ЦСКА-Черно море
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-Черно море
още повече че предполагам Морето ще играят здраво отзад, щото вече всяка една точка която могат да ни смъкнат ще е ценна, отбраната им е стабилна и ще бъде трудно да ги пробием ..
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
С Присо,Мораеш и карачанката на контри 3:0 гаранция.Само ЦСКА
Поне 15 000 на "Армията", нова победа за ЦСКА с пълно себераздаване на футболистите и после нова порция закани "сега ви започват трудните мачове" по наш адрес. И така до края на 28-ми кръг. Последните 2 ще са просто протоколни за ЦСКА, защото ЦСКА ще е ШАМПИОН! Напред, Армейци!
- Udoji90
- Контакти:
Да не се изказвам прибързано, ама това май ще е първият ни пролетен мач, в който съперниковият отбор има повече кадрови проблеми от нас.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- D.Georgiev
- Контакти:
Всеки мач оттук нататък ви е еднакво труден и важен. Не знам защо определяте точно този като най-важен? Една единствена загуба, срещу "Черно море", "Левски" или "Литекс" (тук имам най-малки надежди) е достатъчна, за да се решава титлата в последния кръг. Равен мач не ни устройва, така че сте в много изгодна позиция. Още повече, че "Литекс" до вашия мач може вече да нямат за какво да се борят. На нас най-трудният ни мач, ще е срещу "Черноморец" - ако направим грешка, то тя ще е тук.

- bobonikolov
D.Georgiev написа:Всеки мач оттук нататък ви е еднакво труден и важен. Не знам защо определяте точно този като най-важен? Една единствена загуба, срещу "Черно море", "Левски" или "Литекс" (тук имам най-малки надежди) е достатъчна, за да се решава титлата в последния кръг. Равен мач не ни устройва, така че сте в много изгодна позиция. Още повече, че "Литекс" до вашия мач може вече да нямат за какво да се борят. На нас най-трудният ни мач, ще е срещу "Черноморец" - ако направим грешка, то тя ще е тук.
Пич ЦСКА може и да загуби точки от Черно море и Левски,но вие със сигурност губите точки срещу Черноморец.Просто са много по-добре обиграни от вас,не ги гони желание за титла,а и треньорът им е врял и кипял в тая професия.А вашият Ивайло Петев още се учи.Херо със сигурност знае как да ви надиграе.Да не говорим,че Черноморец имат стабилен централен нападател,който ще бъде опазен трудно от вашата защита.Така,че до последния кръг не се знае къде ще сте вие.Може и да сте пред ЦСКА,но ако ЦСКА си вземе следващите два мача,а вие се издъните при един от тях автомат изхвърчате от борбата за титлата.
- D.Georgiev
- Контакти:
bobonikolov написа:D.Georgiev написа:Всеки мач оттук нататък ви е еднакво труден и важен. Не знам защо определяте точно този като най-важен? Една единствена загуба, срещу "Черно море", "Левски" или "Литекс" (тук имам най-малки надежди) е достатъчна, за да се решава титлата в последния кръг. Равен мач не ни устройва, така че сте в много изгодна позиция. Още повече, че "Литекс" до вашия мач може вече да нямат за какво да се борят. На нас най-трудният ни мач, ще е срещу "Черноморец" - ако направим грешка, то тя ще е тук.
Пич ЦСКА може и да загуби точки от Черно море и Левски,но вие със сигурност губите точки срещу Черноморец.Просто са много по-добре обиграни от вас,не ги гони желание за титла,а и треньорът им е врял и кипял в тая професия.А вашият Ивайло Петев още се учи.Херо със сигурност знае как да ви надиграе.Да не говорим,че Черноморец имат стабилен централен нападател,който ще бъде опазен трудно от вашата защита.Така,че до последния кръг не се знае къде ще сте вие.Може и да сте пред ЦСКА,но ако ЦСКА си вземе следващите два мача,а вие се издъните при един от тях автомат изхвърчате от борбата за титлата.
"Черноморец" са страхотен отбор, но да казваш, че със сигурност ще загубим точки е пристрастно. В Бургас мачът беше равен, но сега ще играем в Разград. Всичко може да се случи, но има голяма вероятност да си вземем мача. Просто казах, че за вас няма значение срещу кой играте, една единствена грешна стъпка, може да направи първенството наистина интересно. Пожелавам си една загуба на "ЦСКА" не само като фен на "Лудогорец", но и като фен на футбола. За вас не знам аз много искам да го видя този мач.

Черноморец ако са си осигурили вече участието в евротурнирите, най-вероятно ще легнат на Лудогорец само за да ни прецакат .. знаем там какви са ни отношенията,така че не трябва да разчитаме много-много на тях 
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- D.Georgiev
- Контакти:
Batkoto написа:Черноморец ако са си осигурили вече участието в евротурнирите, най-вероятно ще легнат на Лудогорец само за да ни прецакат .. знаем там какви са ни отношенията,така че не трябва да разчитаме много-много на тях
Няма да са си осигурлили нищо - ще има още 3 кръга. Още повече това е отбор, който не влиза в уговорки с никой и си играе за победа във всеки мач. За отношенията ви с тях кой ви е виновен?

те сами са си виновни, ако си бяха изпипали договора с футболиста като хората,нямаше да станат тези скандали ..