Примера дивисион vs Висшата Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Примера дивисион vs Висшата Лига

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 мар 2012 16:06

Мале, значи аз като изключително техничен халф, неискам Стан за съперник в някое мачле ... :lol:

Иначе, когато съм навит тимът ми да не загуби, съм голямо куче, като определено играя твърдо ...
Твърдоста включва рязко атакуване на топката, която е в краката на противник, а ако не успея да я отнема или избия, влизам тяло в тяло, докато не изкарам съперника от равновесие ( не ми е особено трудно, при моите габарити - 183 см. при средно 85-87 кг.) ... :twisted:
Но почти никога не ритам и не спъвам. :)

Разбира се, ако някой ми влезе грубо, следва опустушителен отговор ... :lol:
Мога да извадя от игра съперник, поне по- 10-на футболни начина ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 мар 2012 21:48

THE G.A.M.E написа:Мале, значи аз като изключително техничен халф, неискам Стан за съперник в някое мачле ... :lol:

Иначе, когато съм навит тимът ми да не загуби, съм голямо куче, като определено играя твърдо ...
Твърдоста включва рязко атакуване на топката, която е в краката на противник, а ако не успея да я отнема или избия, влизам тяло в тяло, докато не изкарам съперника от равновесие ( не ми е особено трудно, при моите габарити - 183 см. при средно 85-87 кг.) ... :twisted:

Както вече написах дори и да си от мойта пак не си застрахован, че няма да те рендосам, ако ме ядосаш... ;) :lol:

Любимият ми начин за изкарване на съперник от строя е влизане с двата крака в двете колена на съперника или мощен ритник в слънчевият сплит. Но реално най-много съм контузвал с подсечки, при които няколко пъти съперниците ми като са падали са си чупели ръцете, на които падат. Най-грубата ми проявя бе срещу едно турче от съседният клас, което счупи ръката на един съученик - още при следващата атака така му влязох в левият глезен, че той се строши, а при падането си счупи и лявата ръка. :twisted: :twisted: :twisted: При последвалото меле на мен ми счупиха носа, ама тоя дето ми го счупи му избих няколко зъба с ритник...

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 24 мар 2012 21:51

:lol: :lol: :lol:
разказа на megan fox за този бой е много забавен

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 мар 2012 21:53

sl321 написа:Аз пък никога не съм ритал,но задържам или бутам играч,но като цяло гледам и да не го бутам.Последния път когато стана контузия на едно момче с което играхме беше,след като беше бутнат ( не от мен в случая) и като полетя към мрежата отстрани на изкуственото игрище ,хем се удари хем се раздра,добре че не си извади очите.По скоро от тактическа гледна точка да задържиш някой както и да е.Това дето го разправя МФ въобще не го разбирам,ама той си знае.
Само знам че един човек дето разправя че само той е трепал другите а него не са го били ( става въпрос за бой) ,леко преувеличава или направо си лъже.
И тука така.Той блъскал ритал и другите сигурно са го гледали.Ами ще ме ритнеш нарочно и аз ще те ритна,да не говорим да ме ритнеш в главата докато си връзвам връзките.И то кво става? Бой.Ние говорим за футбол.

Глупости, разбира се, че не са ме гледали. Нямаш си представа колко пъти съм бил контузван и аз. Носа ми е чупен два пъти по време на мачове, левият ми крак веднъж, пукал съм китката на дясната ръка, след като ме спънаха нарочно и паднах на нея, пукали са ми главата, след като ме блъснаха умишлено в гредата, обръщали са ми глезена, а десетките охлузвания от падания при разните спъвания изобщо не ги броя.

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 мар 2012 22:24

megan fox написа:
Ами както казах за мен границата е доста ниска, т.е. автоматично твърадта игра става груба игра.
Вече рядко играя футбол да, преди играех през ден и винаги съм бил ГРУБ играч! Играех само ЦЗ или ДБ и играех на принципа топка минава човек не! Реша ли да те покося не ме спира нито картон, нито нищо, просто ако трябва ще пробягам половината терен ще скоча и ще те изритам в главата (примерно). Защо? След първото по-грубо влизане на съперников играч към мой съотборник почвах да чупя крайници и съм чупил ръце и крака не веднъж и два пъти! В училище имах много проблеми с това нещо, но никога не ми е пукало. Накрая всички се научиха да играят супер чисто срещу нас, защото в противен случай за тях следващата ужасно много болка. Ритал съм хора в главата докато са се навели да си вържат връзките, само задето са ме настъпили минутка по-рано, дори и да било неумишлено! Ритал съм дори съотборници затова, че са се сблъскали с мен... :? :roll:

А най-забавната част бе, че винаги бях в отбора на училището, в 90% от мачовете бях гонен с червен картон, но на мен повече от един ЧК не могат да ми дадът, но аз мога да продължа да вилнея на терена и след него и просто да контузвам умишлено съперниковите играчи... ;) Иначе, когато се играе АБСОЛЮТНО чисто, без нито грам грубости съм доста стабилен ЦЗ, ама такива мачове рядко се получават.

Та както казах за мен твърдата игра е груба игра. Едно едничко грубо нарушение да има за целият мач за мен мача вече е груб! Мечтая за деня, когато ще видя футболен мач без нито едно нарушение за целите 90 минути. На мач на Барса съм ставал свидетел как за целият мач имаше извършени едва 4 нарушения, нито едно от тях не бе грубо, а тактически нарушения в центъра. Ако всички играеха така футбола щеше да бъде доста по-интересен лично за мен. ;)

Шегуваш се за ритниците, нали?!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 мар 2012 23:54

Както вече написах дори и да си от мойта пак не си застрахован, че няма да те рендосам, ако ме ядосаш...

Любимият ми начин за изкарване на съперник от строя е влизане с двата крака в двете колена на съперника или мощен ритник в слънчевият сплит. Но реално най-много съм контузвал с подсечки, при които няколко пъти съперниците ми като са падали са си чупели ръцете, на които падат. Най-грубата ми проявя бе срещу едно турче от съседният клас, което счупи ръката на един съученик - още при следващата атака така му влязох в левият глезен, че той се строши, а при падането си счупи и лявата ръка. При последвалото меле на мен ми счупиха носа, ама тоя дето ми го счупи му избих няколко зъба с ритник...

Стан,извинявай,но ти футбол ли играеш или някакъв микс между ръгби и американски футбол?! :lol:

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 25 мар 2012 00:06

megan fox написа:
THE G.A.M.E написа:Мале, значи аз като изключително техничен халф, неискам Стан за съперник в някое мачле ... :lol:

Както вече написах дори и да си от мойта пак не си застрахован, че няма да те рендосам, ако ме ядосаш... ;) :lol:

Любимият ми начин за изкарване на съперник от строя е влизане с двата крака в двете колена на съперника или мощен ритник в слънчевият сплит. Но реално най-много съм контузвал с подсечки, при които няколко пъти съперниците ми като са падали са си чупели ръцете, на които падат. Най-грубата ми проявя бе срещу едно турче от съседният клас, което счупи ръката на един съученик - още при следващата атака така му влязох в левият глезен, че той се строши, а при падането си счупи и лявата ръка. :twisted: :twisted: При последвалото меле на мен ми счупиха носа, ама тоя дето ми го счупи му избих няколко зъба с ритник...

Ти надминаваш Пепе бе човек. За какво играете да си чупите костите или? Дано никога не играе с теб футбол! :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 25 мар 2012 00:07

smoothc написа:Стан,извинявай,но ти футбол ли играеш или някакъв микс между ръгби и американски футбол?! :lol:

При ръгбито и Хамериканският футбол също има правила ;)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 25 мар 2012 00:08

Бахти филмара :lol: :lol: :lol:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 мар 2012 00:10

megan fox написа:
Любимият ми начин за изкарване на съперник от строя е влизане с двата крака в двете колена на съперника или мощен ритник в слънчевият сплит. Но реално най-много съм контузвал с подсечки, при които няколко пъти съперниците ми като са падали са си чупели ръцете, на които падат. Най-грубата ми проявя бе срещу едно турче от съседният клас, което счупи ръката на един съученик - още при следващата атака така му влязох в левият глезен, че той се строши, а при падането си счупи и лявата ръка. :twisted: :twisted: :twisted: При последвалото меле на мен ми счупиха носа, ама тоя дето ми го счупи му избих няколко зъба с ритник... [/color][/b]

:shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: Лудница :mrgreen:

Върни се в “Футбол - Свят”