да купуваме 7-8 играча, това е... Дано Илиян и Тонев вече са наясно горе-долу какво може и какво не може да вземем.
Синьо сърце написа:Абе трябва да купуваме 7-8 играча, това е... Дано Илиян и Тонев вече са наясно горе-долу какво може и какво не може да вземем.
Синьо сърце написа:Това е лошото, че сме бъкани с пари, пък се борим за 4 място, но разгеле-този кошмар свършва вече! Нещо се раздвижват вълните и Ганя май е джиросал акциите, ще се влиза в официално владение скоро, така разправят буболечките из тревата на Герена. Ми то ние не сме харчили нищо! А за Диамутен не сте прави-около него ще се изгради защитата, просто две години не е играл!
Rivaldo10 написа:Синьо сърце написа:Това е лошото, че сме бъкани с пари, пък се борим за 4 място, но разгеле-този кошмар свършва вече! Нещо се раздвижват вълните и Ганя май е джиросал акциите, ще се влиза в официално владение скоро, така разправят буболечките из тревата на Герена. Ми то ние не сме харчили нищо! А за Диамутен не сте прави-около него ще се изгради защитата, просто две години не е играл!
От месеци говориш за огромна промяна, но аз така и не я виждам. Имаше лека промяна на трибуните, но много за кратко, благодарение най-вече на бездарниците на терена.
Потребители, разглеждащи този форум: honda и 16 госта