СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Имам друго мнение по въпроса, но както и да е, не искам и да умаловажавам труда на никой от отбора след такъв успех, само ще кажа, че Пиргов е класи над Денчев и сравнението с грешката в Айндховен е смешно, тъй като изобщо не я смятам за нелепа каквито прави Денчев поне веднъж на мач, просто късметът го покри, че не получихме два супер смешни гола, също така ми е интересно едни фенове на отбора от Подуене, които каваха, че било смешно да сравняваме вратар от класата на Пламен Илиев с Пиргов, къде ли са сега 
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Като се разприказвахме за вратари,какво ще кажете за нашето младо вратарче,което пази и на националния отбор?Как мислите?Дали скоро ще имаме шанса да го гледаме в рамките на вратите на Тича?Явно има качества,щом е неизменен титуляр в националния.Ако някой има повече инфо,нека го пусне тук,ще има мисля на какво да се зарадваме.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:Като се разприказвахме за вратари,какво ще кажете за нашето младо вратарче,което пази и на националния отбор?Как мислите?Дали скоро ще имаме шанса да го гледаме в рамките на вратите на Тича?Явно има качества,щом е неизменен титуляр в националния.Ако някой има повече инфо,нека го пусне тук,ще има мисля на какво да се зарадваме.
Аз лично го гледах за първи път вчера на мач им със Спартак (Пд).Общо взето нямаше кой знай колко положения пред него за да се прецени,имаше едно единствено и то фатално.Иначе здраво се кара на наборите си.
не, че ми е работа, но по въпроса за Важните теми - предлагам да се премахнат оттам и фен темите за определени футболисти и както вече се предложи - и темите за определени мачове - т.е. да на са повече от 4-6, за да има видимост към повече от актуалните за момента теми.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Clarion написа:не, че ми е работа, но по въпроса за Важните теми - предлагам да се премахнат оттам и фен темите за определени футболисти и както вече се предложи - и темите за определени мачове - т.е. да на са повече от 4-6, за да има видимост към повече от актуалните за момента теми.
и аз това си мислех за фен-темите, ама викам да не стане прекалено

Течеше 19 минута на мача Астън Вила - Челси, при което целия стадион, ама всички, заедно с феновете на Челси станаха на крака и аплодираха бурно Стенли, показвайки по този начин подкрепата си към него!! Е, честно, насълзиха ми се очите... Той е достоен за подобна чест! Аз се чувствам горд заради него! Важното е да пребори коварната болест и да живее! Дано!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Няма да е лошо и утре да се покаже на Тича някаква подкрепа за него!Успех на Стилиян!Дано излезе победител срещу болестта!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IFLYzpJNtpA&feature=player_embedded[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IFLYzpJNtpA&feature=player_embedded[/youtube]
11/12
3 PFC Ludogorets Razgrad, Bulgaria 21 14 3 4 48:13 35 45 /приемаме 48 за отправна точка защото 3 отбора са с по 45/
6 Cherno More Varna, Bulgaria 22 12 4 6 28:11 17 40
10/11
3 CSKA Sofia, Bulgaria 22 12 6 4 33:17 16 42
5 Cherno More Varna, Bulgaria 22 11 3 8 27:24 3 36
09/10
3 CSKA Sofia, Bulgaria 22 11 8 3 33:17 16 41
6 Cherno More Varna, Bulgaria 22 10 6 6 30:17 13 36
08/09 /бронзовия сезон/
3 Lokomotiv Sofia, Bulgaria 22 13 4 5 36:16 20 43
4 Cherno More Varna, Bulgaria 22 12 4 6 32:16 16 40
Извода е че сме феноменално постоянни в посредствеността си :D :D Същия брой победи, същия брой равни, същия брой загуби. Същия брой голове, почти същия гол пуснати голове и същия брой точки :D :D Притеснителното е че тази година стандарта го дигнаха повечко първите 3-4 отбора иначе щяхме отново да имаме страхотни позиции за атака на нещо повече. Пуснах го за любителите на статистиката
3 PFC Ludogorets Razgrad, Bulgaria 21 14 3 4 48:13 35 45 /приемаме 48 за отправна точка защото 3 отбора са с по 45/
6 Cherno More Varna, Bulgaria 22 12 4 6 28:11 17 40
10/11
3 CSKA Sofia, Bulgaria 22 12 6 4 33:17 16 42
5 Cherno More Varna, Bulgaria 22 11 3 8 27:24 3 36
09/10
3 CSKA Sofia, Bulgaria 22 11 8 3 33:17 16 41
6 Cherno More Varna, Bulgaria 22 10 6 6 30:17 13 36
08/09 /бронзовия сезон/
3 Lokomotiv Sofia, Bulgaria 22 13 4 5 36:16 20 43
4 Cherno More Varna, Bulgaria 22 12 4 6 32:16 16 40
Извода е че сме феноменално постоянни в посредствеността си :D :D Същия брой победи, същия брой равни, същия брой загуби. Същия брой голове, почти същия гол пуснати голове и същия брой точки :D :D Притеснителното е че тази година стандарта го дигнаха повечко първите 3-4 отбора иначе щяхме отново да имаме страхотни позиции за атака на нещо повече. Пуснах го за любителите на статистиката
Пак измислена дузпа за Локо Пд! Миналата година май имаха рекорд с 6-7 измислени дузпи. Как пък все години наред на едни и същи отбори свирят измислени дузпи : софийските + Локо Пд 
Велизар Попов също е свободен, след като разтрогна договора си с молдовския Костулени. Той е съученик и добър приятел на Георги Иванов. Според запознати Попов е готов да води Левски, в случай че получи покана от клуба.
Ot ***

Ot ***
Последна промяна от chelseabg на 04 апр 2012 18:08, променено общо 1 път.