Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Не знам какво да ти говоря, ама никой не написа дали ще се събираме преди мача, а Петьо ме чака на капаните...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- калпазанчо
- Контакти:
Аз ти казах по тела - сега се възползвам от ефирното време, докато я няма жената с детето, после съм на санитарен следобяд
И идвам направо на стадиона.
п.п. Засега на имейла никой не е писал, активността е повече във фейсбук..
п.п. Засега на имейла никой не е писал, активността е повече във фейсбук..
[center]Member of Old School Boys [/center]
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:http://burgassport.bg/plamen-kiryakov-politikata-v-kluba-beshe-greshna-iskam-neftohimik-da-vleze-v-a-grupa/
Прочетох го, сумати и пъти писах тук, че Киряков незнайно защо, какво му стана, идея си нямам, та започна да говори истините последните 6-7 месеца. Аз съм сигурен, че това, което е казал в това интервю, е истина.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- калпазанчо
- Контакти:
тъййййй. Няколоко неща ми направиха впечатление:
1. Вижте как заглавието умишлено е за нещо, което е най-накрая (за това ви говорех, че заглавието продава и името конкурс е умишлено в онази статия в същия сайт, демек да провокира интерес
)
2. Евала, за това което каза че е съпричастен с Нефтохимик и иска да влязат в А група (ключов момент от интервюто)
3. Как само тактически и дипломатично обяснява за организацията. Дори и да му е бил подготвен к*ркапан го избягва деликатно. Защото можеше да се заговори пак за директиви мирективи..
4. Пояснява за Платини Анисе
5. Пояснява за лиценза, без да обвинява предишните (Балъков, Бобич и ко)
6. Не оставя място за спекулации за отношенията с Херо, както и пояснява, че Херо колко иска - толкова ще остане!
7. Говори за нов спонсор - не че е новина, но е новина че е голяма компания и се искат 1 млн лева при бюджет от 4 млн лева годишно, но за съжаление е само за 1 година.
8. Говори и за отношенията с Поморие, за което се дискутира много напоследък в града
Накратко - едно обширно интервю и дава отговор на много въпроси (дали е бил искрен - всеки сам да си преценява, мен лично ме устройва)
1. Вижте как заглавието умишлено е за нещо, което е най-накрая (за това ви говорех, че заглавието продава и името конкурс е умишлено в онази статия в същия сайт, демек да провокира интерес
2. Евала, за това което каза че е съпричастен с Нефтохимик и иска да влязат в А група (ключов момент от интервюто)
3. Как само тактически и дипломатично обяснява за организацията. Дори и да му е бил подготвен к*ркапан го избягва деликатно. Защото можеше да се заговори пак за директиви мирективи..
4. Пояснява за Платини Анисе
5. Пояснява за лиценза, без да обвинява предишните (Балъков, Бобич и ко)
6. Не оставя място за спекулации за отношенията с Херо, както и пояснява, че Херо колко иска - толкова ще остане!
7. Говори за нов спонсор - не че е новина, но е новина че е голяма компания и се искат 1 млн лева при бюджет от 4 млн лева годишно, но за съжаление е само за 1 година.
8. Говори и за отношенията с Поморие, за което се дискутира много напоследък в града
Накратко - едно обширно интервю и дава отговор на много въпроси (дали е бил искрен - всеки сам да си преценява, мен лично ме устройва)
Bourgas написа:Не знам какво да ти говоря, ама никой не написа дали ще се събираме преди мача, а Петьо ме чака на капаните...
Toше. Аз идвам с племенника. Чакам да му свърши училището...Не исках да го карам да чака следващия домакински мач. Така, че ще се видим на стадиона. Моето форумно кафе днес го осъществих с Миро и колегата му, които бяха внезапно призовани нейде на адрес.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
1:0 за моряците!
Нещо става с Лудогорец, а при евентуална тяхна загуба днес и евентуална наша победа ние излизаме пред тях!
Но да не слагаме тигана, докато рибата е в морето...!
Нещо става с Лудогорец, а при евентуална тяхна загуба днес и евентуална наша победа ние излизаме пред тях!
Но да не слагаме тигана, докато рибата е в морето...!
- Bartolomej
- Контакти:
Ебаси късметлиите тес моряци ла .
Едно удърче, рикошетче , изпльокване на топката и гол
Луд оГорец са счупиха да пропущат . Отзад са кат дантела , ама греди, засади и Фортуна е с тях неска .
В Бургас трябва ги отнесем .
Едно удърче, рикошетче , изпльокване на топката и гол
Луд оГорец са счупиха да пропущат . Отзад са кат дантела , ама греди, засади и Фортуна е с тях неска .
В Бургас трябва ги отнесем .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- калпазанчо
- Контакти:
Верно водят на късмет...Греди, мреди...вкараха един случаен и сега само фаул след фаул...
ГОООООООЛ!!!
2:0 за Морето!!!!
АЙ АКУЛИИИИИИИИИИИИ !!!
2:0 за Морето!!!!
АЙ АКУЛИИИИИИИИИИИИ !!!
Последна промяна от petkan на 29 мар 2012 16:40, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта