Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TB1957

Re: ОСТАВКИ!!!

Мнениеот TB1957 » 27 мар 2012 21:57

To6ko56 написа:Чудно, какви футболисти има отбора та се надявате на шампионска титла.

Ти сляп ли си, къв си ?!

1. Пламен Илиев - Властелин в наказателното поле
2. Дъстли Мулдер - железен
3. Данчо Милиев - Безкомпромисен
4. Диамутен - Легенда в Серия А
5. Нуно Пинто - научен и грамотен футболист
6. Влади Гаджев - Диригент в средата на терена
7. Тасевски - Рисува
8. Калво - такъв не е стъпвал по нашите терени
9. Иван Цветков - невероятен, прави ги смешни
10. Рамос - Бродира по крилото
11. Жуниньо - няма тайни във футбола за него
Изображение

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tiamat » 27 мар 2012 23:06

Първа сериозна грешка на Тонев (ако наистина той дърпа конците). Имам предвид не връщането на Гонзо, а приемането на оставката на Костов. Иначе при създалата се идиотска ситуация, Гонзо е като че ли най-правилното решение за момента. В смисъл, че вътрешен човек е най-добре да води отбора докато се избере нов треньор. Вариантите бяха два - Гонзо или Ясен. Но то реално си е едно и също.

Интересно ми е дали не можем да си направим някаква "фен-фракция" ние от форума. По този начим може би бихме могли да пишем писма до медиите и да изразяваме мнение, което е по-вероятно да се чуе. А може би бихме могли да задаваме въпроси към ръководството, на които би имало по-голяма вероятност да получим отговор. Какво мислите?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 мар 2012 23:42

tiamat написа:Първа сериозна грешка на Тонев (ако наистина той дърпа конците). Имам предвид не връщането на Гонзо, а приемането на оставката на Костов. Иначе при създалата се идиотска ситуация, Гонзо е като че ли най-правилното решение за момента. В смисъл, че вътрешен човек е най-добре да води отбора докато се избере нов треньор. Вариантите бяха два - Гонзо или Ясен. Но то реално си е едно и също.

Интересно ми е дали не можем да си направим някаква "фен-фракция" ние от форума. По този начим може би бихме могли да пишем писма до медиите и да изразяваме мнение, което е по-вероятно да се чуе. А може би бихме могли да задаваме въпроси към ръководството, на които би имало по-голяма вероятност да получим отговор. Какво мислите?

Няма да получим отговор. А Костов си тръгна сам след провокацията-да не е луд да седи тука...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 27 мар 2012 23:53

Не се знае. Нищо чудно Тонев да е взел решението за Костов, след като е взел под внимание и декларацията на НКП. Пък и няма да е лошо да има още един глас на феновете в медийното пространство, такъв дето няма да си позволява да ръси "селски" наляво и надясно, и дето ще се опълчи на разни гугутки. Знам ли... Пък може Костов да се е надявал и на повече подкрепа от феновете.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 мар 2012 00:56

Tiamat - на колко мача през последните 12 месеца си присъствал на стадион Георги Аспарухов?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 28 мар 2012 01:05

Thsmith написа:Tiamat - на колко мача през последните 12 месеца си присъствал на стадион Георги Аспарухов?

На нито един :(. Ама си имам основателни причини :).

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 мар 2012 02:48

tiamat написа:
Thsmith написа:Tiamat - на колко мача през последните 12 месеца си присъствал на стадион Георги Аспарухов?

Toва дали си имаш основателни причини или не - няма никакво значение. След като не ходиш на стадиона каква фен фракция искаш да правиш? Какви въпроси ще задаваш? От къде на къде? Аз не мога да разбера как може някой да изисква нещо при положение, че не е дал нищо? Писма до медия, изразяване на мнения... какво мнение?
Да ме извиняваш, но за да имаш право да искаш нещо - трябва първо да си дал.

Бие се тъпана всяка година... Батков къде са парите. Батков искаме селекция. Искаме играчи, искаме титла, искаме, искаме, искаме... А абонамента карта купихте ли? А фланелка от фен магазина, а други артикули? Или всичко безплатно, един лв не дали на клуба, но искат нещо... Е как да стане?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 28 мар 2012 03:17

Thsmith написа:
tiamat написа:

Toва дали си имаш основателни причини или не - няма никакво значение. След като не ходиш на стадиона каква фен фракция искаш да правиш? Какви въпроси ще задаваш? От къде на къде? Аз не мога да разбера как може някой да изисква нещо при положение, че не е дал нищо? Писма до медия, изразяване на мнения... какво мнение?
Да ме извиняваш, но за да имаш право да искаш нещо - трябва първо да си дал.

Бие се тъпана всяка година... Батков къде са парите. Батков искаме селекция. Искаме играчи, искаме титла, искаме, искаме, искаме... А абонамента карта купихте ли? А фланелка от фен магазина, а други артикули? Или всичко безплатно, един лв не дали на клуба, но искат нещо... Е как да стане?

Е ти направо напред с рогата :). По принцип си прав, но си базираш изказването на много допускания, които ако не са правилни, съответно и ти не си прав. Например, откъде знаеш, че не съм дал? Не е задължително условие да съм на стадиона, за да давам. Или пък за основателите причини - един ученик например, който не се яви в час, може да е на кафе и цигара с приятели, а може да е болен с 40 градуса вкъщи. Пък за въпросите и мненията, нямах предвид мен точно. Просто виждам, че във форума има много разумни и мислещи хора с валидни въпроси и мнения, които си заслужава да им се даде гласност. И си мисля, че ако формално имаме някакво обединение, то въпросите и мненията ни ще имат повече тежест.

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 28 мар 2012 08:48

а една свещ в параклиса за здраве, победи и берекет през новата година запалихте ли ?! За кого го построи този параклис адвокат Батков ?!
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 мар 2012 10:09

Илиан Илиев клекна пред Батков и Гонзо - поема Левски през лятото

Наставникът идва на 24 април, води си само един помощник
Новият старши треньор на Левски ще се казва Илиан Илиев, разбра ***.eu от отлично информиран източник. Наставникът на Берое е приел условията на Тодор Батков, Иво Тонев и най-вече се е сългасил да работи с Георги Иванов, нещо което се считаше за немислимо. Илиев се е съгласил, като е посочил, че ще настоява само за един помощник, а останалият екип може да бъде избран от Гонзо. Както знаем шефовете на Левски вчера обявиха решението си, че новият треньор ще бъде обявен на 24 април, като по всичко личи, че нещата вече са ясни и е въпрос на формалност да бъде представен официално.

Самият Илиев на няколко пъти бе спряган за Герена, но така и не подписа договор поради куп причини. Сега обаче неговият договор изтича в края на сезона и той може да дойде без никакви финансови обезщетения. Освен това той на няколко пъти бе пред уволнение от Стара Загора, но в крайна сметка успя да сглоби доста приличен отбор този сезон и явно ще го довърши, след което поема към Герена. Този ход се очаква да бъде доста добре приет и от феновете, защото Илиан е любимец на Сектор Б и винаги е бил аплодиран при визитите си на Георги Аспарухов.

Върни се в “Левски”