Най-оригиналната шега за първи април

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Най-оригиналната шега за първи април

Мнениеот CTAHKO » 01 апр 2012 11:14

Май е тази :lol: :lol: :lol: Пък ако е вярно,ще пусна тема със заглавие "Кажи баба тенкю" ,подобно на марми с братушките :lol:

Пореден обрат претърпя прословутата сага със строителството на АЕЦ Белене. Това стана само три дни след като българското правителство обяви, че страната ни се отказва от проекта.

"В крайна сметка преценихме, че е по-добре България да строи АЕЦ "Белене", заяви преди минути премиерът Бойко Борисов сред продължителна среща с американския посланик Джеймс Уорлик.

Финансирането на бъдещата атомна централа обаче ще дойде не от Русия, както се планираше предварително, а от САЩ.

"Имаме сериозен интерес да инвестираме в българската енергетика, въпреки необоснования ви отказ за шистовия газ", посочи след срещата Джеймс Уорлик и продължи:

"Ние оценяваме България като изключително важен партньор както във военно, така и в икономическо отношение, и затова решихме да ви протегнем ръка за изграждането на атомната централа".

Уорлик обаче разкри, че е поставил условие на българското правителство, за да стане факт бъдещото финансиране – бившият икономически министър Трайчо Трайков да бъде назначен за изпълнителен директор на БЕХ. Само преди дни американският посланик заяви открито, че напускането на Трайков е голяма загуба за българското правителство.

Бойко Борисов призна, че веднага след ранната среща в утрото на 1 април е говорил с Трайков.

"Разговарях с Трайков, да. Аз мога да прощавам, не като Станишев и Доган само да прибирам, мога и да давам“, отсече премиерът и добави, че Трайков също е изразил готовност да стане шеф на БЕХ.

Все пак съществува възможност ако той откаже, да бъде изпратен от Борисов на задгранична мисия с намигване – спасител на плажа в Катар.

Изтточник:
[offtopic]http://www.dnes.bg/politika/2012/04/01/obrat-stroim-aec-belene-sasht-ni-finansirat.155292[/offtopic]
Последна промяна от CTAHKO на 01 апр 2012 11:46, променено общо 2 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

trayan16

Мнениеот trayan16 » 01 апр 2012 11:26

На спортал 90те секунди са най-малоумното нещо нещо,което съм гледал!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 апр 2012 11:29

Аз също мислех да пусна такава тема, но колегата ме е изпреварил. :) Предлагам тя да добие конкурсен характер, като победителят бъде обявен и награден от модераторите с един спестен червен картон.... :oops: ..... исках да кажа един спестен бан за някое следващо провинение. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 апр 2012 11:32

Аз лично се обвързах с една във Фейсбук, с която в реалността едва ли бих го направил, а и без това винаги съм смятал обявяването на такива неща в социалните мрежи за поза и един вид комплексарщина :lol: :lol: :lol: Малко е лапешко, но нищо друго по-добро не ми дойде на ум :roll: А и е нещо като социален експеримент - виждаш кой как реагира, коя ревнува, кой те познава и кой не чак толкова :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 01 апр 2012 11:41

Изображение
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

haha

Мнениеот haha » 01 апр 2012 11:41

Никога няма да забравя,как през 2007-а мисля,от ФИФА излъгаха,че е станала грешка при гласуването за златната топка и я отнемат от Канаваро и я дават на Зидан :lol: :lol: :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 апр 2012 11:52

Някой знае ли дали има банове заради такива теми, че ми се върти нещо в главата? :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 апр 2012 11:53

Очевидно и времето е решило да се пошегува днес :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 01 апр 2012 12:23

Red Warrior написа:Някой знае ли дали има банове заради такива теми, че ми се върти нещо в главата? :mrgreen:

Действай! Днес няма банове тъй или иначе.
...

Върни се в “Свободна зона”