От доста време ми се върти в главата тази игра! Играта е на следния принцип .. Задаваме си футболни въпроси и който отговори на въпрос има право да зададе нов. Право да пускат въпрос имат само хората, отговорили вярно на предния.
Нека да започнем!
1. Кой футболист за първи път изкарва топката в тъч, когато противников играч е на земята, в знак на феърплей?
[offtopic]Пп. Преди имаше една подобна тема, но в нея бяха давани 10 въпроса и трябваше да отговаряме на тях като викторина.. Тук е на малко по-различен принцип.[/offtopic]
Футболен куиз!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Футболен куиз!

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
Re: Футболен куиз!
Добра идея, но с уговорката без да се гледа в гугъл
Аз лично не знам отговора на първия въпрос

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- NiKsAnA_ss
- Контакти:
kingofpop написа:Добра идея, но с уговорката без да се гледа в гугъл![]()
Точно! Ако искате, ще ви дам жокер. Случва се в Бразилското първенство и футболистът е известен!

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
Мисля, че е Гаринча!
[offtopic]Може и да бъркам, но не гледах в чичко Гугъл[/offtopic]
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
kartago написа:Мисля, че е Гаринча!
Позна! Задавай въпрос!

Швейцария
На кой мач в Англия, играч не върна топката от тъч в стила на феърплея и неговият отбор вкара гол?
[offtopic]Щом съм познал малко разяснение за този случай! На мач на Сантос, уникалното дясно крило Гаринча ( десният му крак е с 11 см по-къс от другия и като бяга се клатушка като пате, защитниците не могат да му усетят финта) лъже няколко защитника от противниковия отбор, финтира и вратаря, който при падането се удря много лошо, Гаринча като вижда това вече на буквално празна врата изритва топката в тъч и се притичва на помощ на колегата си! После треньора го хокал, но той казал, че така е почувствал ситуацията, и ако се е случило отново, пак така щял да го направи! В недалечното минало Паоло Ди Канийо направи същото в Англия![/offtopic]
[offtopic]Щом съм познал малко разяснение за този случай! На мач на Сантос, уникалното дясно крило Гаринча ( десният му крак е с 11 см по-къс от другия и като бяга се клатушка като пате, защитниците не могат да му усетят финта) лъже няколко защитника от противниковия отбор, финтира и вратаря, който при падането се удря много лошо, Гаринча като вижда това вече на буквално празна врата изритва топката в тъч и се притичва на помощ на колегата си! После треньора го хокал, но той казал, че така е почувствал ситуацията, и ако се е случило отново, пак така щял да го направи! В недалечното минало Паоло Ди Канийо направи същото в Англия![/offtopic]
kartago написа:На кой мач в Англия, играч не върна топката от тъч в стила на феърплея и неговият отбор вкара гол?
Имам накакъв спомен, ама не се сещам...от тоя сезон ли е

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

преди 7-8 г. за купата на ФА Арсенал - Шефилд Юн. Арсенал не върнаха топката и вкараха гол и биха 2-1, после май мача се преиграваше
arsenalko написа:преди 7-8 г. за купата на ФА Арсенал - Шефилд Юн. Арсенал не върнаха топката и вкараха гол и биха 2-1, после май мача се преиграваше
Предполагам е верен отговор това.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Върни се в “Игри и забавления”