Черноморец - Черно море 3-2 FT.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Черно море 08.04, 13:30
Готвач, няма да е прецедент, защото ние вече го направихме с феновете на Локо Пд. Писах го по горе..... 
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец - Черно море 08.04, 13:30
petkan написа:Готвач, няма да е прецедент, защото ние вече го направихме с феновете на Локо Пд. Писах го по горе.....
И с един от ЦСКА след мача
BRF написа:petkan написа:Готвач, няма да е прецедент, защото ние вече го направихме с феновете на Локо Пд. Писах го по горе.....
Сега един,другия път двама и така докато прикоктаме всички читави.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
subzero написа:BRF написа:petkan написа:Готвач, няма да е прецедент, защото ние вече го направихме с феновете на Локо Пд. Писах го по горе.....
Сега един,другия път двама и така докато прикоктаме всички читави.
те само читави при нас нали знаеш
Опс, Вальо извинявам се
И червен фен-приятел имаме. Но както Данчо пише, къде що има читаво, добре дошло е 
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец - Черно море 08.04, 13:30
BRF написа:те само читави при нас нали знаеш
Ай ся,и при нас има изключения,пък кво остава при вас,дето сте с хиляди повече
[center]
[/center]
subzero написа:BRF написа:те само читави при нас нали знаеш
Ай ся,и при нас има изключения,пък кво остава при вас,дето сте с хиляди повечеТе се подвизават в друг форум обаче
аз отговарям за моите хора BRF знаеш че всичките са ОК
- hristo1306
- Контакти:
Абе, пичове ! Футбола е спорт, но футбола сближава. Какво по- хубаво от това да си пиеш биричката с фенове на "противниковия" отбор. Бях на мача на "морето" с ПСВ и виках за тях / ако бъда честен и ударих една майна на Манолев - да ме извини / Бях и на мача България - Швеция в Бургас, с шведи на около - ами то шоу си стана от всякъде ! Шоуто си го правим ние феновете. Футбола сближава, футбола не е омраза и борба за насилие ! Футбола отваря врати - за бизнес, за приятелство, за контакти и обмяна на мнения. Форума направи първата крачка в Б-я, ще се радвам да бъде последвана от всички фенове на тази прекрасна игра - поне от провинцията. От мен наздраве на всички, които ще присъстват на мача !
petkan написа:Опс, Вальо извинявам сеИ червен фен-приятел имаме. Но както Данчо пише, къде що има читаво, добре дошло е
Пишеш за пиене след мач с другата агитка.Аз отговарям на тези условия.Аз съм от агитката на ЦСКА,значи освен с Локо сте пили и с ЦСКА след мач между двата отбора
BRF написа:petkan написа:Опс, Вальо извинявам сеИ червен фен-приятел имаме. Но както Данчо пише, къде що има читаво, добре дошло е
Пишеш за пиене след мач с другата агитка.Аз отговарям на тези условия.Аз съм от агитката на ЦСКА,значи освен с Локо сте пили и с ЦСКА след мач между двата отбора
Тва означава,че в неделя може да пием с две различни агитки преди мач.Ако идваш де!
[center]
[/center]