8-те африкански таланти в ЦСКА се оказаха,че са крадени

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: 8-те африкански таланти в ЦСКА се оказаха,че са крадени

Мнениеот blue avalanche » 02 апр 2012 15:59

pampi написа:А що се отнася да "дискусията", щом са ги пуснали в страната,значи, че африканчетата имат редовни документи, стига милиционерски провокации и комбинации. 8-)

Отдъхнах си!Това значи,че,поне,МВР НЕ Е "синьо"...
ПП.Сигурно знаеш какво значи "редовни" документи за непълнолетни...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 02 апр 2012 16:20

blue avalanche написа:
pampi написа:А що се отнася да "дискусията", щом са ги пуснали в страната,значи, че африканчетата имат редовни документи, стига милиционерски провокации и комбинации. 8-)

Отдъхнах си!Това значи,че,поне,МВР НЕ Е "синьо"...
ПП.Сигурно знаеш какво значи "редовни" документи за непълнолетни...

Що ми е да знам, нали "Сините каски" бдят над нас, те ще ни "оправят"... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 апр 2012 09:44

pampi написа:
honda написа:
pampi написа:Браво пич, научил си си урока, но пак нещичко си пропуснал. Гранична полиция по-рано, когато военната служба беше задължителна, беше "Гранични войски", където моя милост отрази две години. Гранични войски ВИНАГИ СА БИЛИ КЪМ МВР, никога не са имали нищо общо с БНА. Година преди да се уволня, Партията възстанови Вътрешни войски, които отново бяха под прякото ръководство на МВР, даже кантовете на шапките им бяха какви ...сини( оттам и бъзикът със "Сините каски). Така, че БНА никога не е била маша на Партията, пряк изпълнител на всички репресии при соца беше МВР. Истина, която сега разни агенти и доносници се опитват да замажат.Та кой казваш е отборът на Партията?

След като си се уволнил през 1985 значи знаеш ,че си клел във вярност на Партията. Аз съм се уволнил няколко години преди теб и я знам клетвата на военнослужещия в БНА. Ако искаш не е проблем да я намеря и да я постна.
Сигурен ли си че БНА никога не е била маша в ръцете на Партията?- Тогава кой изпрати мотострелковите полкове от Харманли и Елхово да смажат Пражката пролет и да напишат най-срамната страница в историята на България.
Кой смаза унгарските събития през 1956?- Армейски или милиционерски части?
Кой смаза Пражката пролет през 1968?- Армейски или миционерски части?
Кой смаза полските събития от 1981?- Армейски или милиционерски части?
Кой смаза студентските протести на площад Тян Ън Мън през 1988?- Армейски или милиционерски части?
Всяко едно тоталитарно управление е немислимо без подкрепата на военните. Просто то не може да съществува без тях. Затова съществува и понятието военен преврат ,а не съществува понятието полицейски преврат. Понеже полицията в никоя държава няма ресурса и тежкото въоръжение на армията.

Ето, пак бла-бла и други интернационални комунистически локуми!Унгария, Китай, военни преврати, нахвърляни с цел да замажем истината, че БНА НИКОГА не е репресирала собствения си народ. Стига залъгвахте по-младите! Какво ще кажеш за ВКР, една от най-грозните структури в Армията, на ПРЯКО ПОДЧИНЕНИЕ към ДС(тоест МВР), чиято основна цел беше да държи в подчинение българското офицерство(ех, Батков, Батков). Уволних се не 85,а 86 и съм се клел като граничар, служител на МВР. За тези две години съм бил свидетел на неща дето ти не си ги и сънувал. Ще ми говори той за Пражка пролет, Тян Ян Мън и други интернационални брътвежи...Сега сме в Косово и Афганистан, що не го коментираш от интернационална гледна точка? 8-)

Сигурен ли си в това което си написал?
Сигурен ли си че БНА не е участвала в репресии срещу собствения си народ? - Кой смаза горянското движение . Единствения макар и слаб опит за въоръжена съпротива на комунистическата власт. Участваше ли БНА в разгрома на антикомунистическата опозиция и по специално на БЗНС Н.Петков- 90% от активистите на БЗНС са арестувани и задържани от военни.
На 14.12.1989 Генералния Секретар на БКП П.Младенов не искаше ли да изпрати "танковете" срещу собствения му народ.
Отделно участваха ли части на БНА в репрсии срещу българомохамедани през 1972-73, турци през 1984-85, 1989? Разбира се че са участвали.
Аз не съм бил граничар , голяма част от службата си прекарах в легендарното под.24160 -Харманли сигурен съм че и аз съм видял неща които ти не си сънувал ;) . Едва ли може да има сравнение кой е бил с по-тежка служба ;) . За ВКР- във всяка армия има подобна служба. Разбирам че Т.Батков един удушен фазан е бил най-големия началник във ВКР ;)(според той е свързан с други Управления на ДС ,точно с ВКР той няма много досег ,а че е бил човек на службите го показва и по нататъшната му кариера) . Като много сведущ по въпросите на ВКР ,когато си бил граничар ,кой беше шеф на ВКР не беше ли ген-лейт. П.Чергиланов ( тъст на бивш собственик на ЦСКА) ;) , не беше ли един от началниците на ВКР - ген. П.Калпакчиев-бивш собственик на ЦСКА? Между другото не беше ли съсобственик на ЦСКА последния началник политическата полиция ?
Като говорим за ВКР- нека да не преувеличаваме дейността им. Отделно ВКР имаше и много политически офицери- ЗКПЧ,хора чиято дейност се състоеше в провеждане политиката на БКП в армията и като численост не бяха никак малко- около 20-25% от общия офицерски състав. В полка ,който аз служих имаше около 1200 войници с офицерите и сержантите малко по-малко от 2000 човека, имаше 1 офицер ВКР и около 30 политически офицера. всеки може да си отговори кой е бил по-влиятелния и ВКР беше само за парлама -реално нищо не правеше , всичко се правеше от ЗКПЧ-та. Отделно ВКР практически нямаше власт над политическите офицери,които бяха подчинени на политическото ръководство в Армията,а то на военния отдел на БКП и ЦКРК,които реално командваха и ДС и МВР и БНА. Като от всички министри на отбраната след 1944 единствено Г.Дамянов е строеви офицер, всички останали бяха политически офицери( тук изключвам Д.Велчев- той е съвсем друга история)
Генералния секретар на БКП беше по Конституция и главнокомандващ БНА. Интересно как може БНА да не бъде маша в ръцете на БКП след като се командва от БКП?
Между другото сигурен ли че Гранични войски никога не са били към БНА?- Аз не съм сигурен ;)
За "интернационалните глупости"- има огромна разлика между Пражката пролет 1968 и Афганистан и Косово. В Афганистан ,Камбоджа и Косово нашите бяха изпратени след решение на СС на ООН и нашите там отидоха само с леко въоръжение и с цел да омиротворяват.
В Чехословакия нашите отидоха бяха изпратени след решение на БКП и нашите отидоха като агресори с пълно бойно снаражение- с танкове , артилерияи т.н. . За мен има никак не малка разлика.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 апр 2012 10:16

honda написа:
Отделно участваха ли части на БНА в репрсии срещу българомохамедани през 1972-73, турци през 1984-85, 1989? Разбира се че са участвали.

Само това ми е достатъчно, спри се! И кой говори тук за тежка служба? Подчертал съм ти едни цифри горе! Разговорът обаче не е за това място, ако си толкова заинтересуван, пиши ми на лични, та да ти разкажа от първо лице някои нещица.
Стига комбинации, лъжи и умствени салта, не можете да скриете милиционерското си минало!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2012 15:43

pampi написа:
honda написа:

Само това ми е достатъчно, спри се! И кой говори тук за тежка служба? Подчертал съм ти едни цифри горе! Разговорът обаче не е за това място, ако си толкова заинтересуван, пиши ми на лични, та да ти разкажа от първо лице някои нещица.
Стига комбинации, лъжи и умствени салта, не можете да скриете милиционерското си минало!

Кой е Ив.Мирски и какво е "работил"?

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 04 апр 2012 15:57

коя е Цола и какво е работила :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 апр 2012 19:06

Абе,вие луди ли сте!Отворена е една тема,която още с материала отрича всякакво участие на ЦСКА в "кражбата" на децата,но се вързвате по акъла на сините провокатори!Тия комплексари нямат ли си проблеми в отбора,че ги бият като брашнен чувал и само картотекирането на ББ като централен нападател може да ги отърве,та си мерят сините каски!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”