Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
"Имат там един Меси".... Егати пренебрежителното отношение към един наистина велик футболист?! Да победи по-добрия! 
Bourgas написа:Аааааа, аз Барсата не ги харесвам хич, ама имат там един Меси, той прави разликата в класите с всеки един отбор, засъжаление. То хубаво, че днеска тва момче не игра
Аааааа, то остава и да ги харесваш..... Да те на*ерат така категорично и то насред Англия..... Съра още ми е пред очите, как гледаше невиждащо и не знаеше къде се намира
[center]
[/center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
kartago написа:"Имат там един Меси".... Егати пренебрежителното отношение към един наистина велик футболист?! Да победи по-добрия!
Най-великият!!! Според мен вече задминава и Марадона
[center]
[/center]
[/center]- Искам си Акаунта
Bourgas написа:vladu написа:VISKA EL BARCA
Изпуснаха да бият Милан, че и дузпа не им дадоха. Като гледам, росонерите играха за хикс, а каталунците играха за победа. Иначе в Барселона мисля, че е ясно кой продължава
аз викам и там да е хикс 1:1
Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:vladu написа:VISKA EL BARCA
Изпуснаха да бият Милан, че и дузпа не им дадоха. Като гледам, росонерите играха за хикс, а каталунците играха за победа. Иначе в Барселона мисля, че е ясно кой продължава
аз викам и там да е хикс 1:1
Страх те е за полуфинала ли???
[center]
[/center]
Всеки с мнението си разбира се, но се надявам "там" Барса да си вземе това, което не успя в Милано! А, пък и "натуралния" швед Ибрахимович малко да млъкне ( скоро приятели музиканти ми казваха, че и на шведски нищо не му се разбира)... никой не обича арогантни копелета!!!
- Искам си Акаунта
petkan написа:Страх те е за полуфинала ли???![]()
![]()
Хич даже ... Байерн ще играе с Реал Мадрид . Ама откакто ги избутаха грозно напред за сметка Челси , Барса нещо не ги долюбвам много .
п.п всъщност като се замисля ... по-добре Барса да загуби ба полуфинала от Челси с общ резултат 1:0 и съдията да не им даде 4 дузпи
- Искам си Акаунта
petkan написа:Акаунт, честит полуфинал
Мерси ... ама има още един мач все пак
Всъщност обърках - на полуфинал сте с Реал. И до там. Жалко, че няма да можете да срещнете Барса.....
[center]
[/center]
Добро утро,почва поредният работен и скучен ден. Добре,че има мач да разпусна малко.
Ако има някаква уговорка преди мача,звъннете да видя дали ще мога да дойда. Мерси.
Лек и ползотворен ден ви желая!!
Ако има някаква уговорка преди мача,звъннете да видя дали ще мога да дойда. Мерси.
Лек и ползотворен ден ви желая!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]