Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

igra4

Re: Срам !!

Мнениеот igra4 » 30 апр 2012 11:51

Morgause ти пееш ли КЗЛ ?
Ако те мразят, значи си личност!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 30 апр 2012 11:53

shumnaliq написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Стига с тези уговорени мачове бе!Вместо само да ревете погледнете,както трябва да се направи за да не ни бие Левски следващият път а дори напротив да ги смачкаме!Говорете за играта,говорете за това,че Румен Трифонов е най-големята издънка в защитата на ЦСКА,говорете за това,че в Халфовата линия няма класа нито пък енергия защото Тошко е на 35 години.Много го обичаме и уважаваме,но вече може само и единствено да помага като треньор на халфовете обикновен помощник или да седи на разервната скамейка.Всичко е до време и това трябва да се разбере.

Абе какво ми говориш... Погледни че е нямало по-слаб Левски никога , а ние не ги бихме , та дори си разигравахме топката ... в нашето поле. Аре стига фенски пристрастия и погледнете мача без червени и сини очила .

Точно в това е проблема приятел дори слаб Левски може да бие ЦСКА защото нито в единият нито в другият отбор има нужната класа.Да имаме Мораес,но в това дерби явно не е достатъчен,нямаше хора не е 1 а 2-3ма играчи, които да направят нужната разлика между отборите и да покажат моментното състояние и на двата отбора!Видя се,че играем по-добре,но не беше достатъчно!Не ме интересуват тотото и прочее аз искам да гледам някакъв футбол стига сте гледали Сашо Диков и Крум Савов!

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 30 апр 2012 11:54

Трагичния в защита отбор на Левски не беше подложен на натиск от мощната атака на ЦСКА.Ст.Младенов обърка тактиката подложена на натиск защитата на сините греши.При правилна тактика мача отиваше на резултат за ЦСКА.

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 30 апр 2012 11:56

Разбира се,че мачът е уговорен!?!Щом ЦСКА губи,значи или мача е уговорен,или играчите са продали мача,или съдията е виновен!ЦСКА е супер отбор от световна класа,който няма как да загуби мач без задкулисни игри!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 30 апр 2012 11:59

Кака ще е уговорен като Мораес можеше да вкара 2 гола ,но ИЛИЕВ спаси,ами Крачунов пак ИЛИЕВ спаси,гредата и другите положения ...просто не вкарахте и загубихте - ЛЕВСКИ имаше 1 положение за цял мач
УГОВОРЕН - пълни глупости,помислихте си че сте непобедими и ще размажете ЛЕВСКИ - е не сте ,но бяхте по-добри
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 30 апр 2012 11:59

Ами Стойчо да каже, ако мача е уговорен това част от "директивата" ли е или е уговорен по друга причина!

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 30 апр 2012 12:04

Udoji90 написа:Това са глупости. Мачът се реши изцяло на терена. "Левски" бяха по-ефективни в атака и биха с 1-0. Точка.

+ Кратко , точно и ясно !

RAYAN
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0

Мнениеот RAYAN » 30 апр 2012 12:07

шивача написа:
RAYAN написа:Двама приятели - цесекари снощи след мача ми казаха, че техните са НАКУПИЛИ артикули на Левски и тях са горили. :lol: Явно да лъжите ви е в кръвта ? :roll:

[offtopic]а на мен ми казаха двама левскари, че момче с този ник във форума на гонг е мъжка вдовица :lol:[/offtopic]

Заклевам се, въобще не те разбрах! :lol: Като си интелигентно недостатъчен, защо се буташ дет не ти е работа ? :roll:
Всичко най хубаво на света, е синьо - факт !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0

Мнениеот Udoji90 » 30 апр 2012 12:20

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:опитвам да намекна на тези които се поддават на провокацията да спрат да пишат глупости, и да забрават мача от вчера. темата се превърна в простащина кой е по велик, нищо общо с мача. изчерпахме си мненията, ако има още някой който не е изразил виждането си за мача, нека да сподели. останалите коментари са излишни

+1948 :!:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 апр 2012 12:37

Тони Шумахер написа:
Udoji90 написа:Това са глупости. Мачът се реши изцяло на терена. "Левски" бяха по-ефективни в атака и биха с 1-0. Точка.

+ Кратко , точно и ясно !

+1 :) Напълно съм съгласен и поздравявам Udoji90 за обективното мнение, с риск да му навлека омразата на други "червени" фенове. ;)
За "дузпите" (кавичките не са случайни): Гледах положенията на повторения по ТВ много пъти. И в двата случая атакуващите играчи преиграха. Младокът от с. Ново Делчево се хвърли като плувец в басейн и първата му реакция след това беше да погледне умолително към съдията. :lol: Мораес (или по-точно Мораеш) пък се познава с Велизар Димитров от „Металург”-Донецк, но е много далеч от неговото актьорско майсторство и "велизарките" - първо падна като прострелян, превиваше се уж от болка, а след това при командата на съдията скочи като сърна. :lol: Заслужен жълт картон за симулация.
За късмета: Ами късметът помага на силните, драги ми колеги. Това е положението... :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “ЦСКА”