Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот TristaNNN » 13 май 2012 16:50

Levski4Ever написа:
Laetitia написа:Гара няма да се върне. За наше съжаление и за съжаление на съдържателите на дискотеки в Студентски град.

Той върне ли се, ще е с подобрена дисциплина. Немците си знаят работата.

Кучето скача според тоягата ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 май 2012 16:51

Понякога се прекалява с така наречения център нападател...Да не би Лудогорец да имат някакъв таран,който да съм пропуснал?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 май 2012 17:55

blue avalanche написа:Понякога се прекалява с така наречения център нападател...Да не би Лудогорец да имат някакъв таран,който да съм пропуснал?

нямат ,но имат добри халфове . Най-вече офанзивни . Докато ние излизаме с трима дефанзивни ,4 защитника и Гаджев плеймейкър :shock: :shock: . Справка мача с ЦСКА

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 май 2012 18:25

ЕМИЛ написа:
blue avalanche написа:Понякога се прекалява с така наречения център нападател...Да не би Лудогорец да имат някакъв таран,който да съм пропуснал?

нямат ,но имат добри халфове . Най-вече офанзивни . Докато ние излизаме с трима дефанзивни ,4 защитника и Гаджев плеймейкър :shock: :shock: . Справка мача с ЦСКА

Това вече е съвсем друго нещо!Там е по-сериозният проблем!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 май 2012 20:10

Абе трябва да купуваме 7-8 играча, това е... Дано Илиян и Тонев вече са наясно горе-долу какво може и какво не може да вземем.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 13 май 2012 20:19

Синьо сърце написа:Абе трябва да купуваме 7-8 играча, това е... Дано Илиян и Тонев вече са наясно горе-долу какво може и какво не може да вземем.

Аз пък си мисля, че 7-8 са малко... Поне 11 са си нужни. Нямаме втори вратар, да речем, че това не е важно. Милиев и Диамунтен са ...... Нямаме и ЦЗ значи..Освен Мюлдър, кой е десен защитник? На Башлиев и Станчев ли ще се разчита да са конкурентни? Калво ще си тръгне, Грийн си тръгна, Тасевски и Гаджев също изчезват...... Жуниор не се знае остава ли. Младенов дано не остане... Йовов също... Централни нападатели нямаме... Е, то какво остана? И дори да се вземе по един играч на пост, две или три контизии на ключови играчи и айде у лево. Много хора напускат и много пари трябва да се инвестират, а дали ги имаме не се знае. Малко нереално ми се струва да се разчита на юноши ако ще гоним титла. Да, един или двама да се обиграват в първия състав, добре, но повече.. Общо взето сме го закъсали яко, а ако си и останем с къса резервна скамейка (отново), ще берем бая ядове. Това не значи да вземем разни на килограм от плажовете, но са си нужни сериозни пари за селекция..

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 13 май 2012 20:20

Синьо сърце написа:Абе трябва да купуваме 7-8 играча, това е... Дано Илиян и Тонев вече са наясно горе-долу какво може и какво не може да вземем.

е, те ако не са наясно, кой тогава?
Всичко е под контрол, единствения проблем е, че до последно няма да се знае дали ще играем в ЕКТ, а това до известна степен бърка и селекцията. Що се отнася до "напускащите"- поне 10 парчета ги изкарвам на първо четене. Без значение дали ще имаме евромачове или не...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 май 2012 20:36

Това е лошото, че сме бъкани с пари, пък се борим за 4 място, но разгеле-този кошмар свършва вече! Нещо се раздвижват вълните и Ганя май е джиросал акциите, ще се влиза в официално владение скоро, така разправят буболечките из тревата на Герена. Ми то ние не сме харчили нищо! А за Диамутен не сте прави-около него ще се изгради защитата, просто две години не е играл!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 13 май 2012 20:48

Синьо сърце написа:Това е лошото, че сме бъкани с пари, пък се борим за 4 място, но разгеле-този кошмар свършва вече! Нещо се раздвижват вълните и Ганя май е джиросал акциите, ще се влиза в официално владение скоро, така разправят буболечките из тревата на Герена. Ми то ние не сме харчили нищо! А за Диамутен не сте прави-около него ще се изгради защитата, просто две години не е играл!

От месеци говориш за огромна промяна, но аз така и не я виждам. Имаше лека промяна на трибуните, но много за кратко, благодарение най-вече на бездарниците на терена. :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 май 2012 21:04

Rivaldo10 написа:
Синьо сърце написа:Това е лошото, че сме бъкани с пари, пък се борим за 4 място, но разгеле-този кошмар свършва вече! Нещо се раздвижват вълните и Ганя май е джиросал акциите, ще се влиза в официално владение скоро, така разправят буболечките из тревата на Герена. Ми то ние не сме харчили нищо! А за Диамутен не сте прави-около него ще се изгради защитата, просто две години не е играл!

От месеци говориш за огромна промяна, но аз така и не я виждам. Имаше лека промяна на трибуните, но много за кратко, благодарение най-вече на бездарниците на терена. :?

Не мога да знам мисленето на хората, защо така са решили и как точно стои въпросът с акции, юридически истории и прочее. Те дават парите и това е техен проблем. А ако не е промяна да идва някой си Тонев и да заяви, че той командва в Левски, да назначи капитана, а в същото време Ганьо да подсмърча отстрани и да мълчи-ами аз такова нещо лично не помня преди да се е случвало, но както и да е. Тяхната работа е да изградят система в клуба, да подсигурят условия, финанси и база. Моята е да подкрепям отбора.

Върни се в “Левски”