clever_ написа:kirchaka написа:clever_ написа:До къде я докарахте,да се кефите на 20мин игра за Берба.Това ли е най-важното или че сме на 6 точки от рекордна 20-та титла
Лично аз не се кефя на тази незаслужена титла,радвам се че Бербо ще се махне от тоя дъртофелник!![]()
А мен ми е кеф че такива бербафенчета ще спрат да гледат,следят и коментират Юнайтед след напускането на Бербатов.Аман от такива фенове уж на Юнайтед, а всъщност се кефят само на Берба.
А ти,уважаеми "истински" фен,кажи,какво в момента трябва да се гледа и коментира в отчайващата игра на Юнайтед?Тъпите изцепки на САФ?Тука половината са някакви глорихънтъри,дето са яко с червените очила и се кефят,че ще вземем титла...хубаво че другите отбори са доста по-слаби,че иначе...."Гранда" на Испания-Атл.Билбао ни скри топката,но ние пак намираме хубави страни на нещата....Айде да се махне Бербо да лъснем само с Уелбек,да видим тогава какво ще правим!То и Чичарито беше голова машина миналата година,благословяха го всички,докато Барса не ни отепа!Айде свалете малко червените очила,особено ти,сигурно си фен на Юнайтед само за да можеш да дразниш феновете на другите отбори,нали?