Включвам се късно , но имах гости до преди малко . Получи се хубав мач . "Бригадирите" подходиха с известно пренебрежение , но както научиха по-късно - опита е нещо безценно . Държаха се до първия гол , след което подобно на Светкавица рухнаха психически . Явно бяха подценили противника , а след това въобще не успяха да влязат в мача . Напразни останаха усилията на "капитана" им , да въведе ред в техните действия . До края на мача така и не успяха да намерят себе си . Има върху какво да помислят до реванша
На другия полюс бяха "старите момчета" ( и не толкова старите

) . Отбора демонстрира отлична тактическа дисциплина , впечатляваща взаимозаменяемост по постове , което се оказа напълно достатъчно да компенсира липсата на добра физическа подготовка в редица "титуляри" . Тук е момента да отличим Владу , Здравко ( приятелят на казлпазанчо ) и още 2 момчета чиито имена за съжаление не успях да разбера , които бяха белите дробове на отбора . комплименти за Владу който стисна зъби и доигра мача с контузия

Камен ( добре дошъл ) беше истински стълб в отбрана , участваше активно в изнасянето на топката и на моменти се включваше сполучливо в атака . Колегата му в защита също беше стабилен . Тошко , Владо и особено Нейчо блестяха с нестандартни отигравания . За себе си мога да кажа , че се постарах да съм на нивото на съотборниците си . Опитах се да се нагърбя със задачата да съм свръзката между защита и нападение . За съжаление липсата на игрова практика ( и на въздух

) не ми позволи да изпълня мисията си . Отчетох се с 2 гола ( или 3 ) , но като цяло не успях да разкрия потенциала си . Отбора си позволи да се отпусне в един момент , но навременната поява на Петьо на официалната трибуна , стегна редиците . Адмирации за вярната публика и особено за най-малкия член на агитката . В заключение - доказа се старата максима , че съединението прави силата . Олд Скулс отбора беше изграден от представители на двата Черномореца и Нефтохимик и разбираемо спечели . Всъщност днес спечелиха футбола и Акулите ... просто по-големите риби изядоха по-малките