ЦСКА-Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

KellyB

Re: ЦСКА-Литекс

Мнениеот KellyB » 13 май 2012 10:31

Roger_Federer написа:Пълно спокойствие, армейци! Играем си нашата игра, бием Литекс и отиваме в Разград, бием и тях, а може и Х и ставаме шампиони. САМО ЦСКА!

И каква е вашата игра? Кюскане на топката напред и нагоре... и Стойчо се моли Мораеш да я докопа! Голям смях с тази игра!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 май 2012 11:43

Определено се очаква голяма битка и много нерви, но този мач сякаш клони към Х, вероятно двата отбора ще си разменят по едно полувреме. Но трябва да се отбележи че напрежението е при червените в момента.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 13 май 2012 13:39

От наша гледна точка има някакъв смисъл да го зарежем този мач и да си подготвим отбора за последния . Така или иначе всичко ще се реши тогава .
Ако бием Литекс единствения бонус ще е че ще ни стигне равен в последния мач . Според мен по-разумно е да си запазим титулярите , да направим подготовка мача в Разград и да играем за победа. 8-)
Ако Литекс останат на трето място това може да е в наша полза при определени обстоятелства. ;)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 13 май 2012 13:42

Задължително трябва да бием Ловеч, ако искаме да сме шампиони!!!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 13 май 2012 13:48

Не само Литекс ... Задължително трябва да бием и в двата мача, за да докажем че сме ИСТИНСКИ ШАМПИОНИ!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 13 май 2012 16:12

k_oleto написа:Всички, които казват, че ЦСКА са продали мача са пълни тъпаци.
Всички, които казват, че съдията ни е порязал са пълни тъпаци /аз явно съм гледал друг мач, щот за 90мин. имахме само две ситуации за гол - какъв съдия, какви 5 лева/

ситуация:
1. ЦСКА 66 т
2. Лудогорец 64т.

който вземе две победи, в следващите два мача, става шампион. ЦСКА, е все още в по-благоприятна ситуация. На ЦСКА са нужни само 4 точки, без значение от кой отбор, за да стане шампион. Подкрепяйте отбора и стига търсете вината у Титан, БФС или НЛО.

Вижте в Англия какво направи Ман.Сити
Вижте в Испания какво направи Реал
Вижте в Турция как се развиват нещата
Вижте в Румъния как се развиват неща

Точен си братко!Искаше ми се аз да го напиша,добре,че го прочетох.

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 13 май 2012 16:20

bekono написа:Страх ме е да мисля какво може да се случи в този мач. Някой контузен, някой с червен, Мораес с жълт и загуба на ЦСКА, ако така трябва да стане. Дано греша, но имам лошо предчувствие. Ако спечелим мача ще има поне един или двама наказани за гостуването в Разград, убеден съм.
Прогноза: 1-0 с гол на Крачунов

Ами пич,това ще докаже ''директива''-та.Домусчиев, след края на подготовката заяви шампионски амбиции а не, преди да види, какви ги надробиха Дуци и титаните през зимата.И никакви Х-ове с Разград. \m/ :twisted: \m/

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 13 май 2012 17:25

kolokolo написа:От наша гледна точка има някакъв смисъл да го зарежем този мач и да си подготвим отбора за последния . Така или иначе всичко ще се реши тогава .
Ако бием Литекс единствения бонус ще е че ще ни стигне равен в последния мач . Според мен по-разумно е да си запазим титулярите , да направим подготовка мача в Рязград и да играем за победа. 8-)
Ако Литекс останат на трето място това може да е в наша полза при определени обстоятелства. ;)

Силно пожелателно за вас е да вземете този мач. Разликата от "Х" до победа на чужд стадион е голяма. Още повече, че в отбора ви има млади момчета и евентуална победа / загуба в този мач би могла да им се отрази сериозно в едната или другата посока. Другото е както писаха по-горе - важно е да докажете, че заслужавате титлата. Никой нищо няма да ви оспори ако си вземете двата мача. Титлата е във ваши ръце, всичко зависи от вас, внимавайте да не стане като с Рамос ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 13 май 2012 17:57

Задължително бием Литекс, правим Х с Лудогорец и всички си идва по местата. Нищо не е изгубено, както се очакваше в началото на първенството... финалът ще бъде Лудогорец - ЦСКА. Така и стана :). Жалко само, че изпуснахме уникален шанс да решим титлата още в Перник... ако бяхме били и Левски и Миньор вече щяхме да сме шампиони, но уви... все пак битка до край, шансовете вече са 50 на 50.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 13 май 2012 20:01

20000 в събота срещу Литекс това е няма какво да коментираме повече 2 победи ни трябват ако искаме да сме шампиони.Хайде стягайте се и всички на Армията.

Върни се в “ЦСКА”