Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Nightfate » 19 апр 2012 14:10

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hWKEltZAU8U[/youtube]
Един велик глас утихна завинаги .. :(
R.I.P.
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 19 апр 2012 14:12

Добър ден! На реванша ще разнищим опълЧелси! :twisted:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 апр 2012 14:15

Един голем К*Р за федерацията по волейбол :!: :!: :!:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 апр 2012 14:17

Dani написа:Добър ден! На реванша ще разнищим опълЧелси! :twisted:

Като погледаш още малко футбол, ще разбереш, че той не е само чики-рики пасчета и финтчета, а има и тактика. А като започнеш да се радваш на един добре изигран тактически мач, тогава ще почнеш и да разбираш футбола 8-)

Изображение

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 19 апр 2012 14:21

rhaegar написа:

Като погледаш още малко футбол, ще разбереш, че той не е само чики-рики пасчета и финтчета, а има и тактика. А като започнеш да се радваш на един добре изигран тактически мач, тогава ще почнеш и да разбираш футбола 8-)

Това много добре го знам! Защо си мислиш, че като съм на 14, не разбирам от футбол? Гледам футбол вече 10 години и напълно разбирам начина ви на игра, но той не ми харесва! Защо след като имате страхотни играчи като Дрогба, Мата, Лампард и Есиен вие се затваряте в глуха защита? И все пак честита победа! Но на реванша ситуацията ще е съвсем друга!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 апр 2012 14:31

rhaegar написа:

Айде сеа колко да е добре изигран тактически....ако си бяхме вкарали 1 от 2 те 1000% положения и до 15 мин и Сеск не беше сакат сега да сте писали как сме ви разгромили, ама шанс...футбола затва е толко интересен...все пак няма да е реално ако и във вторник имате късмет...първо Тотнъм, вчера и сега е ред да се обърне :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 19 апр 2012 14:34

kingofpop написа:
rhaegar написа:

Айде сеа колко да е добре изигран тактически....ако си бяхме вкарали 1 от 2 те 1000% положения и до 15 мин и Сеск не беше сакат сега да сте писали как сме ви разгромили, ама шанс...футбола затва е толко интересен...все пак няма да е реално ако и във вторник имате късмет...първо Тотнъм, вчера и сега е ред да се обърне :?

+1
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 апр 2012 14:58

kingofpop написа:Айде сеа колко да е добре изигран тактически....ако си бяхме вкарали 1 от 2 те 1000% положения и до 15 мин и Сеск не беше сакат сега да сте писали как сме ви разгромили, ама шанс...футбола затва е толко интересен...все пак няма да е реално ако и във вторник имате късмет...първо Тотнъм, вчера и сега е ред да се обърне :?

Е такъв мач как да се вземе без късмет? Да, на Челси им провървя, че Барса не вкара тези положения, които Челси допусна. Но те бяха 90% по-малко, отколкото в който и да е друг мач на Барса. Отбора беше первектен в защита и ефективен в атака-какво повече може да се иска. Имаше голяма доза късмет, победата се дължи и на вдъхновение и смея да кажа психологическа сила на играчите на Челси, желанието за реванш и т.н, но и на блестящо изиграния мач в отбрана. А ако според вас някой отбор може така да затвори Барса, че да не допусне нито едно чисто положение...........Челси си изигра мача чудесно, с оглед съотношението на силите между двата отбора и моментното им състояние.

Изображение

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 19 апр 2012 15:00

Здрасти !

Кво стаа тука уа, батка ?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 19 апр 2012 15:06

rhaegar написа:
kingofpop написа:Айде сеа колко да е добре изигран тактически....ако си бяхме вкарали 1 от 2 те 1000% положения и до 15 мин и Сеск не беше сакат сега да сте писали как сме ви разгромили, ама шанс...футбола затва е толко интересен...все пак няма да е реално ако и във вторник имате късмет...първо Тотнъм, вчера и сега е ред да се обърне :?

Е такъв мач как да се вземе без късмет? Да, на Челси им провървя, че Барса не вкара тези положения, които Челси допусна. Но те бяха 90% по-малко, отколкото в който и да е друг мач на Барса. Отбора беше первектен в защита и ефективен в атака-какво повече може да се иска. Имаше голяма доза късмет, победата се дължи и на вдъхновение и смея да кажа психологическа сила на играчите на Челси, желанието за реванш и т.н, но и на блестящо изиграния мач в отбрана. А ако според вас някой отбор може така да затвори Барса, че да не допусне нито едно чисто положение...........Челси си изигра мача чудесно, с оглед съотношението на силите между двата отбора и моментното им състояние.

Как нито едно положение бе, човек? Две греди, пропуските на Бускетс, на Фабрегас, на Санчес, на Пуйол, и няколкото пробива на Меси какво са??? Единствено късметът ви покри! ;)

Върни се в “Свободна зона”