Борисов: Боби, внимавай!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

armagedamian
Контакти:

Re: Борисов: Боби, внимавай!

Мнениеот armagedamian » 24 мар 2012 14:23

kempesmario написа:Аз не знам как може да има толкова нагли хора в България ? Какво наказание са изтърпели бре ???? за 4 мача ли ??? след допинг скандал ???? Някой хора до живот ги наказват за такава проява !!!! :evil: А за кражбата на Анисе , просто нямам думи ??? това ако беше в Англия или Германия щеше да стане страшно с такъв безобразен футболен клуб !!! С лъжа и измама май само в България вирееш , за жалост на свестните хора :evil: Какъв срам в два от възловите мача с/у Левски и Лудогорец уличени футболисти с допинг ??? По невероятно долен начин / видиш ли Черноморец не са сключили верния договор с футболиста / се краде безкомпромисно футболист от друг отбор. От същия отбор не се плаща за купен футболист , визирам Платини ???? / ама съдете ме вика Борисов , докато ме осъдите ще минат 3-4 години /. Наглост и безочие му викам на това. Как не го е срам !!!! Жалка картинка !!!

И аз това се чудя,как може да си толкова нагъл?!?!?!
Наредил си лъжа до лъжа и се правиш на възмутен!От години съм свидетел на терор към ЦСКА ,какъвто и по комунизма не е имало с който и да е отбор,а от думите ти излиза че на всичко отгоре и трябва да сме благодарни за това!
Хората му цитират прецеденти в цял свят за подобни наказания,но не ..... то не било така.Абе говежда работа!А какво за Анесие?????Човека си разтрогна договора според законодателството на РБ ,но и това не е достатъчно за БФС.Нееее те да не се подвласни на законите на страната,те са над тях!!!Изроди!И ти си такъв Изрод!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 24 мар 2012 14:46

armagedamian написа:
kempesmario написа:Аз не знам как може да има толкова нагли хора в България ? Какво наказание са изтърпели бре ???? за 4 мача ли ??? след допинг скандал ???? Някой хора до живот ги наказват за такава проява !!!! :evil: А за кражбата на Анисе , просто нямам думи ??? това ако беше в Англия или Германия щеше да стане страшно с такъв безобразен футболен клуб !!! С лъжа и измама май само в България вирееш , за жалост на свестните хора :evil: Какъв срам в два от възловите мача с/у Левски и Лудогорец уличени футболисти с допинг ??? По невероятно долен начин / видиш ли Черноморец не са сключили верния договор с футболиста / се краде безкомпромисно футболист от друг отбор. От същия отбор не се плаща за купен футболист , визирам Платини ???? / ама съдете ме вика Борисов , докато ме осъдите ще минат 3-4 години /. Наглост и безочие му викам на това. Как не го е срам !!!! Жалка картинка !!!

И аз това се чудя,как може да си толкова нагъл?!?!?!
Наредил си лъжа до лъжа и се правиш на възмутен!От години съм свидетел на терор към ЦСКА ,какъвто и по комунизма не е имало с който и да е отбор,а от думите ти излиза че на всичко отгоре и трябва да сме благодарни за това!
Хората му цитират прецеденти в цял свят за подобни наказания,но не ..... то не било така.Абе говежда работа!А какво за Анесие?????Човека си разтрогна договора според законодателството на РБ ,но и това не е достатъчно за БФС.Нееее те да не се подвласни на законите на страната,те са над тях!!!Изроди!И ти си такъв Изрод!

Тоест ако си върна 3 заплати на работодателя мога да напусна? :lol: Това къде го има? :shock: Комично... А колкото до допингираните: абсолютно несправедливо и неправилно решение! Ако един футболист не вземе дадените му медикаменти от лекаря на клуба, то той може да бъде глобен и дори да му бъде прекратен договора! За този допинг трябва да се накаже клуба. И то много, ама много стабилно... Колкото до господина свидетел на дългогодишен терор към ЦСКА - от такива свидетели ни е на това дередже държавата... щото и по съдилищата свидетелите са същите :|
Изказването на Борисов е точно като футбола в страната ни - цинично, просташко, ниско интелигентно, жалко, по мутренски, обидно за хората и естествено с някоя и друга заплаха за цвят... Борисов какво прави? Заплашва Михайлов, че няма да го изберат ако не клекне пред червените? Това нормално ли е? Титан имали повече офиси в страната... е нормално е! В колко общини са спечелили сметоизвозването с търг? Как така се получи, че изведнъж тяхната фирма е почти монополист в страната? Без държавна намеса? Не ви ли писна от всичко???
П.П. Всички, които не са от ЦСКА и не са на мнението на червените фенове са говеда и извършват говежди работи? Прекрасно становище :roll:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 24 мар 2012 14:48

Тоя Гърнето се е взел на сериозно май, феновете му дишат във врата и той почва с триковете да се мазни пред тях с разни сърцераздирателни интервюта, видиш ли те били жертви. От както са в ЦСКА другарите само лъжат, не плащат, искат да минават винаги тънко, да крадат, и да си правят далавери за сметка на други отбори, е беззаконието май свърши и когато вече закона бачка и за тях сега им е леко неудобно, сега са мачкани и прецакани....а като погледне цялата грешка си е в техния двор. И както обикновенно става крадеца вика, дръжте крадеца, и понеже много червени привърженици тука му се връзват на глупостите, а до преди ден викаха на стадиона - Вън боклуците...не е ли смешно? :)

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 24 мар 2012 14:49

stg333 написа:
leski написа:
stg333 написа:ЦСКА са подали такава молба , която със сигурност да бъде отхвърлена, защото и БФС и ЦСКА знаят че заради относително малкото наказание може да има проблем, сега играят някакъв цирк разбира се, ясно е че тия няма да играят пролетния сезон, но с това ще се размине с една дума много шум за нищо се прави и а да, те не са участвали в подготоквата, смятате ли че опитен и умен треньор като Стойчо разчита на тях

Това няма значение,говорим за рецидив от страна на БФС в решенията си спрямо ФК ЦСКА.

знаеш ли кое е смешното, БФС не ви направи никаква услуга , когато ви остави след Томов в А група, иначе щяхте да загубите 1-2 години, но щяхте да сте се отървали от всякакви мутри и използвачи, каквито сега са ви на главата, така че от тая гледна точка да БФС постъпи лошо с ЦСКА

сипатяга не ни спаси ако ни бяха изхвърлили нямаше нито лев от тв права а тв правата бяха 6 милиона лева ;) а после ЦСКА продаде играчи за 9 милиона лева и и си исчисти дълга
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 24 мар 2012 14:58

Theos написа:Тоя Гърнето се е взел на сериозно май, феновете му дишат във врата и той почва с триковете да се мазни пред тях с разни сърцераздирателни интервюта, видиш ли те били жертви. От както са в ЦСКА другарите само лъжат, не плащат, искат да минават винаги тънко, да крадат, и да си правят далавери за сметка на други отбори, е беззаконието май свърши и когато вече закона бачка и за тях сега им е леко неудобно, сега са мачкани и прецакани....а като погледне цялата грешка си е в техния двор. И както обикновенно става крадеца вика, дръжте крадеца, и понеже много червени привърженици тука му се връзват на глупостите, а до преди ден викаха на стадиона - Вън боклуците...не е ли смешно? :)

Смешен е подписа ти !.. Умник ! ;)

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 24 мар 2012 15:19

До лицето armagedamian : Истината много боли розови "приятелю" освен някоя просташка думичка от всякъде си затънал в г..на :mrgreen: Какъв свят бре човече , при цска е рецидив за 1 месец на два пъти ви хващат с допинг , това какво е ??? случайност май , ааааа ???? Разбирам ако беше за 1 мач например приятелски със Сливен например , а то в рамките на 60 дена на два пъти и в двете дербита ???? Относно българското законодателство вземи чети КТ , но ти едва ли ще го разбереш ??? :mrgreen.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 24 мар 2012 15:25

Борисов към Боби на 4тири очи:
-Внимавай Боби, че ако не пуснеш тия туимата и оня черния, че изпиеМ всичкото пиенЙЕ!! Нема да да остане ни УЙски, ни СкоУч, ни АЙриШ, ни УОтка ( Водка), ни БУЕнди, ни УААкия!!! Гауантирам ти го, Смуетай това аз, това Пуаховеца и Чичо Митко а и Дуци и той, немаа праасно, нема да има гуам за тебе!!! Иуи ги пускай уеднага или уедеомяуаме уеднага ФИФА и УЕФА (единствената дума която Борисов може да каже правилно)!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 24 мар 2012 15:39, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 24 мар 2012 15:31

ей - много нагли хора сте, преди 89 нямаше даже да разберем какво сте зобили

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 24 мар 2012 15:33

Avanti_Ragazzi написа:Борисов към Боби на 4тири очи:
-Внимавай Боби, че ако не пуснеш тия туимата и оня черния, че изпиеМ всичкото пиенЙЕ!! Нема да да остане ни УЙски, ни СкоУч, ни АЙриШ, ни УОтка ( Водка), ни БУЕнди, ни УААкия!!! Гауантирам ти го, Смуетай това аз, това Пуаховеца и Чичо Митко а и Дуци и той, немаа праасно, нема да има гуам за тебе!!! Иуи ги пускай веднага или уедеомяуаме уеднага ФИФА и УЕФА (единствената дума която Борисов може да каже правилно)!!!

И къде трябваше да се смееме ?.. ;)
Еей Богу,..много прости хора има ! :(

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 24 мар 2012 15:42

leski написа:
Avanti_Ragazzi написа:Борисов към Боби на 4тири очи:
-Внимавай Боби, че ако не пуснеш тия туимата и оня черния, че изпиеМ всичкото пиенЙЕ!! Нема да да остане ни УЙски, ни СкоУч, ни АЙриШ, ни УОтка ( Водка), ни БУЕнди, ни УААкия!!! Гауантирам ти го, Смуетай това аз, това Пуаховеца и Чичо Митко а и Дуци и той, немаа праасно, нема да има гуам за тебе!!! Иуи ги пускай веднага или уедеомяуаме уеднага ФИФА и УЕФА (единствената дума която Борисов може да каже правилно)!!!

И къде трябваше да се смееме ?.. ;)
Еей Богу,..много прости хора има ! :(

Определено е много интелигентно да си снимаш гащите и да тупнеш снимката като аватар...

Върни се в “ЦСКА”