Дали това е едно ново начало за Барселона?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Re: Дали това е едно ново начало ?
Аз ако бях фен на Челси,след вчерашния мача щях да сменя отбора.Не може да претендираш че си голям отбор,а същевременно да не излезеш от наказателното си поле.А дали на Барса им е минала ерата,ще питаме Реал догодина 

-
CSKARCHETO-BS написа:Аз ако бях фен на Челси,след вчерашния мача щях да сменя отбора.Не може да претендираш че си голям отбор,а същевременно да не излезеш от наказателното си поле.А дали на Барса им е минала ерата,ще питаме Реал догодина
Ти и още няколко като теб, не сте добре! Целта, оправдава средствата!
100 години написа:CSKARCHETO-BS написа:Аз ако бях фен на Челси,след вчерашния мача щях да сменя отбора.Не може да претендираш че си голям отбор,а същевременно да не излезеш от наказателното си поле.А дали на Барса им е минала ерата,ще питаме Реал догодина
Ти и още няколко като теб, не сте добре! Целта, оправдава средствата!
Не ти не си добре пак те питам на теб такъв футбол ако ти харесва значи си задомазохист

- FCBarcelona7
- Контакти:
''Барселона продължава да доминира. Загубата от Челси и проваленият сезон е само изпитание за състава на Барселона, който, ако успее да си вземе достатъчно добри поуки от допуснатите грешки, през следващия сезон ще бъде още по-силен и труден за преодоляване.
Барселона и Лионел Меси сдадоха короната, но по-скоро това не е краят на каталунската доминация, а времето за промени!''
И аз това казвам !
Барселона и Лионел Меси сдадоха короната, но по-скоро това не е краят на каталунската доминация, а времето за промени!''
И аз това казвам !
[center][wrapimg=]http://puu.sh/2IoDc.png[/wrapimg][/center]
- FCBarcelona7
- Контакти:
Айде Байерн на финал ! Видяхме на Роналдо хубавото изпълнение на дузпи простоо

[center][wrapimg=]http://puu.sh/2IoDc.png[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Испанските "колоси" се оказаха с "глинени" крака!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Най-сетне светът ще види и нормален земен финал, не само такъв между "извънземни"!!!!!!! Футболния свят успя накрая да намери "цаката" на прехвалените формации от Испания!!!!!!!
Днес се потвърди залеза на испанския футбол.Барса бяха жалки вчера,владееха топката,но такава игра на дребно отдавна не бях виждал! И ако Меси няма ден са безпомощни! Харесвам Барса но това вчера бе апотеоз на немощта! Срещу този безумно бранещ се Челси,срещу симулациите на Дрогба и сие те не противопоставиха нищо.Дори когато с помощта на халфовете фланговете на Челси се оголваха нямаше кой да нахлуе.Нямаше скорост,нямаше идея,нямаше отбор а само сбор от индивудуалности.Нямаше БОЙЦИ! Точно заради това отпаднаха Барса и Реал! Защото без особени футболни аргументи Челси и Байерн ще са на финал.Заради това-че са бойци а ЦСКА вероятно ще е шампион! А не защото(като изключим Мораес)са някакви футболни гении.Всичко е борба,и артистизма си отива! Красиво е,но не е печелившо! Това важи и за спорта,и за политиката! Тъпия Боко си е ЦАР,но няма кой да му противостои защото в БГ,а и не само тук,интелекта е низвергнат,а силата и простотията печелят по точки!
Аз не мосля, че изгубените титли в Испания и в ШЛ трябва да означават край или начало на нещо за Барса. Надявам се Пеп да остане и да продължи да налага точно този стил на игра.
- ICAKOV_FCB
Ново начало е момчета,Барса отново ще е на върха!!!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]
Някой наистина им се иска да е края....ама не е....Челси имаше невиждан късмет, който няма вечно да е на страната на съперниците на Барса...и няма всеки път да играем с Реал между двата мача и основния ни нападател да е контузен и Меси да няма дени да бием по 5 греди....просто Господ реши Челси да продължи...то това не беше късмет, а някви висши сили както казаха вчера....но както и да е, догодина взимаме Йоренте или Солдадо или пък РВП и пак на върха...заедно с Реал...отново
Уембли
Айде да не си говорим за касмет че като гледам бая ако станаха.Спомни си 3те неотсадени дузпи за Челси точно срещу Барса тогава не пищяхте.Нормално е битото куче да си трае като е изяло боя.Не може всяка година Барселона или Манчестър да печелят купата има и други можещи отбори.Касмет на финала на Челси те заслижават да станат Европейски шампиони и успех на сините лавчета от Левски в Неделя.
Уембли
Айде да не си говорим за касмет че като гледам бая ако станаха.Спомни си 3те неотсадени дузпи за Челси точно срещу Барса тогава не пищяхте.Нормално е битото куче да си трае като е изяло боя.Не може всяка година Барселона или Манчестър да печелят купата има и други можещи отбори.Касмет на финала на Челси те заслижават да станат Европейски шампиони и успех на сините лавчета от Левски в Неделя.