Съдии:
КАЛИН ЛЮДМИЛОВ Сф, ВЕНЦИСЛАВ ГАВРИЛОВ Сф, ВЕСЕЛИН МИШЕВ Сф,
4-ти ВЛАДИМИР ВЪЛКОВ П
Черноморец - Черно море 3-2 FT.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Черно море 08.04, 13:30
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
cena62 написа:Съдии:
4-ти ВЛАДИМИР ВЪЛКОВ П
За кой мач са назначени тези съдии Любчо ? За форумния ли ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:cena62 написа:Съдии:
4-ти ВЛАДИМИР ВЪЛКОВ П
Момчетаааааааааааааа. Нашия приятел Веско Мишев ще ни прави компания. Помните ли гоооооо ?
[offtopic]Любчо. Коя е съдийската бригада за форумния мач ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Морски. ЗаЙеби другите работи. ША пием ли бира в неделя ?
[offtopic]Кой ША биЙ, кой шА падне ще ви кажа след мача. Дайте да направим нещо, което зависи от нас феновете...Снощи сънувах, че сме заедно в една агитка, ама къдЯ и на коЙ стадион - не моЙ ви кажа.[/offtopic]
Привет "акули"! Аз не пия бира,но като нищо мога да цапна едно "твърдо" за отскок. Ако приемате хора с мегафони,разбира се.
Косьо Мегафона,стадион "Тича",сектор "А"
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
MORSKI написа:ntodorov написа:Морски. ЗаЙеби другите работи. ША пием ли бира в неделя ?
[offtopic]Кой ША биЙ, кой шА падне ще ви кажа след мача. Дайте да направим нещо, което зависи от нас феновете...Снощи сънувах, че сме заедно в една агитка, ама къдЯ и на коЙ стадион - не моЙ ви кажа.[/offtopic]аз съм в София на работа и този мач ще го пиша.... Няма как да дойда
Иначе ми се искаше с теб, с Попов, с малкия адаш хОлеган (Конвесрчето) да пием, ама живот и здраве догодина
Аз не пия
Ееее Морски, от две години те чакам да се видим.. Няма ли да идваш пак лятото ?
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец - Черно море 08.04, 13:30
KIL написа:Привет "акули"! Аз не пия бира,но като нищо мога да цапна едно "твърдо" за отскок. Ако приемате хора с мегафони,разбира се.
Ще пишем тук в събота час и място и ви чакаме
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Черноморец - Черно море 08.04, 13:30
Чета мненията във вашия форум и ако щете вярвайте, пичове - просълзихте ме. Евала за позитивизма ви. Значи не напразно винаги съм уважавал бургаските фенове и като цяло всички бургазлии. Големи сте!!! Дано да успея да дойда на мача и да се запозная с някои от вас. Живи и здрави да сте и независимо от резултата от мача искрено ви желая да влезете в ЕКТ! И не само да влезете, ами и да сте поне в групите! Ще се радвам за вас все едно моя отбор е там и ще направя всичко възможно да дойда на някои от домакинските ви мачове за да ви подкрепям!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:Чета мненията във вашия форум и ако щете вярвайте, пичове - просълзихте ме. Евала за позитивизма ви. Значи не напразно винаги съм уважавал бургаските фенове и като цяло всички бургазлии. Големи сте!!! Дано да успея да дойда на мача и да се запозная с някои от вас. Живи и здрави да сте и независимо от резултата от мача искрено ви желая да влезете в ЕКТ! И не само да влезете, ами и да сте поне в групите! Ще се радвам за вас все едно моя отбор е там и ще направя всичко възможно да дойда на някои от домакинските ви мачове за да ви подкрепям!
Ееееее, зелен, ела да пием по бира, да се видиш с зеления модератор дето все те дебне, хахахахахаха! Жалко, че няма да се видим със Сашето, но има време! Ще наваксаме!
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
зеления написа:Чета мненията във вашия форум и ако щете вярвайте, пичове - просълзихте ме. Евала за позитивизма ви. Значи не напразно винаги съм уважавал бургаските фенове и като цяло всички бургазлии. Големи сте!!! Дано да успея да дойда на мача и да се запозная с някои от вас. Живи и здрави да сте и независимо от резултата от мача искрено ви желая да влезете в ЕКТ! И не само да влезете, ами и да сте поне в групите! Ще се радвам за вас все едно моя отбор е там и ще направя всичко възможно да дойда на някои от домакинските ви мачове за да ви подкрепям!
Ми ши подкрепяш ми,ко ши праиш?! Ти знаеш ли че на мача Черно море-ПСВ Айндховен-направо останах без глас-после 1 седмица не можех да говоря.Аз на Нефтохимик сигурно не съм крещял така.Ама язък за барута-биха ни с 0-1...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.