Искам си Акаунта написа:subzero написа:Миро,малко преди да прочета поуста ти си мислих,че съдията не свири ЗА Лудогорец,а СРЕЩУ Черноморец. Тук те подкрепям. Съгласен съм и с това,че Домусчиев прави това,което правят всички. Не съм съгласен с няколко неща:
1. Аз предпочитам 3 място със Събев вместо 16 с Дражев. Още повече,че за момента никой не се тръшнал да взима отбора.
2. За кви протести говорим миналата година,като тогава бяхме 5-ма души на стадиона пръснати в 5 сектора и знамената на Blue sharks,които са много далеч от истината. Сега когато Олд скула и Бригадата са факт,нищо не ни пречи да протестираме. И не виждам причина да не го правим.
Всичко останало,което си написал е жестоката истина..
1. Аз пък предпочитам отбор без Събев и без Дражев ... класирането няма значение . Някой да се е претръшкал за отбора не съм чувал ... но Кирил Домусчиев е водил преговори за закупуване на Черноморец в продължение на 3 месеца , преди да реши да влага големи пари в Лудогорец .
2. Протеста е хубаво нещо когато е на принципна основа . След като Черноморец е участвал в съмнителни мачове , с благословията на Събев ( или по негова поръчка ) , аз не мога да протестирам срещу манипулирането на мачове примерно с твърдението , че Черноморец никога не е влизал в уговорки .
Миро аз знам други слухове: Домусчиев е бил "длъжен" точно в Разград да "основе" ново бъдеще. Предполагам вече се сещаш на, кое седло се вози той.
Впрочем някой мислил ли си е някога, че Домусчиев управлява собствени пари ??? Що се касае за Бургас - Домусчиев не е имал сериозни намерения за футбола ни, а да съжаляваме, че не е дошъл в Бургас, а е избрал Разград е все едно да съжаляваме, че Меси е юноша на Барса, а не на Черноморец.
Хората са казали: Няма реализирано желание без покритие. Няма и непродаваема стока. Да обвиняваме Събев, че Домус не е дошъл в Бургас - няма смисъл, а и нещо друго - Черноморец ожъна симпатиите си, защото е на дереджето, което е към този момент...Е*ал съм ти и купите, като тези на Лудогорец. Ще си имаме стария балон с хелий и оная омраза, която ограничи и обикновения бургазлия до стадиона.
[/center]
[/center]