Един велик глас утихна завинаги ..
R.I.P.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Dani написа:Добър ден! На реванша ще разнищим опълЧелси!

rhaegar написа:Dani написа:Добър ден! На реванша ще разнищим опълЧелси!
Като погледаш още малко футбол, ще разбереш, че той не е само чики-рики пасчета и финтчета, а има и тактика. А като започнеш да се радваш на един добре изигран тактически мач, тогава ще почнеш и да разбираш футбола
rhaegar написа:Dani написа:Добър ден! На реванша ще разнищим опълЧелси!
Като погледаш още малко футбол, ще разбереш, че той не е само чики-рики пасчета и финтчета, а има и тактика. А като започнеш да се радваш на един добре изигран тактически мач, тогава ще почнеш и да разбираш футбола
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:rhaegar написа:Dani написа:Добър ден! На реванша ще разнищим опълЧелси!
Айде сеа колко да е добре изигран тактически....ако си бяхме вкарали 1 от 2 те 1000% положения и до 15 мин и Сеск не беше сакат сега да сте писали как сме ви разгромили, ама шанс...футбола затва е толко интересен...все пак няма да е реално ако и във вторник имате късмет...първо Тотнъм, вчера и сега е ред да се обърне
kingofpop написа:Айде сеа колко да е добре изигран тактически....ако си бяхме вкарали 1 от 2 те 1000% положения и до 15 мин и Сеск не беше сакат сега да сте писали как сме ви разгромили, ама шанс...футбола затва е толко интересен...все пак няма да е реално ако и във вторник имате късмет...първо Тотнъм, вчера и сега е ред да се обърне

rhaegar написа:kingofpop написа:Айде сеа колко да е добре изигран тактически....ако си бяхме вкарали 1 от 2 те 1000% положения и до 15 мин и Сеск не беше сакат сега да сте писали как сме ви разгромили, ама шанс...футбола затва е толко интересен...все пак няма да е реално ако и във вторник имате късмет...първо Тотнъм, вчера и сега е ред да се обърне
Е такъв мач как да се вземе без късмет? Да, на Челси им провървя, че Барса не вкара тези положения, които Челси допусна. Но те бяха 90% по-малко, отколкото в който и да е друг мач на Барса. Отбора беше первектен в защита и ефективен в атака-какво повече може да се иска. Имаше голяма доза късмет, победата се дължи и на вдъхновение и смея да кажа психологическа сила на играчите на Челси, желанието за реванш и т.н, но и на блестящо изиграния мач в отбрана. А ако според вас някой отбор може така да затвори Барса, че да не допусне нито едно чисто положение...........Челси си изигра мача чудесно, с оглед съотношението на силите между двата отбора и моментното им състояние.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта