Кървавото писмо на Коритаров до БФС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Аз_съм_Спас

Re: Кървавото писмо на Коритаров до БФС

Мнениеот Аз_съм_Спас » 10 апр 2012 14:02

ДЕКЛАРАЦИЯТА на футболиста е ЕДНО, а ЖЪЛТАТА КАРТА е СЪВСЕМ ДРУГО! ДА-декларацията се попълва от самия футболист-ФАКТ! Приемаме че Гонзо може да е излъгал.Обаче ЖЪЛТАТА КАРТА, се изготвя и изпраща от ФУТБОЛНАТА ФЕДЕРАЦИЯ на държавата от която идва играча- в случая от ТУРСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ. И в ЖЪЛТАТА КАРТА на Гонзо пише, че е играл само в Газиентеп! Може би и турците са в "далаверата"?!...или?: ):):)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 апр 2012 14:03

dodo7271 написа:
Old_death написа:
dodo7271 написа:Нека да отнемат титлата на Левски от 2006-а и заедно с това да отнемат тази на ЦСКА от 2008-а. Както се разбра вчера, УЕФА са питали защо преди началото на сезон 2007/2008 не е бил отнет лицензът на ЦСКА?

Я дай някакъв линк към твърдението ти,или си го съчинил докато си маструбирал в тоалетната!

http://gong.bg/view_article.php?article_id=264111

П.с. Имаш проблем. Нуждаеш се от психолог. Постоянното говорене за сексуални практики означава нещо.

Не се опитвай да ми слагаш диагноза!Нужда от такава има индивид,който се връзва на приказките на една от страните в спора.Това,което ми сочиш вече я ясно и на малоумниците до колко е вярно.Самия факт,че те не са знаели в колко клуба е играл Гонзо през тоя период е показателен до колко трябва да им се вярва.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 10 апр 2012 14:05

"Въпрос №10 Г-н бакалавър, Георги Александров Иванов a.k.a. Гонзо, ще се извините ли на българската спортна общественост за криминалното си деяние в което ви уличават документите, които сте подал на 06.03.2006 г.?"
Когато Михтарски се извини за измамата в мача срещу Ювентус!
------------------------------------------------------
Михтарски не си спомням да се е ивинявал, обаче си спомням, че присъдиха служебна загуба в пъривя мач, та и аз викам сега да стане същото :roll:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 10 апр 2012 14:07

[quote="Old_death[/quote]
Не се опитвай да ми слагаш диагноза!Нужда от такава има индивид,който се връзва на приказките на една от страните в спора.Това,което ми сочиш вече я ясно и на малоумниците до колко е вярно.Самия факт,че те не са знаели в колко клуба е играл Гонзо през тоя период е показателен до колко трябва да им се вярва.[/quote]

А защо трябва да вярвам на другата страна? Те да са показали един документ? Едно доказателство? Вярвам само на очите си.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 10 апр 2012 14:09

На официален документ ли да вярваш или на градев, който чете уикипедия?...

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 10 апр 2012 14:09

magichko написа:
Blagoy написа:Вече е свършен факт. Аз пък питам защо никой от ЦСКА, или който и да е клуб не се сети да сезира тогава (след края на сезона) ФИФА? А се сещаме 6 години по-късно... Класирането е факт, отборите са си разпределили местата, първите 4 са участвали в евротурнирите. "След дъжд- качулка"

в Италия се отнеха титли.. защо не е и в България ? какво като е след толко години ? има ли нарушение има ! а защо не е търсено до сега нямам идея

Именно! Това ми е въпросът и на мен- по-скоро риторичен. След като от БФС не са проверили, т.е. не са си свършили работата, се подава жалба навреме в УЕФА, ФИФА. Или в Спортния съд в Лозана, не съм запознат точно с процедурите.
Не сте ме разбрали правилно- и аз смятам, че правото в случая е на страната на ЦСКА, но и вината е тяхна (а и на всички останали клубове, срещу които е играл Гонзо във въпросния сезон), че не са сезирали навреме когото трябва.
Защото, ако се присъдят служебни загуби на Левски в 11 мача, това ще означава тотално прекрояване на класирането. Отборите, които участват в Европа няма да са същите, изпадащите също може да не са същите дори. И какво правим? Търсим машина на времето, за да върнем нещата ли? Интересите на много клубове са засегнати, и -те също имат вина за това, че не са действали, когато е трябвало.
Съгласен съм, че и ръководството на БФС- на всички нива, във всички комисии, действа абсолютно неадекватно. Глупост след глупост се върши. Затова всички дружно трябва да си бият камшика.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 апр 2012 14:10

dodo7271 написа:[quote="Old_death

Не се опитвай да ми слагаш диагноза!Нужда от такава има индивид,който се връзва на приказките на една от страните в спора.Това,което ми сочиш вече я ясно и на малоумниците до колко е вярно.Самия факт,че те не са знаели в колко клуба е играл Гонзо през тоя период е показателен до колко трябва да им се вярва.[/quote]

А защо трябва да вярвам на другата страна? Те да са показали един документ? Едно доказателство? Вярвам само на очите си.[/quote]
Ще ти отговоря в твоя стил и преставам да си губя времето.Тогава отиди на очен лекар! ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 апр 2012 14:11

Чета, чета и не мога да повярвам на "ушите си"... Тука е пълно с Матросовци, дето се опитват да ни накарат да повярваме, че БФС е действало по правилата. Всички поставени въпроси са по-скоро риторични и за всеки НОРМАЛЕН човек това е ясно. Лошото е, че явно на много хора не им се е изяснило.
Това дали Гонзо ще лежи в затвора за подписване на декларация с невярно съдържание или дали няма да плати глоба от 100 лева поради изтекла давност е толкова блудкаво обяснение, че повече може единствено Павел Колев. Нито ще променят резултатите (така както направи УЕФА през 1994г), нито някой от факторите ще претърпи наказание.
ВСИЧКО ТУК СЕ ПОСОЧВА КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВО В КАКВА КАЛ Е ЗАТЪНАЛ БОБИ, който странно защо вече 10 дни, а и повече никакъв го няма. То е лесно - караш Павката, който е на заплата, да се излага, после го гониш, щото се е изложил, после замазваш перуката и отиваш да наблюдаваш Евро 2012...

Дано от тук нататък поне нещата започната да вървят ПО ПРАВИЛАТА. Ясно е че битият е бит, уваженият - уважен. Но за да не се бием и "уважаваме" от тук нататък е необходимо цялата тази каша да бъде осъзната, призната и да се извлекат поуки
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 10 апр 2012 14:12

Old_death написа:
А защо трябва да вярвам на другата страна? Те да са показали един документ? Едно доказателство? Вярвам само на очите си.

Ще ти отговоря в твоя стил и преставам да си губя времето.Тогава отиди на очен лекар! ;)[/quote]

Защо трябва да ходя на очен лекар? Защото не ти харесва това, което е написано в официален документ? Нещата са прости. БФС са глупаци и олигофрени, това е ясно. Обаче те вадят документи. От страна на ЦСКА няма нито едно доказателство, само обиди, насъскване на феновете (добре, че повечето не им се връзват та имаше само 40 човека пред БФС), агресия, злоба и дивашка омраза.
Последна промяна от dodo7271 на 10 апр 2012 14:16, променено общо 1 път.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 10 апр 2012 14:15

Old_death написа:
Belus написа:И агент Алберт се изказа :lol: :lol: :lol:
Ако някой не е чел доносите на Коритаров: http://www.netinfo.bg/photo/donosi/

И това какво общо има с темата?Извади тогава и разпечатки на доносите на агентите на ДС,с които е пълно в УС на Левски!

"Кървавото писмо на Коритаров до БФС"
Нищо общо няма, само съвпадения на имена. :)
Утре се очаква писмо да изпратят: бай Иван, Петьо "Куцото", леля Софка... Ако е възможно да са с еднакво съдържание! :) Обещаваме веднага да се "качат" във форума за обсъждане! :lol: :lol: :lol:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”