Уигън - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Уигън - Манчестър Юнайтед
Тоя мач беше просто УЖАС...
за пореден път този сезон уникално жалка игра..дано лятото Съра да вземе мерки...че направо ме е срам да ги гледам вече..
messi7 написа:Rofles написа:Спестена дуспа, гол от несъществуващ корнер ..
Иначе Уигън заслужаваха победата. Целия отбор абсолютна дупка ! Едно не разбрах: Не даде почивка на Рууни когато биеме, а когато падаме ? Айде трябва да вземем другите 2 мача казах ви да не бързате толкова с титлата.. Сега съм яко нервен утре ще коментирам мача ..
Вие ли се оплаквате от съдиите?! Скрийте се някаде, че има толкова мачове, където може да се види якото подпиране. Признайте веднъж, че сте надиграни и толкова. И без това титлата пак ви е сигурна.![]()
Не съм се оплакал признавам, че доста понякога сме били подпомагани от съдии, а ти само първия ред ли гледаш, ако е така значи си доста прост. Точно на втория ред съм написал, че Уигън си заслужават победата.
[/center]Re: Уигън - Манчестър Юнайтед
Сър Алекс: Фил Дауд нямаше ден, ние също
Това изказване на САФ ми хареса

На всекиго беше ясно,че тоя мач ще има полягане.Вие ако искахте да ги биете спокойно щяхте да им вкарате 3 гола,Уигън са отбор на Юнайтед не случайно пращате футболисти под наем там(Клевърли) и е ценен за Юнайтед затова искате те да останат в Премиършип.
Жоржиньо написа:На всекиго беше ясно,че тоя мач ще има полягане.Вие ако искахте да ги биете спокойно щяхте да им вкарате 3 гола,Уигън са отбор на Юнайтед не случайно пращате футболисти под наем там(Клевърли) и е ценен за Юнайтед затова искате те да останат в Премиършип.
Никой не е "полегнал" просто халфовете ни толко си бива. Гигс (дори не е му е там мястото) , а Карик е най-дразнещият играч неговите пасове вместо да са халф-нападател , той връща назад към вратаря. Незнам как го търпи САФ.
[center]Изумен съм.И това не е,че сме паднали,а от начина по който го сторихме.
Такова безличие в скоро време съм гледам само на мачовете на Левски.
Никаква агресия,никаква идея за нещо смислено,с което да се изненада противникът.
Уигън победи заслужено.Ударите към вратите бяха 7 на 1 към края на мача.
Чак в 82 мин се заложи вратарят на Уигън да спасява опасно положение.
Какво говори това?!
Да,вярно,че нямаше корнер,от който падна гола и че имаше 100% дузпа за игра с ръка на Фигероа,но това не трябва да служи за оправдание.
Други пък ще кажат,че Евънс е трябвало да бъде изгонен за втори жълт картон и да-прави ще са,Фил Дауд му спести картона.
Юнайтед и друг път е играл слабо,падал е в резултата,но е намирал сили да се измъкне от тежката ситуация.
Сега просто НИЩО.Все едно бяха примирени със загубата.
Валенсия беше само тялом на терена,духом беше някъде другаде.
Рууни също.
За Чичарито каквото и да кажа ще е малко.Той заедно с Уелбек не могат да стъпят на малкия пръст на Бербо.
Жалко,че САФ го отписа толкова рано,защото в такива мачове би бил много полезен.
Сега да се надяваме следващите мачовете с Вила и Евертън ще бъдат спечелени и ще гостуваме на Сити с 5 точки преднина.
GGMU[/center]
Такова безличие в скоро време съм гледам само на мачовете на Левски.
Никаква агресия,никаква идея за нещо смислено,с което да се изненада противникът.
Уигън победи заслужено.Ударите към вратите бяха 7 на 1 към края на мача.
Чак в 82 мин се заложи вратарят на Уигън да спасява опасно положение.
Какво говори това?!
Да,вярно,че нямаше корнер,от който падна гола и че имаше 100% дузпа за игра с ръка на Фигероа,но това не трябва да служи за оправдание.
Други пък ще кажат,че Евънс е трябвало да бъде изгонен за втори жълт картон и да-прави ще са,Фил Дауд му спести картона.
Юнайтед и друг път е играл слабо,падал е в резултата,но е намирал сили да се измъкне от тежката ситуация.
Сега просто НИЩО.Все едно бяха примирени със загубата.
Валенсия беше само тялом на терена,духом беше някъде другаде.
Рууни също.
За Чичарито каквото и да кажа ще е малко.Той заедно с Уелбек не могат да стъпят на малкия пръст на Бербо.
Жалко,че САФ го отписа толкова рано,защото в такива мачове би бил много полезен.
Сега да се надяваме следващите мачовете с Вила и Евертън ще бъдат спечелени и ще гостуваме на Сити с 5 точки преднина.
GGMU[/center]
- t0bl3ro_bg
Rofles написа:Спестена дуспа, гол от несъществуващ корнер ..
Иначе Уигън заслужаваха победата. Целия отбор абсолютна дупка ! Едно не разбрах: Не даде почивка на Рууни когато биеме, а когато падаме ? Айде трябва да вземем другите 2 мача казах ви да не бързате толкова с титлата.. Сега съм яко нервен утре ще коментирам мача ..
Рофлес, няма от какво да се оплачем.. Най-накрая да свирят против нас. Беше ми писнало да ни бутат.Вчера не знам какво стана. Просто Уигън ни смачка. Този сезон се видя, че не можем да играем срещу по-различните схеми на игра, първо Билбао с ротациите си, сега и Уигън с 3-4-3 ни размазаха, това е футболът..
- cantonaFAN
- Контакти:
Жоржиньо написа:На всекиго беше ясно,че тоя мач ще има полягане.Вие ако искахте да ги биете спокойно щяхте да им вкарате 3 гола,Уигън са отбор на Юнайтед не случайно пращате футболисти под наем там(Клевърли) и е ценен за Юнайтед затова искате те да останат в Премиършип.
Полягане каза
Алооооооо,това не ти е А група.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lv9lav0NoG1qavph8.gif[/wrapimg]
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.
Аз мисля, че не трябва да обвиняваме Валенсия за тази загуба. Та той изнесе толкова мачове.
Чичарито и Уелбек са големи дървета бе, просто няма втори като тях. Бербатов има класата на двамата общо. Незнам Сър Алекс не го ли забелязва, ама това е положението. Другия мач Скоулс задължителен титуляр. То се видя, че без него просто нещата не вървят.
Чичарито и Уелбек са големи дървета бе, просто няма втори като тях. Бербатов има класата на двамата общо. Незнам Сър Алекс не го ли забелязва, ама това е положението. Другия мач Скоулс задължителен титуляр. То се видя, че без него просто нещата не вървят.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
vasilnv написа:Аз мисля, че не трябва да обвиняваме Валенсия за тази загуба. Та той изнесе толкова мачове.
Лошото е че Скоулс май не може да изиграе цели два поредни мача,или по Сър Алекс смята така.САФ повтори грешката си от финала за ШЛ преди няколко месеца,пусна Карик и Гигс рамо до рамо което е самоубийствен подход.
B.E.L.20.V.E