Ако има футболна логика, шампион ще е Лудогорец. Смятам, че, ако спечелят всички мачове до края, ще спечелят титлата. ЦСКА ще направи и другаде грешка, този отбор на червените няма как да спечели всички дербита, да, може да играе за хикс срещу Литекс и Левски, но това ще ги доведе до директен мач в Разград. Ако отбора на Домусчиев обаче направи каквато и да било грешка, червените стават огромни фаворити за трофея. Шансовете на Литекс не са за подценяване, Черноморец е добър отбор, но все пак няма класа за първото място. Не че ЦСКА има де. Просто имат здрави и борбени футболисти в дефанзивен план, които им помагат да не допускат голове, а в атака имаха сериозен късмет в някои мачове, например голът на Карачанаков срещу нас от фаул, още ме е яд за това...Колкото до Левски - има сериозна вероятност да не играят в Европа, което смятам, че ще бъде напълно заслужено. А и е единственият шанс на този клуб да се освободи от присъствието на някои фигури. Класират ли се за Европа сините, ще се залъжат за пореден път, че имат някакъв отбор и ще напуснат Лига Европа още в първия кръг. Купата ми се иска да я вземе Локо Пловдив, но не виждам как ще спечелят в Ловеч. Финал Литекс - Лудогорец. Не се заблуждавайте от трите поредни загуби на разградчани преди вчерашния мач. Те доминират във всяка среща, имат най - добрите футболисти в България и няма да е никаква изненада, ако накрая на сезона се поздравят с дубъл. За да стане това обаче, нямат право на грешка. Смятам, че Лудогорец е единственият отбор в България с изграден стил на игра, качествени изпълнители, имат два проблема, според мен, и те са в липсата на стабилен вратар, Голубович е много колеблив при центрирания и далечни удари, и в липсата на втори план в играта. Имам предвид, че на пейката липсва типичният голмайстор, който да влезе и да вкара гол, ако титулярите нямат ден. Да, стилът с разиграването на топката и техничните, бързи, ниски футболисти е успешен, но не предполага резервен план в играта, ако нещата не вървят. В първенство като нашето понякога просто е нужен един рогач, който да добута топката, колкото и тъпо да звучи

При ЦСКА се вижда ясно, че наличието на множество рогачи дава резултат. И нека не се обиждат феновете им, те сами осъзнават за какво става въпрос. Литекс не е лош отбор, не вярвам да правят грешки, извън дербитата, ако паднат в Разград обаче, губят шансове. Като цяло ни очаква един интересен край на сезона. Това е добре за футбола ни, лошо е нивото на някои от водещите отбори, всеки вижда за кои два става въпрос.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.