Примера дивисион vs Висшата Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Примера дивисион vs Висшата Лига

Мнениеот megan fox » 25 мар 2012 05:19

MORSKI написа:
megan fox написа:Както вече написах дори и да си от мойта пак не си застрахован, че няма да те рендосам, ако ме ядосаш... ;) :lol:

Любимият ми начин за изкарване на съперник от строя е влизане с двата крака в двете колена на съперника или мощен ритник в слънчевият сплит. Но реално най-много съм контузвал с подсечки, при които няколко пъти съперниците ми като са падали са си чупели ръцете, на които падат. Най-грубата ми проявя бе срещу едно турче от съседният клас, което счупи ръката на един съученик - още при следващата атака така му влязох в левият глезен, че той се строши, а при падането си счупи и лявата ръка. При последвалото меле на мен ми счупиха носа, ама тоя дето ми го счупи му избих няколко зъба с ритник...

Ей, Супер Марио :lol: Мисля, че трябва да играем заедно :lol: На мен са ми чупили ръка по време на мач, но и на няколко пъти аха да строша краката на едни :lol: Като цяло след всеки мач, който играя почти винаги нещата отиват на бой :mrgreen: И на мен не ми пука :lol: Скочиш ли ми, смятай, че и аз съм скочил :lol: Ще си чупим взаимно краката и ръцете :shock: :lol:

Лошо няма. Ако се стигне до там ще се потрошим, чудо голямо. Важното е после да няма лоши чувства и да можем да си поркаме бирата заедно, без да се гледаме накръв. Това, което се случи на терена си остава на терена.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 мар 2012 05:22

smoothc написа:Стан,би ли коментирал,кои играчи от Барса и Реал според теб,имат най-висок IQ-хипотетично разбира се?
Ще се радвам да изкажеш мнението си и,ако е възможно също така,да се обосновеш защо точно тези играчи!

Нямам представа, трябва да гадая. Лично за мен човека в Реал с най-високо IQ е Касиас, на второ място слагам Алонсо. В Барса на първо място е Андрес, на второ Шави.

Защо точно тях ли? Защото не са конфликтни личности! Колко пъти сме виждали когато става меле на терена, точно тези играчи да се опитват да разтърват колегите си... Да, всеки може да си изпусне нервите, никой не е застрахован, едва ли някой е забравил какво направи Зизу срещу Матараци, но като цяло тия четиримата ми изглеждат най-интелигентни.

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 25 мар 2012 12:41

Аз отивам да играя мач за кеф, като видя че нещата отиват на умишлени контузвания и бой веднага напускам. Предпочитам да не ми трошят костите.
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 мар 2012 14:19

frostbite написа:Аз отивам да играя мач за кеф, като видя че нещата отиват на умишлени контузвания и бой веднага напускам. Предпочитам да не ми трошят костите.

Е то и аз отивам да играя за кеф, ама и в това да нариташ нечий задник също има удоволствие. ;)

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 25 мар 2012 20:59

megan fox написа:
smoothc написа:Стан,би ли коментирал,кои играчи от Барса и Реал според теб,имат най-висок IQ-хипотетично разбира се?
Ще се радвам да изкажеш мнението си и,ако е възможно също така,да се обосновеш защо точно тези играчи!

Нямам представа, трябва да гадая. Лично за мен човека в Реал с най-високо IQ е Касиас, на второ място слагам Алонсо. В Барса на първо място е Андрес, на второ Шави.

Защо точно тях ли? Защото не са конфликтни личности! Колко пъти сме виждали когато става меле на терена, точно тези играчи да се опитват да разтърват колегите си... Да, всеки може да си изпусне нервите, никой не е застрахован, едва ли някой е забравил какво направи Зизу срещу Матараци, но като цяло тия четиримата ми изглеждат най-интелигентни.

Да разбирам ли че според теб хората които си сдържат нервите на терена са най-интелигенти?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 25 мар 2012 22:15

Juan Manuel Mata García от Челси е май най-интелигентния футболист , учи журналистика в Universidad Politecnica de Madrid

Изображение

--------- Явно интелектуалното излъчване на сеньор Мата ( той игра за VCF ) е оставило без думи всички и е естествен завършек на тази тема ( към 16:16 ч. на 28.03.2012г. )
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 01 апр 2012 14:04

sl321 написа:
megan fox написа:

Да разбирам ли че според теб хората които си сдържат нервите на терена са най-интелигенти?

И да, и не. :) Нещата не опират само да сдържане на нервите, но и това оказва влияние, поне според мен.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 03 апр 2012 01:05

Гледах днес Блекбърн-Ман Ю! Голям футбол голямо нещо. В толкова конкурентната лига Блекбърн като домакини ходеха като умрели по терена и въпреки че Ман Ю е много слаб в момента ,биха.Е как няма да бият,те няма отбор срещу себе си.Ебати и конкуренцията.
В Испания няма отбор който да не се е хвърлил яко като домакин и на Барселона и на Реал.Това че те са силни и бият е друг въпрос.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 апр 2012 01:14

sl321 написа:Гледах днес Блекбърн-Ман Ю! Голям футбол голямо нещо. В толкова конкурентната лига Блекбърн като домакини ходеха като умрели по терена и въпреки че Ман Ю е много слаб в момента ,биха.Е как няма да бият,те няма отбор срещу себе си.Ебати и конкуренцията.
В Испания няма отбор който да не се е хвърлил яко като домакин и на Барселона и на Реал.Това че те са силни и бият е друг въпрос.

1:5 е голямо хвърляне сигурно :o

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 03 апр 2012 07:23

MuFc1878 написа:
sl321 написа:Гледах днес Блекбърн-Ман Ю! Голям футбол голямо нещо. В толкова конкурентната лига Блекбърн като домакини ходеха като умрели по терена и въпреки че Ман Ю е много слаб в момента ,биха.Е как няма да бият,те няма отбор срещу себе си.Ебати и конкуренцията.

1:5 е голямо хвърляне сигурно :o

И по- големи хвърляния май има :) :) :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”