Сашо Диков, Кана 3 - Николай Бареков, ТВ7 ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Сашо Диков, Кана 3 - Николай Бареков, ТВ7 ?

Мнениеот DANS » 06 апр 2012 13:11

Pro-European написа:
DANS написа:.......
за разлика от теб моя пдпис е на спортна тема защото този форум е спортен ...

Подписът ти не е на спортна тема - там е написано име на футболен клуб по неправилен (меко казано) начин.
Така че това не е подпис на спортна тема. Това е идиотски подпис.

Ти дете ли си или се правиш на такова?, това е линк, кликваш върху него и гледаш, името е неправилно изписано умишлено за да не се петни името на Апостола, или ти си за това да хулиме националните си герои само за това че някакви хора са кръстили отбор на героя, все пак тук спора за яйцето и кокошката тук не стои, Апостола е един но много са петнителите на името му (това че задаваш наивно-детски въпроси те издава че ти не си в този форум по тясно-спортни пристрастия, а по политически такива,)! ще те цитирам
"там е написано име на футболен клуб по неправилен (меко казано) начин"
политиканчо ти не различаваш единственото число от множественото, не правиш разлика между футболен клуб и обобщаващия израз за фенската му маса!

Нищо не казваш за фактите изложени за договорените квоти в ЕС, не казваш защото не ти изнася!

И като си толкова голям патриот имам задачка-закачка за теб:
Какво съм сложил като аватар на профила си? Искам отговора да е бърз, ясен, точен и конкретен, без налучкване, без обобщенние, имаш право само на един отговор! Чакам!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 06 апр 2012 13:46

Нямам представа.
Стремежът да се легитимираш чрез аватара си работи, само донякъде, в онлайн среда. Но по-важно, дори и там, е профилът на този, който стои зад него.
Проявлението на този профил оправдава изводите ми в предишните 2 поста.
толкова, остани със здраве.

тук коментираме Сашо Диков и персоната, която послужи за създаване на термина - ´´барековизация на журналистиката´´.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 апр 2012 14:18

Сигурно всеки журналист малко или много му се налага да защитава нечии интереси, за съжаление в такива времена изглежда живеем. И така е горе-долу по цял свят може би, малко са медиите, които са обсолютно независими. Така поне си мисля.
Но.... Все пак за мен има голяма разлика между Диков и Бареков. Бареков е мазен, подставен, той е просто един слуга на властта! Това е личното ми мнение. Докато Сашо Диков ми е правило впечатление, че единствен от журналистическата гилдия си е позволявал да дава думата на лица меко казано неудобни на властта. Помня преди време като изхвърлиха Дамбовците от Кремиковци и единствен той отиде на крак при единия Дамбовец и беше направил огромен материал с него. Та в този репортаж Дамбовеца открито заплашваше Бойко Борисов, дори го беше призовал да дойде и да се разберат като мъже. Сега едно е да си с властта, а съвсем друго срещу нея. Но това не значи, че Диков обслужва само интереси, които целят да свалят това правителство от власт. Мисля, че той отразява всички новини горе-долу обективно, това че търси скритото, неназованото, някои неща, които прикриват истината понякога е характерно за него и за спортната тематика. Както често се съмнява за някои мачове дали не са уредени и т.н., така и в политиката винаги се съмнява и търси всички гледни точки, дори и най-неудобните.
Но както в спорта трудно може да се разбере дали е левскар или цесекар и еднакво остър и към двата тима, когато се наложи, може би така и в политиката е такъв, макар че аз политическите му предавания много по-малко ги следя от спортните. Но на това хората му казват да си обективен. Нещо, което за журналистите в Дарик например не може да се каже и те си го признават. Томислав Русев прави Гонга тъмносин много често. Онзи ден в спортлайн написали някаква статия срещу тях и конкретно срещу тримата тенори, които коментираха мача на Левски с Лудогорец. И Томислав Русев знаете ли какво отговори: Ние сме национално радио, но и частно! И това беше общо взето отговора му. Демек можетте да ме хванете за оная работа, аз ще говоря каквото си искам в национален ефир! Ето защо Томито и другите са много далече от Сашо като спортен журналист, ама много..... И не само той. Сашо е светлинни години пред всички журналисти в Б-я. Сашо е бялата лястовица в бг журналистика. Такова ми е мнението, надявам се да не греша, защото няма да е добре ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 апр 2012 16:00

Не съществува в съвременния западен свят такова нещо като независима журналистика. Причините са много - плащане на честоти, на заплати на служители, ала-бала и какво ли още не...
Няма начин да има многотиражен независим вестник, ефирна телевизия, или често посещаван информационен портал, който да не е пряко зависим от някого. Никой не си подритва хляба! ;)
Или играеш по свирката на някого, или ... на улицата.

Върни се в “Свободна зона”