[24.03.2012г.] Арсенал - Астън Вила
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Арсенал - Астън Вила 24.03.2012
Отново победа! Трябва да затвърдим мястото си в Шампионската лига!
YA GUNNERS YA
Трябва да се борим за това 3-то място гарантиращо ни директно влизане в Шампионската лига. Дано другият сезон да дойде някой читав футболист , за да може да се борим за нещо по значимо 

All I Think About Is You
А честита ви победа,другия сезон като вземем някой друг свестен футболист гледайте кво става.....
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!
[quote="LoVeGeRi"]Трябва да се борим за това 3-то място гарантиращо ни директно влизане в Шампионската лига. Дано другият сезон да дойде някой читав футболист , за да може да се борим за нещо по значимо
[/quote
]
+1

]
+1
Левски завинаги в моето сърце

-
- Контакти:
Играем добре,побеждаваме с присъщата ни класа,а във форума по 20-30 мнения...Вече съм сигурен,че живеем в България.Ами ако губехме,ле-ле-ле...
- АКАДЕМИК София
- Контакти:
Е това е Арсенал, който искам да гледам. Сами си направихме мачът лесен и определено показахме доста класа. Домакинската ни форма по принцип си ни е доста добра. Такава бе дори и в по-лошите ни времена до преди известно време. Да, сега печелим и като гости, но определено се вижда голяма разлика между играта ни като гости и като домакини. Ако повишим и качеството ни на игра и като гости просто ще е супер. Все пак има тенденции и за това.
Но и аз и на това съм доволен разбира се. Все пак побеждаваме и няма как да съм доволен.
Дано да успеем да се задържим на 3-то място и през лятото да се подсилим малко повечко от обичайното и най-накрая да вземем да спечелим нещо значително като титлата например. Вижда се, че в отбора има доста класа, но просто липсата на дълга и най-вече равностойна резервна скамейка ни доведе и до някои доста неприятни резултати.

Дано да успеем да се задържим на 3-то място и през лятото да се подсилим малко повечко от обичайното и най-накрая да вземем да спечелим нещо значително като титлата например. Вижда се, че в отбора има доста класа, но просто липсата на дълга и най-вече равностойна резервна скамейка ни доведе и до някои доста неприятни резултати.