Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот zlobul » 19 апр 2012 15:10

I.A написа:Добре как може някои да сте толкова негативно настроени.Иво Тонев вече го преценихте за три месеца.Оставете го до другото лято да видим какво ще направи пък тогава да даваме оценки а?И аз бях за завръщане на Мъри в Левски, но след като не стана и назначиха Илиан сме длъжни да му дадем нужната подкрепа и спокойствие.Ние сме фенове на Левски не на Сираков, Стоилов или който и да е, но явно някои не са фенове на Левски а на Сираков.

За три месеца показа , че не го бива даже и в лъжите . За три месеца се извъртя поне 100 пъти , даде два пъти повече обещания , отколкото може да си позволи , на всичкото отгоре нито едно не се сбъдва . Трябва човек да е пълен идиот или завършен наивник , че да повярва на тоя .Излезе на пресконференцията по обявяването на новия тренер , все едно е на погребение .Правеше паузи между глупостите , които наговори придавайки си тежест , което естествено може да има ефект пред фенове с два грама мозък в главите и пред никой друг .
Ние и гонзо оставихме уж за малко .Уж беше пожарен вариант , а то стана 3 години , накрая с кански мъки се отървахме от него , а ти искаш да му дадем на тоя въздухар цяла година .Луд ли си или просто искаш да свършим като локо софия ?
Като фенове на Левски , трябваше да изберем най-доброто за клуба ,както го и направихме .Освен това и тара , макар и неочаквано клекна пред желанието на БОЛШИНСТВОТО от феновете . В този момент избора трябваше да е върху най-успелия тандем в историята на клуба , независимо дали някой ги харесва , а не да оставяме некъв парашутист от "Надежда" да решава съдбата на отбора . Първо се чул със Сираков по телефона , уважавал го много , пък в момента в който Мъри поискал да работи с Наско , тоя напуснал бесен от стаята за да се оплаква на господарите си (дето още никой не ги знае), на всичкото отгоре си позволи и да коментира , кой бил левскар и кой-не при положение , че от 24 годишен е работил в друг отбор . Смех.
Трябваше да се даде втори шанс на СС , пък тогава вече да ги съдим кой къв е и как работел .
И много моля да се прави разлика и да не се сливат нещата . На мен , а и предполагам на повечето им харесва ЛЕВСКИ при СС , когато мачкахме Марсилия с Рибери , Нианг , Бартез и Насри в състава си , когато мачкахме Удинезе с Ди Натале в състава си , който стана и година по късно голмайстор на сери-А , а не да треперим за "хикс" с "акулите" (при всичките ми уважения) ,да падаме от "орките" насред "герена" -все отбори които не ги брояхме за живи . Разни Шаешу-та и Асис-овци да минават по 3-4-ма , все едно са стълбове и т.н .
Та след всичко казано дотук би трябвало да ти е ясна разликата вече между фенове на Левски и фенове на Сираков .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 19 апр 2012 16:15

На Сираков да не би да му е много чиста работата?
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 апр 2012 16:19

Levski4Ever написа:На Сираков да не би да му е много чиста работата?

Има ли човек на който да му е чиста работата . Ако има такъв , моля ти се посочи ми го .

пп Чиста или не Левски игар 1/4 финал , влезе в шампионска лига , мачкаше всичко живо в България , когато и както си искаше , а ние феновете се гордеехме с отбора . Не че сега не се гордеем с емблемата -гордеем се , но само с нея , а тия които играят и работят за нея ни карат само да се срамуваме .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 19 апр 2012 18:43

zlobul написа:Има ли човек на който да му е чиста работата . Ако има такъв , моля ти се посочи ми го .

пп Чиста или не Левски игар 1/4 финал , влезе в шампионска лига , мачкаше всичко живо в България , когато и както си искаше , а ние феновете се гордеехме с отбора . Не че сега не се гордеем с емблемата -гордеем се , но само с нея , а тия които играят и работят за нея ни карат само да се срамуваме .

Че мачкахме, мачкахме ама имаше и Беверен и Тампере и -16точки...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 19 апр 2012 18:53

I.A написа:Добре как може някои да сте толкова негативно настроени.Иво Тонев вече го преценихте за три месеца.Оставете го до другото лято да видим какво ще направи пък тогава да даваме оценки а?И аз бях за завръщане на Мъри в Левски, но след като не стана и назначиха Илиан сме длъжни да му дадем нужната подкрепа и спокойствие.Ние сме фенове на Левски не на Сираков, Стоилов или който и да е, но явно някои не са фенове на Левски а на Сираков.

Не, ние сме фенове на хора които могат и знаят какво правят,а не като някои които само празни приказки говорят и нищо не са постигнали,човека който знае много просто го няма в Левски. Това е Наско Сираков колкото на някои и да не им се иска той е лицето на сините и с неговото име като футболист и ръководител се свързват успехите на Левски през последните 20 години.Всяка жаба да си знае гьола,не искам не виждам смисъл Тонев да продължава да мъчи Левски с присъствието си,имаме си знаещ човек ние сме викнали Сульо и Пульо да се упражнява с управлението на най-популярния български клуб.Стига аматьорщина 3 години, и не съм убеден че Илиян ще успее да се справи при тези хора които управляват клуба в момента.

Потребителски аватар
tostao
Контакти:

Мнениеот tostao » 19 апр 2012 19:12

Според мен сега е времето любимият ни Левски да се изчисти от всички тартори, лигльовци и мързеливци, и да се даде пълна свобода на Ил.Илиев да направи селекцията и правилната подготовка. Чистката трябва да започне със С.Грийн, Д.Тасевски, Вл.Гаджев, Хр.Йовов, Й.Милиев, И.Иванов, Д.Димов, Д.Младенов. Последен шанс за Диамунтен и Старокин и без никакъв компромис за връщане на "стари" левскари /Ст.Ангелов - спомнете си как напусна , Ж.Миланов и т.н.
ОСНОВАНИЯ , КОИТО МЕ КАРАТ ДА МИСЛЯ ТАКА: 1.Грийн - мисли само за пари , 2.Тасевски - изхабен , 3.Гаджев - тартор без въздух , 4.Йовов - годинки , 5.Милиев - спомнете си един мач без негови грешки, 6.Иво Иванов - винаги закъснява след онзи автогол от евротурнира , за който много бързаше , 7.Димов вечно го чакаме да се покаже , 8.Д.Младенов - непостоянен . 9.Диамунтен - голяма заплата за качествата му. 10. Старокин - трябва да играе на позицията си - иначе е провал. Подмладяване на отбора шанс на собствени юноши, - чужденци, които от първото си представяне да се раздават , като истински левскари , а не да ги чакаме да се адаптират или да влизат във форма. И накрая , мотивацията във всеки един мач трябва да е пределна , да се насажда шампионско мислене и раздаване докрай на терена, защото всеки облякъл синята фланелка на Левски трябва да знае, че е чест да носи отговорност пред милиони фенове, понякога много повече милеещи и страдащи за клуба от самите тях. Само така биха се върнали привържениците на трибуните ,за да има празник при всяко представяне на своите любимци. САМО ЛЕВСКИ !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 апр 2012 19:20

Локомотивеца да изчезва . Едва ли на някой от вас му се пият "горчиви чаши " и то до дъно .Да не говорим , че никой не е длъжен да пие от такива чаши с тоя палячо . Да си пие чашите с "железните бригади" , а не с нас , ние сме друго тесто !

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 19 апр 2012 19:24

За мен е прекален лукс Левски да си позволява да пропилее цял полусезон с някакви временни решения, полутреньори и други импровизации.
Това време беше безценно за проучване, обиграване и преценка на отбора от един постоянен ангажиран треньор..
Не, че се оплаквам ;)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 апр 2012 19:35

След "лебедовото езеро" на Славия (второто полувреме) си направих труда да проверя останалите мачове в "лайвскора" и веднага след като видях 1-0 за Монтана с два червени картона си помислих , че следващия мач на ловеч най-вероятно ще е с лудогорец :))) . Проверих как са мачовете в следващия кръг и попаднах на мача лудогорец-литекс и пак ми нахлуха едни мисли ....:))) .....дали "директивата " не е лудогорец -шампион , докато червената помия се излива върху нас . ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК ....:)) ...локомотивеца все всичко знае , но все не може да говори :))) , макар , че като се замисли човек , какво ли толкова би могъл да каже ...всички помним цирковете на локо софия , докато той им беше спортен директор .В тая връзка , някой надява ли се един човек , който в по голямата част от кариерата си е продавал мачове , да заиграе изведнъж чисто ?

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 апр 2012 19:35

TB1957 написа:
Avanti_Ragazzi написа:

venger написа:И кой ще дойде на негово място, ако си замине точно сега?

Хич не трябваше да сменят Гонзо, да бяха вързали едно магаре за треньор щеше да извади 2 точки от 2-та мача с Локо и Акулите. Тоз безгласния и безхарактерния се има за много вървежен треньор и той същия като сухия, а Вили Вуцов или Грозданов щяха да свършат много повече работа с опция да останат за следващия сезон, а тоз хем знае че има 2 месеца, хем се оправдава и говори на едро

ТВ 1957, ама ти, сериозно ли? Къв Гонзо, кви 5 лева?! Видяхме му достатъчно уменията на този...
Чета всякакви мнения тук и знаете ли- започваме всички да изглеждаме жалки. Не смешни- такива бяхме до скоро. А жалки. Защото постоянно се дават някакви умозаключения, крайни оценки и откровени обиди. Айде стига бе хора. Тонев ни бил виновен, незнам си още кой... Той ли не може да ритне топката или да спре както трябва атака на противника? Или пък той е тренирал играчите, които някой друг избираше в последните години... Писна ми от дървени философи и лаици. Които, убеден съм, в голямата си част са се събличали по спортен екип само в час по физическо и не знаят дори една "осмица" какво е в тренировките. Бива рИване, но такова чудо няма като нашето тук. Да- Левски е ПЪЛЕН ПРОВАЛ, и това е видно и от самолет. Та дори Стиви Уондър вижда в каква несъстоятелност сме откъм кадри на всички нива и фронтове в клуба и отбора. Но с тоя негативизъм какво правим?! Само се настройваме, но нищо градивно реално не вършим. ОК, като ни боли всички УЖ за Левски, айде да ви предложа нещо: Дайте да излезем от анонимността си тук и да организираме своеобразен протест пред стадиона. Но с открити лица и всеки да си отстоява мнението. По мъжки. Щото така, както я карахме всичките тук по форума, е най-лесно. Седим си пред компа и си правим някви "душевни чикии" като се бараме на най-добрите експерти във футболното дело. По презумция се набелязват мишените и се започва с "обстрелването"...А някой от вас зададе ли си поне веднъж въпроса: "А какво сторихме всички ние за отбора си?" Нали се бием до посиняване в гърдите, че сме "милиони фенове" на отбора на народа- къде сме бе, пичове?! У дома, при гаджето или семейството си или просто сме обгърнати от самота и си изливаме злобата към всичко, което не ни стиска да променим в действителност. И си "трошим" пръстите по клавиатурата, но реално нищичко не правим. Щото, ако толкоз ни болеше за този наш любим отбор, трябва да го правим не по форумчетата, а там- ОТВЪН, където трябва. Аз съм ЗА, а вие? Или ще си продължим мизерното форумно осиране по всички теми, касаещи Левски, щото нещо все не ни е изнесло. Я любим треньор, играч или ръководител не е дошъл на Герена, я някой нов пък изглеждал "недобре заресан" за синия "бутик"...Бъдете мъже и постъпвайте като такива. С плачене по форума нищо не се постига, единствено се губи уважение дори в собствените ни очи. Защото липсва смелост за това, което ни мъчи да го кажем ТАМ, на точното място. Това е.
Последна промяна от santiliana на 19 апр 2012 19:43, променено общо 3 пъти.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”