Кървавото писмо на Коритаров до БФС
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кървавото писмо на Коритаров до БФС
"кървавото писмо" е не мога вече заклевам се ... имам чувството, че някой хора нарочно ги пишат тия заглавия, за да ме откажат да влизам във форума ...

sirius123 написа:Тоя помияр не беше ли в НОВА ТВ . От там фалшиво се извиняваше че комунистите го накарали да става доносник.
Тц, тоя е някакъв Н.Коритаров, не Г.
[center]
[/center]
[/center]Re: Кървавото писмо на Коритаров до БФС
Blagoy написа:Вече е свършен факт. Аз пък питам защо никой от ЦСКА, или който и да е клуб не се сети да сезира тогава (след края на сезона) ФИФА? А се сещаме 6 години по-късно... Класирането е факт, отборите са си разпределили местата, първите 4 са участвали в евротурнирите. "След дъжд- качулка"
Така е, не са се сетили и ЦСКА няма да спечели нищо особено. Ама в БФС е имало хора, които това им е било работата и сега е повече за тях въпросът. Понеже немало система "футболен паспорт", всеки си ходел в БФС, казвал "Я сакам да ритам у Левски", или все едно къде, те поглеждали към звездите и отговаряли "Епа ритай, като сакаш". А не е много трудно да се сетиш да го накараш футболиста да ти донесе документи за това, къде е играл през сезона, щом никой не ти предоставя информацията наготово.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
В Италия как върнаха титлите. Сега се пили, защото сега се разгласява. Друг е въпроса кога как и кой е разбрал и дали БФС са знаели за този факт при правенето на картотеката му. Друг е въпроса, че като цяло Левски и Гонзо не могат да се винят. Те си подават молба за картотека, от БФС са длъжни да проверят дали имат право да картотекират този играч. Затова не съм сигурен, че може да се присъдят служебни, той футболиста си има картотека и си цъка. Вината е изцяло на БФС. Те трябва да понесат най-тежки наказания!!!

-
Аз_съм_Спас
magichko написа:Blagoy написа:Вече е свършен факт. Аз пък питам защо никой от ЦСКА, или който и да е клуб не се сети да сезира тогава (след края на сезона) ФИФА? А се сещаме 6 години по-късно... Класирането е факт, отборите са си разпределили местата, първите 4 са участвали в евротурнирите. "След дъжд- качулка"
в Италия се отнеха титли.. защо не е и в България ? какво като е след толко години ? има ли нарушение има ! а защо не е търсено до сега нямам идея
В Италия ставаше въпрос за КОРУПЦИЯ. За КОРУПЦИЯ давността е 12 години.За нередовен играч, давността е 2 години за подаване на жалба пред ФИФА и УЕФА, и 5 години за завеждане на дело пред Международния арбитражен съд в Лозана.Както се досещаш, всички срокове са безвъзвратно изпуснати.А и не смятам изобщо че нечестно сме спечелили титлата- тогава бяхме класа над останалите, не случайно играхме 1/4 финал в УЕФА. А Гонзо изобщо не беше решаваща фигура тогава-той беше резерва.Гола го вкара от дузпа...така че сорка, ама титлата си е НАША!
О
Rigabula написа:В Италия как върнаха титлите. Сега се пили, защото сега се разгласява. Друг е въпроса кога как и кой е разбрал и дали БФС са знаели за този факт при правенето на картотеката му. Друг е въпроса, че като цяло Левски и Гонзо не могат да се винят. Те си подават молба за картотека, от БФС са длъжни да проверят дали имат право да картотекират този играч. Затова не съм сигурен, че може да се присъдят служебни, той футболиста си има картотека и си цъка. Вината е изцяло на БФС. Те трябва да понесат най-тежки наказания!!!
четох писание на Градев , че тогава Сашо Диков е надал вой за това нещо.. но никой не му е обърнал внимание.. така е било удобно
[center]
[/center]
[/center]Re: Кървавото писмо на Коритаров до БФС
sirius123 написа:Тоя помияр не беше ли в НОВА ТВ . От там фалшиво се извиняваше че комунистите го накарали да става доносник.
Батков използва Левски за да се гордее,че като ВКР е залягал по шубраците в гонене на американски шпиони и предатели.И докато Коритаров е един обикновен фен,то Батков е собственик на Левски.Разбира се,агент ТАРА не е сам в гнездото на осите.На Герена има и други агенти,ако не ги знаеш мога да ти ги кажа,но не това в момента е най-важното.Важни са въпросите които които задава Коритаров и ако имаш отговори на тях,ще ми е интересно да ги прочета.Иначе подмятания кой какъв бил приемам като признак на слабост.Явно търсиш начин да отклониш вниманието от тях и по възможност темата да се измести на някъде другаде.Защо ли тези въпроси те притесняват толкова много?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Аз_съм_Спас написа:magichko написа:Blagoy написа:Вече е свършен факт. Аз пък питам защо никой от ЦСКА, или който и да е клуб не се сети да сезира тогава (след края на сезона) ФИФА? А се сещаме 6 години по-късно... Класирането е факт, отборите са си разпределили местата, първите 4 са участвали в евротурнирите. "След дъжд- качулка"
в Италия се отнеха титли.. защо не е и в България ? какво като е след толко години ? има ли нарушение има ! а защо не е търсено до сега нямам идея
В Италия ставаше въпрос за КОРУПЦИЯ. За КОРУПЦИЯ давността е 12 години.За нередовен играч, давността е 2 години за подаване на жалба пред ФИФА и УЕФА, и 5 години за завеждане на дело пред Международния арбитражен съд в Лозана.Както се досещаш, всички срокове са безвъзвратно изпуснати.А и не смятам изобщо че нечестно сме спечелили титлата- тогава бяхме класа над останалите, не случайно играхме 1/4 финал в УЕФА. А Гонзо изобщо не беше решаваща фигура тогава-той беше резерва.Гола го вкара от дузпа...така че сорка, ама титлата си е НАША!![]()
![]()
О
Играхте спор няма, но нека тея от БФСто да излязат да кажат да сбъркали сме ето ви оставките ни и готово. Не разбирам грам от право, камо ли спортно така нищо не мога да кажа за тези срокове.
ПП: тъпо заглавие да

защо написа:Blagoy написа:Вече е свършен факт. Аз пък питам защо никой от ЦСКА, или който и да е клуб не се сети да сезира тогава (след края на сезона) ФИФА? А се сещаме 6 години по-късно... Класирането е факт, отборите са си разпределили местата, първите 4 са участвали в евротурнирите. "След дъжд- качулка"
Така е, не са се сетили и ЦСКА няма да спечели нищо особено. Ама в БФС е имало хора, които това им е било работата и сега е повече за тях въпросът. Понеже немало система "футболен паспорт", всеки си ходел в БФС, казвал "Я сакам да ритам у Левски", или все едно къде, те поглеждали към звездите и отговаряли "Епа ритай, като сакаш". А не е много трудно да се сетиш да го накараш футболиста да ти донесе документи за това, къде е играл през сезона, щом никой не ти предоставя информацията наготово.
Това е отговорът на БФС:
6. Случаят "Георги Иванов" е изключително прост. Към март 2006 г. системата на ФИФА с "Футболен паспорт" все още не е въведена, така че Българският футболен съюз не е имал начин да знае за колко отбора е играл Гонзо във въпросния сезон. Изпращането на жълтата му карта от Турската федерация, където фигурира само "Газиантепспор", както и декларацията на самия футболист по онова време са били достатъчни.
Нека да отнемат титлата на Левски от 2006-а и заедно с това да отнемат тази на ЦСКА от 2008-а. Както се разбра вчера, УЕФА са питали защо преди началото на сезон 2007/2008 не е бил отнет лицензът на ЦСКА?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание