kempesmario написа:Аз не знам как може да има толкова нагли хора в България ? Какво наказание са изтърпели бре ???? за 4 мача ли ??? след допинг скандал ???? Някой хора до живот ги наказват за такава проява !!!!А за кражбата на Анисе , просто нямам думи ??? това ако беше в Англия или Германия щеше да стане страшно с такъв безобразен футболен клуб !!! С лъжа и измама май само в България вирееш , за жалост на свестните хора
Какъв срам в два от възловите мача с/у Левски и Лудогорец уличени футболисти с допинг ??? По невероятно долен начин / видиш ли Черноморец не са сключили верния договор с футболиста / се краде безкомпромисно футболист от друг отбор. От същия отбор не се плаща за купен футболист , визирам Платини ???? / ама съдете ме вика Борисов , докато ме осъдите ще минат 3-4 години /. Наглост и безочие му викам на това. Как не го е срам !!!! Жалка картинка !!!
И аз това се чудя,как може да си толкова нагъл?!?!?!
Наредил си лъжа до лъжа и се правиш на възмутен!От години съм свидетел на терор към ЦСКА ,какъвто и по комунизма не е имало с който и да е отбор,а от думите ти излиза че на всичко отгоре и трябва да сме благодарни за това!
Хората му цитират прецеденти в цял свят за подобни наказания,но не ..... то не било така.Абе говежда работа!А какво за Анесие?????Човека си разтрогна договора според законодателството на РБ ,но и това не е достатъчно за БФС.Нееее те да не се подвласни на законите на страната,те са над тях!!!Изроди!И ти си такъв Изрод!