Серия А: Катаня - Милан 31.03.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Серия А: Катаня - Милан 31.03.2012

Мнениеот daniel875 » 31 мар 2012 22:45

milan199440barca написа:
durex написа:
durex написа:Катаня са корав отбор,а Милан несъмнено ще мислят повече за мача във вторник срещу Барселона,отколкото за този. Катаня са един от отборите,които рядко губят на свой терен и очаквам да създадът главоболия на росонерите и да вземат поне точка от мача.

Самоцитирането не се признава за истинско потупване по рамото ;)

Доста хора очакваха труден мач, какъвто и се получи. Хубавото е, че отборът на Алегри има само още две излизания извън Милано, а продължава да води в класирането.

Програмата не е само от лесни мачове. Точно тези мачове са по - притеснителни от дербитата лично за мен, но логиката повелява "Милан" да е шампион.
Послепис: Беше ли спечелен този мач, шансовете за спечелване на титлата се свеждаха до осемдесет процента.
Между другото на кое място е "Интер"?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 31 мар 2012 22:51

От бързане съм допуснал грешка,не мисля,че е чак толкова фатално,пък ти да не си учителка та следиш за грешки в правописа?Ако почна и аз да ти следя постовете съм сигурен,че ще откркия много грешки,но тук не е училище а спортен форум.Ако имаш да кажеш,нещо за мача казвай,не се занимавай с това да следиш къде съм допуснал грешка.
За образованието ми също не се притеснявай,следването ми върви отлично!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 31 мар 2012 22:54

maldin1 написа:
storm написа:Я малко да пишеш правилно имената на отборите бе нервак ... !!
Ама за теб това е непосилно, понеже умствено си изостанал от другите ти колеги...
Пак юВентус ви е в устата..
Нещо а-у? Айде отивай там откъдето си дошъл да вземеш още някоя "информацийка" и ела пак да те направя смешен.

Оле какво доживях.. "росонер" да ме направи смешен .. :o И то не кой да е , а корифея на нервната криза...
Нещо като не ви дадат дузпа и си много нервен а ?
Айде направи ме смешен, чакам.. :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 31 мар 2012 23:04

Santiago Munezz написа:От бързане съм допуснал грешка,не мисля,че е чак толкова фатално,пък ти да не си учителка та следиш за грешки в правописа?Ако почна и аз да ти следя постовете съм сигурен,че ще откркия много грешки,но тук не е училище а спортен форум.Ако имаш да кажеш,нещо за мача казвай,не се занимавай с това да следиш къде съм допуснал грешка.

Аз допускам също грешки, но виждам къде са допуснати и си ги поправям. Важно е да се знаят правилата на писане в българския език.
Пак да питам, "На кое място е Интер"?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 31 мар 2012 23:05

storm написа:
maldin1 написа:
storm написа:Я малко да пишеш правилно имената на отборите бе нервак ... !!
Ама за теб това е непосилно, понеже умствено си изостанал от другите ти колеги...
Пак юВентус ви е в устата..
Нещо а-у? Айде отивай там откъдето си дошъл да вземеш още някоя "информацийка" и ела пак да те направя смешен.

Оле какво доживях.. "росонер" да ме направи смешен .. :o И то не кой да е , а корифея на нервната криза...

Утре предстои голямо дерби, което няма да е срещу жалкия отбор на "Интер", а срещу вдъхновените неаполитанци. Казах си прогнозата за мача. Мисля, че е време да позная един път. Надявам се, че съдията ще е на ниво, защото и вас, и тях здраво бутат. Вторите със сигурност повече.
Последна промяна от daniel875 на 31 мар 2012 23:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 31 мар 2012 23:06

daniel875 написа:
Santiago Munezz написа:От бързане съм допуснал грешка,не мисля,че е чак толкова фатално,пък ти да не си учителка та следиш за грешки в правописа?Ако почна и аз да ти следя постовете съм сигурен,че ще откркия много грешки,но тук не е училище а спортен форум.Ако имаш да кажеш,нещо за мача казвай,не се занимавай с това да следиш къде съм допуснал грешка.

Аз допускам също грешки, но виждам къде са допуснати и си ги поправям. Важно е да се знаят правилата на писане в българския език.

Е не всеки има време като теб да лежи по форумите и да си търси правописните грешки.За някой хора реалния живот е по-важен!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 31 мар 2012 23:09

Santiago Munezz написа:
daniel875 написа:

Е не всеки има време като теб да лежи по форумите и да си търси правописните грешки.За някой хора реалния живот е по-важен!

Я кажи, колко ще ги отнесем "Барселона" във вторник! Според мен ще ги елиминираме с второ равенство, а може и да ги излъжем с минимална победа.
"Милан" не е губил от 1960 година в Барселона, така че няма как да не съм настроен оптимистично, макар че никога няма гаранция кой ще свири мача.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 31 мар 2012 23:15

За реванша с Барса имам добри предчувствия,все си мисля,че ще им врътнем едно голово равенство.Интересна подробност е това,че там нямаме загуба от 1960г.Дано продължим традицията,както казах съм зареден с оптимизъм за тоя мач.
Ако недай си боже отпаднем се съсредоточаваме върхи Калчото правим 6-7 победи до края и сме шампиони! ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 31 мар 2012 23:36

[quote="daniel875"][quote="storm "]
Утре предстои голямо дерби, което няма да е срещу жалкия отбор на "Интер", а срещу вдъхновените неаполитанци. Казах си прогнозата за мача. Мисля, че е време да позная един път. Надявам се, че съдията ще е на ниво, защото и вас, и тях здраво бутат. Вторите със сигурност повече.

Жалкия отбор на Интер май ви победи? Ти си толкова жалък,че както бях казал, мразиш повече Интер, отколкото да обичаш Милан! Каквото и да стане какъвто и мач да се играе винаги в устата ти е само и единствено Интер,май доста си страдал като сме ви пляскали,че чак си получил комплекс от нас?

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 01 апр 2012 09:27

storm написа:Оле какво доживях.. "росонер" да ме направи смешен .. :o И то не кой да е , а корифея на нервната криза...
Нищо теб са те наказали да си фен на най-съдииският отбор в Италия и пак се оплакваш от съдиите, прав си, не си смешен, жалък си!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Милан”