Видима - Черноморец Б-с

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Видима - Черноморец Б-с

Мнениеот калпазанчо » 22 мар 2012 15:54

BRF, DSN, ще ходите ли? Хайде искам повече хора на този мач. Значи Тошко и Ники засега са за. Петьо (петкан) е в Италия за супер мега дербито Ювентус-ИНтер и щесевърне в неделя, така че няма да дойде. Коцето звънна много ентусиазиран от снощното пътуване и ще идва. Синята бригада щели да пътуват с буса 20 местния, КОцето е със 7 местна джипка. Доколкото разбрах от фенклуба са с отделен транспорт. Хайде олд скуул бойс, мощно в Севлиево!
Нейчо, ти ще ходиш ли, Фракция Манхатън бойс ще дойдат ли? Огън, служба не остана. МИро, ти как си със смените? Май си им на кадем....Картаго, ти? Мача ще е доста закучен поради способността на Видима да лее бетон на тревата, така че вашите гласови възможности са от значение. Дори новспорт и Капитана го отбелязаха в анализите си.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 22 мар 2012 15:57

1878, Траян Дянков, Акула, oceans........Капитана е ясно, че ще е там.Бартоломей ти? Черноморец Бургас е с вас, олд скуулци, cena 62, Converse e там...
[center]Member of Old School Boys [/center]

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 22 мар 2012 16:14

калпазанчо написа:1878, Траян Дянков, Акула, oceans........Капитана е ясно, че ще е там.Бартоломей ти? Черноморец Бургас е с вас, олд скуулци, cena 62, Converse e там...

Ако мачът беше в неделя щях да пътувам , но в събота имам голям семеен празник , приготвил съм агънце и ще имам доста гости , така че няма как. Успех в Севлиево , приятен път на групата и победа за акулите.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 22 мар 2012 16:25

калпазанчо написа:1878, Траян Дянков, Акула, oceans........Капитана е ясно, че ще е там.Бартоломей ти? Черноморец Бургас е с вас, олд скуулци, cena 62, Converse e там...

А аз съм си с павката и още две, а може би и три момчета . при нас няма тън - мън , сега не мога 8-)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 мар 2012 16:26

Победата е задължитена.Ще съм доволен да я постигнем дори и с 1-0.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 22 мар 2012 16:58

1878 написа:

Ако мачът беше в неделя щях да пътувам , но в събота имам голям семеен празник , приготвил съм агънце и ще имам доста гости , така че няма как. Успех в Севлиево , приятен път на групата и победа за акулите.

Ако няма работещи хоремази по пътя, очаквай ни, щом и повод имаш, и агне, и пиене :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 мар 2012 17:05

Bourgas написа:
1878 написа:

Ако няма работещи хоремази по пътя, очаквай ни, щом и повод имаш, и агне, и пиене :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Да не ти замирише на пукница на теб!!! :mrgreen:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 22 мар 2012 17:08

Данчо, а ти що се покри, бре. Що нема да дойдеш. Пукницата я остави, снощи много страдахме, усетихме липсата й :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 22 мар 2012 18:02

Аз ако намеря с кой да пътувам ще дойда ! :lol:
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 22 мар 2012 18:23

Французинът Фо-Поре наказан, Димитър Телкийски контузен

Проблем с поста ляв бек се стовари върху старши треньора на „Черноморец“ Димитър Димитров-Херо преди гостуването на „Видима-Раковски“ в 20-ия кръг на „А“ група тази събота от 15.30 ч. Титулярът Жереми Фо-Поре е наказан, а алтернативата му в контролите Крум Стоянов няма достатъчно опит. Това налага прекрояване на защитата или преквалификация на играч от друго звено като краен бранител.

Траян Дянков още не е готов за игра, а мача в Севлиево пропуска и Димитър Телкийски, който има проблем в прасеца от победата над „Калиакра“ с 4:0 в сряда. Напусналият заради удар в окото Цветомир Цонков ще бъде на линия, след като прегледът при офталмолог днес показа, че няма вътрешни поражения. В групата се завръща и капитанът Радостин Кишишев.

Херо изтърпя наказанието си за 1 мач в Каварна и отново ще води тима. Той повежда четата си към Севлиево в петък сутринта, а следобед е планирана тренировка в часа на мача. Главен съдия ще бъде Иван Кирилов от Варна.

Миро май беше казал нещо за контузия на Мечо :lol: :lol: :lol:
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Върни се в “Черноморец”