Литекс - Левски - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - Левски|21 кръг|29 Март, Четвъртък|17:45ч|
Победа за Левски 3:2.
Очертава се труден мач,но бих заложил на равен 2:2
0-2 за Левски.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"
- baerba1995
- Контакти:
Надявам се Литекс да бият или да извъртят един равен!
Да,ЛЕВСКИ заслужава добър треньор и всички мислехме,че той се казва Ники Костов,но.....явно не е така.Първо, както се разбра, Костов сам си е подал оставката,а не е уволнен.Прави му чест,че го направи сега,а не по-късно,когато всякакви шансове за титла биха били илюзорни.Сигурно е добър треньор,но едва ли мястото му е в отбор,който всяка година се бори за шампионска титла.Ако в Донецк третото място е огромен успех,в Левски не е така и Костов мисля,че го разбра.Затова и си тръгна.Да е жив и здрав.Какво следва от тук насетне.Утре ще бъде обявен новият треньор. Надявам се той да се казва Мъри Стоилов,въпреки,че имам известни резерви към него.Големият минус на Мъри е, че не може да се отърве от сянката си Н.Сираков.Ако го направи обаче,това ще бъде лична негова победа от което се надявам да спечели и Левски.Ако Мъри не приеме,едва ли скоро някой отново ще го покани в Левски.Това е неговият шанс и се надявам да го използва по най добрия начин.В момента отбора разполага с много добри футболисти и аз не знам,защо повечето колеги тук отписаха мачовете с Ловеч и Лудогорец? Мача в Ловеч 100% няма да го загубим. Победите над ЦСКА и Лудогорец ще решават титлата.И най-важното,надявам се в следващите мачове да видим оня левскарски дух,който ни е вадил от доста по-трудни ситуации.И е време да спрем с глупостите вън тоя, вън оня.Щом си в ЛЕВСКИ,работиш за каузата и това е.
Очаквам импулс в играта ни след треньорската рокада и победа в Ловеч.
Има време да се надигнем и да го зачукаме поне на чорбарите. Не е за сефте.
Avanti_Ragazzi написа:Тука някои хора или изобщо не разбират от футбол или се правят на луди. Ако Левски бие Литекс, ще играе за победа и с Лудогорец. Но ако Левски загуби или завърши на равно в четвъртък, няма как Левски да скочи на Лудогорец, това ще е абсурд.Просто ще си пуснат Лудогорец на Герена за да се прецака ЦСКА, вие как го мислите в този вариант Левски да играе за ЦСКА и да ги прави шампиони![]()
![]()
Или ли сте деца или изобщо не разбирате от футбол!!!Левски падне ли от Литекс, ще падне и от Лудогорец, както и обратното бием ли Литекс ще играем на кръв с Лудогоред. Другото е бъркане на българската с английската действителност.
![]()
![]()
Има резон в това твърдение.От друга страна при този развойЛитекс ще изпревари Левски и ще ги изхвърли от зона УЕФА.Въобще играта доста се усложнява.При всички положения след тези два кръга почти ще е ясен новия шампион на България.Не забравяйте,че последните два кръга ЦСКА играе с Литекс и Лудогорец и в тях могат да се разпределят точките взаимоизгодно.Така,че тези мачове не ги бройте като някаква възможност ЦСКА или Лудогорец да се самоунищожат.В тях всичко ще бъде както трябва , ако се наложи.
Българската действителност е перфектна Батьо да напълни джоба от Домусчиев, а сега ще има идеално алиби за същото, този цирк който се случи днес в Левски все повече ми изглежда на дирижиран и нещо от типа на "Казанска афера 2".
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Психологически предимството е на страната на Литекс взеха си тежкото гостуване нямат сътресения в отбора,козовите са им Стоичков който постоянно ще държи в стрес съдията и той 100 процента ще сбърка някъде,сега съдиите след тази психоатака която им направи Тройчо с неговите дерективи ще са толкова ошашевени че ще се застраховат и за най малкото ,да не ги обвинят че помагат на Левски.Никасио също ще бъде проблем за защитата на Левски трябва да се внимава и за Янев че е голям симулант и ще си проси фалове пред наказателното поле изобщо в нападение имат опасни играчи,албанчето също ми направи добро впечатление на мача с Берое,Г.Иванов също е много опасен има добър пас и поглед върху играта.Шанса на Левски го виждам в центъра на отбраната на Литекс там се вижда че не са много стабилни Бодуров прави много грешки и фалове и ми се струва малко тромав но ние пък нямаме някой бърз център който да ги разнищи.Фланговете също могат да се използват Занев прави чести излизания напред и си оголва зоната.Имат и други по млади момчета които при малко по силен натиск ще направят грешки.Левски са на обратния полюс загуба на собствен терен,не добра игра, без тренъор,но пък срещу Литекс винаги са излизали пределно мобилизирани.Дано да не загубим този мач.