Черноморец - Черно море 3-2 FT.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черноморец - Черно море 08.04, 13:30

Мнениеот зеления » 05 апр 2012 20:55

kartago, NEFTOCHIMIK 1962, благодаря ви пичове!

kartago, ти никога не си ме дебнел, а по скоро си ми помагал. Ама, ако някога съм правил нещо за бан - изобщо не мога да ти се сърдя - явно съм си го заслужил. Ами к'во да правя като "сърце мъжко, юнашко..." не успява винаги да изтрае на шопските провокации. :lol: :lol: :lol:
Пак казвам: живи и здрави бъдете, приятели. Правя всичко по силите си за да мога да дойда. :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 05 апр 2012 21:01

зеления написа:Чета мненията във вашия форум и ако щете вярвайте, пичове - просълзихте ме. Евала за позитивизма ви. Значи не напразно винаги съм уважавал бургаските фенове и като цяло всички бургазлии. Големи сте!!! Дано да успея да дойда на мача и да се запозная с някои от вас. Живи и здрави да сте и независимо от резултата от мача искрено ви желая да влезете в ЕКТ! И не само да влезете, ами и да сте поне в групите! Ще се радвам за вас все едно моя отбор е там и ще направя всичко възможно да дойда на някои от домакинските ви мачове за да ви подкрепям!

Аз съм "ЗА" с двете ръце :) Както някъде по-напред писах, можем да пием по бира преди мача на капаните в Морската. На пет минути пеша от стадиона е. Винаги съм казвал, че футбола трябва да събира, а не да разделя. Тази пролет завързахме приятелство с фенове на Локо Пд. Загубихме мача. Кофти :( Но пък после си спретнахме егати купона в една тяхна кръчма. Те си се кефеха и си пяха техните песни, ние подсмърчахме, ама само до втората ракия :mrgreen:
Какво по-хубаво от това да се запознаеш с нови хора, споделящи същите радости и болка ;) Сигурен съм, че повечето от форума на Черноморец мислят като мен. Пием по бира, пък после к"вот стане. Да победи по-добрия ;)

п.п. Страхувам се обаче, че с Левски и ЦСКА няма да мога да поддържам същите чувства :twisted:
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 апр 2012 21:13

На Капана в 11.30 в неделя, става ли?
Последна промяна от k.dimitrov на 05 апр 2012 21:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 апр 2012 21:14

k.dimitrov написа:На Капана в 11.30 в събота, става ли?

Абе, Ники, мача в неделя бре?! От събота ли ще я захващаме??? :mrgreen:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 апр 2012 21:17

kartago написа:
k.dimitrov написа:На Капана в 11.30 в събота, става ли?

Абе, Ники, мача в неделя бре?! От събота ли ще я захващаме??? :mrgreen:

Неделя, неделя, сега ще поправя и горе. Целия треперя от решението за Анисе и изключих.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 апр 2012 22:04

petkan написа:
зеления написа:Чета мненията във вашия форум и ако щете вярвайте, пичове - просълзихте ме. Евала за позитивизма ви. Значи не напразно винаги съм уважавал бургаските фенове и като цяло всички бургазлии. Големи сте!!! Дано да успея да дойда на мача и да се запозная с някои от вас. Живи и здрави да сте и независимо от резултата от мача искрено ви желая да влезете в ЕКТ! И не само да влезете, ами и да сте поне в групите! Ще се радвам за вас все едно моя отбор е там и ще направя всичко възможно да дойда на някои от домакинските ви мачове за да ви подкрепям!

Аз съм "ЗА" с двете ръце :) Както някъде по-напред писах, можем да пием по бира преди мача на капаните в Морската. На пет минути пеша от стадиона е. Винаги съм казвал, че футбола трябва да събира, а не да разделя. Тази пролет завързахме приятелство с фенове на Локо Пд. Загубихме мача. Кофти :( Но пък после си спретнахме егати купона в една тяхна кръчма. Те си се кефеха и си пяха техните песни, ние подсмърчахме, ама само до втората ракия :mrgreen:
Какво по-хубаво от това да се запознаеш с нови хора, споделящи същите радости и болка ;) Сигурен съм, че повечето от форума на Черноморец мислят като мен. Пием по бира, пък после к"вот стане. Да победи по-добрия ;)

п.п. Страхувам се обаче, че с Левски и ЦСКА няма да мога да поддържам същите чувства :twisted:

Даааа,подкрепям всяка дума написана тук. П.П.-то пък най-много :mrgreen:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 апр 2012 22:05

k.dimitrov написа:На Капана в 11.30 в неделя, става ли?

Кой капан,бе Ники??
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
UniX95
Контакти:

Мнениеот UniX95 » 05 апр 2012 22:15

Много моля някой по-запознат бургазлия да сподели на ЛС или тук как да се придвижа от Автогарата ви (където ще ме остави маршрутката от Вн) до стадиона.. :oops: Благодаря предварително! ;)
100 години Черно Море !

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 апр 2012 22:24

Както се каните,ако направите срещата между привържениците на двата отбора,ще е прецедент в най-новата ни футболна история.И то какъв прецедент!!!Ще върнете романтиката такава каквато я помня преди години.И ако дойде и Косьо мегафона ще си изкарате повече от добре.Направете го и нека да стане традиция.Сигурен съм че и други ще ви последват.Стига с тази омраза,нека се радваме на играта и добрите моменти като срещи с приятели/настоящи и бъдещи/преди или след мачовете.Нека има повече такива моменти и ще има много повече поводи за радост.Успех на моите моряци,но си мисля че в този случай ще победи футбола и феновете.А резултата определено няма да е от съществено значение поне за моят отбор,който определено играе за едната си чест.Макар че според мен когато отбор играе за чест,печели много повече от играещите за трофей на всяка цена,защото печели уважение и любов,а не фалшиви фенове,любители на титли и медали.Или както аз ги наричам,фенове-комплексари.Поддържащи само отбор койтоо побеждава,защото не може да се охвали със същото в живота.Успех в живота на всички обичащи играта футбол и отборите си,но немразещи хората подкрепящи противниковите отбори.Бъдете хора!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 апр 2012 22:33

petkan написа:

Засягам се от п.п. :cry:

Върни се в “Черноморец”