Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- darakchiev_77
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Е ако вземат тоз некадърник Янков, наистина може и да ме откажат да гледам мачове . По едно време беше най - псуваният от мен национал.
milen.hristov написа:Е тоз вече не знам за какво ще ние, но като се чува кой прави част от селекцията зад гърба на Илиан
Ако въобще е вярна новината, ти сериозно ли мислиш, че Гонзо ще доведе Янков в Левски?! Иначе и аз си мисля, че ако ще преследваме някакви цели догодина този няма как да помогне за това!
Добро утро момчета ! Днес още не съм се усмихвал, но ако изгледате този клип, вие ще се усмихнете ! http://vbox7.com/play:d6be2f5eb2 Моля ви гласувайте, много е важно за всички Левскари, не е СПАМ! Пускайте го и на ваши приятели, нека и те да like-ват клипчето. Нека докараме повече хора на стадиона !!!!
ЦСКА следи изкъсо ситуацията в юношеския тим на "Левски", набор 93, съобщи информиран източник пред "24 часа". В момента от него предложения за договор имали само вратарят Димитър Илиев и Асен Георгиев. "Червените" се ослушват за Тодор Чаворски, Детелин Чунчуков и Христо Попадиин, като са готови да ги вземат.
Най-сериозен е интересът на "армейците" към Чаворски, който е с 13 гола във вечното дерби.
БЛИЦ припомня, че младокът, известен като Тото Чаворски, блесна в последния сблъсък на "сините" с ЦСКА, когато на 3 април се отчете с гол и 3 асистенции за успеха на селекцията на Викторио Павлов с категоричното 4:1. Двубоят беше от 23-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години, където "Левски" е убедителен лидер в класирането с актив от 61 точки. ЦСКА пък е на 6-ата позиция с 46.
Най-сериозен е интересът на "армейците" към Чаворски, който е с 13 гола във вечното дерби.
БЛИЦ припомня, че младокът, известен като Тото Чаворски, блесна в последния сблъсък на "сините" с ЦСКА, когато на 3 април се отчете с гол и 3 асистенции за успеха на селекцията на Викторио Павлов с категоричното 4:1. Двубоят беше от 23-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години, където "Левски" е убедителен лидер в класирането с актив от 61 точки. ЦСКА пък е на 6-ата позиция с 46.
Поправете ме, ако бъркам, но Гонзо не е ли все още член на Управителния съвет?
Bobby1177 написа:Пичове, много искам да възстановим стария транспарант "Левски, ти си всичко за нас". Дълги години беше на сектор Б, мисля и през приказните 2005 - 2006 г.
Готов съм да възстановя разходите за изготвянето му, само не знам къде и кой може да го направи. Пишете ми, ще се отзова.
САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Може да пробваш да се свържеш с тия пичове http://fondsectorb.com/. Занимават се сериозно с тия работи и няма да откажат помощ.
- milen.hristov
- Контакти:
eddie написа:Поправете ме, ако бъркам, но Гонзо не е ли все още член на Управителния съвет?
E не е сериозно да бъде свикан управителният и надзорният съвет само за да бъде освободен. Все пак задължително трябва да се случи при следващото събрание
- milen.hristov
- Контакти:
Бъдещият треньор на Левски - Илиан Илиев е побеснял, след като е разбрал, че Георги Иванов работи по лятната селекция на тима, разбра ***.eu. Наставникът на Берое не е знаел, че Гонзо му избира футболисти в Кипър. Варненският специалист е научил от медиите, че провалилият се с гръм и трясък като спортен директор бивш нападател е командирован на Острова на Афродита от боса Тодор Батков, за да наблюдава играчи за Левски. Илиев е останал изключително разочарован, че никой от отговорните фактори в синьото ръководство не го е уведомил, че Гонзо е останал на работа в клуба и то като скаут. Не е тайна, че двамата не са в добри отношения и едно от условията на Илиев да се съгласи да поеме Левски от лятото беше именно пловдивчанинът да бъде игнориран от спортно-техническата власт на Герена.
Според запознати, Илиев не иска да работи в екип с Гонзо, защото се страхува, че Георги Иванов ще му плете интриги и ще му се меси в треньорските функции.
Според запознати, Илиев не иска да работи в екип с Гонзо, защото се страхува, че Георги Иванов ще му плете интриги и ще му се меси в треньорските функции.
- milen.hristov
- Контакти:
Blue_Lion написа:Милене...Дон Галфон...не ми казвай, че им вяраш...
За тази статия да. Илиан отдавна си каза, че няма да работи с гонзо. За никого не е тайна че това му е било едно от условията.