Официално: Пеп Гуардиола напуска Барселона!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Официално: Пеп Гуардиола напуска Барселона!
Само не знам защо всички си мислите, че единствената възможност на Гуардиола за нов отбор е Англия. Има и други отбори на този свят, освен испанските и английските грандове, при това дори по - големи клубове
Имало е наскоро среща между Берлускони и Гуардиола, не казвам нито, че има възможност да поеме Милан, нито, че искам това да стане. Просто не го изключвайте като възможност. А и клубът, към който Пеп е показвал винаги огромно уважение и респект, е точно италианският колос. Разбира се, не изключвам Интер като вариант, както и Челси. Може и просто да не е треньор никъде известно време. Според мен е качествен специалист и има бъдеще.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Гуардиола може да има успехи само в отбори като Барса - футболисти, които са заедно доста сезони и са добре отиграни... Където и да иде ще е пълна дупка, защото никъде няма да намери такива условия. Най-вероятно ще замени Манчини, ако Сити не спечели Висшата Лига. Но не виждам как ще се сработи в друг отбор - справка Андре Виаш Боаш. (лично мнение)
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Официално: Пеп Гуардиола напуска Барселона!
само аз ли си спомням че Гуардиола има някаква принципна договорка с федерацията на Катар
- milan199440barca
- Контакти:
stg333 написа:само аз ли си спомням че Гуардиола има някаква принципна договорка с федерацията на Катар
Не си само ти.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
Дреме ми, че напуснал.
- vks1
- Контакти:
Re: Пеп напуска утре?
Adramelech написа:Едва ли ще е в Челси. Не ми се вярва Абрамович да махне Ди Матео, ако Челси спечели ШЛ. Няма да се учудя ако Морати реши да го вземе в Интер.
Интер е добър вариант,а Морати не веднъж е показвал,че харесва Пеп.Ако отиде в Интер ще бъде позлатен,мисля че 20 милиона евро,които не са за пренебрегване.
Канарче!
- arsenvengerin
- Контакти:
LIMASSOL написа:
Сигурно видяхте че само Лео от звездите не пресъстваше на пресконференцията.Ето какво горе-долу е постнал - Искам с цялото си сърце да благодаря на Пеп за всичко каквото ми е дал в лична и професионалната ми кариера.Заради емоцията която чувствам в момента избрах да не присъствам на пресконференцията,защото знам какво издават лицата на играчите,а аз не искам да се показвам така.
Разплака ме
Обичам Левски
- arsenvengerin
- Контакти:
koeff написа:Дреме ми, че напуснал.
На мен Два пъти ми дреме
Обичам Левски
- arsenvengerin
- Контакти:
Барцелоната бе до тук, аиде чао и до нови подвизи, хората Барцелонци да поплачат
Обичам Левски
arsenvengerin написа:Барцелоната бе до тук, аиде чао и до нови подвизи, хората Барцелонци да поплачат
Дообрее!След година-две пак ще си говорим
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!