Етър - Ботев 0:0 (FT) cъбота 15:30ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Re: Етър - Ботев cъбота 15:30ч.

Мнениеот кан72 » 20 мар 2012 20:26

[quote="slash1912"]Мача е възможен за взимане,ако Радуканов прогледне за някои неща.
1.Армандо да се върне на вратата.На новото вратарче му се дадоха достатъчно шансове-резултатът е,че нямаме мач без допуснат гол.
2.Домакинов да се върне в титулярите.Казаното по-горе важи и за новите попълнения в защита.
3.Преди да дойде в Ботев като помощник треньор, Св.Петров не се ли беше отказал от футбола??!Според мен е време да си почине малко.
4.За 3 мача имаме отбелязани 2 гола,а Курдов е извън групата или се появява безнадежно късно в игра...
Не знам тези неща само на мен ли ми правят впечатление,но е време за промени,защото ако излезем със същия състав нищо добро не ни чака.[/quote ] +1912.Или по просто казано,нека за този мач Коце Видолов реди СЪСТАВА!

Потребителски аватар
BP1912
Контакти:

Мнениеот BP1912 » 20 мар 2012 22:05

кан72 написа:
slash1912 написа:Мача е възможен за взимане,ако Радуканов прогледне за някои неща.
1.Армандо да се върне на вратата.На новото вратарче му се дадоха достатъчно шансове-резултатът е,че нямаме мач без допуснат гол.
2.Домакинов да се върне в титулярите.Казаното по-горе важи и за новите попълнения в защита.
3.Преди да дойде в Ботев като помощник треньор, Св.Петров не се ли беше отказал от футбола??!Според мен е време да си почине малко.
4.За 3 мача имаме отбелязани 2 гола,а Курдов е извън групата или се появява безнадежно късно в игра...
Не знам тези неща само на мен ли ми правят впечатление,но е време за промени,защото ако излезем със същия състав нищо добро не ни чака.[/quote ] +1912.Или по просто казано,нека за този мач Коце Видолов реди СЪСТАВА!

+1 Защото наистина ще ни трябва магия за ст.Ивайло а магьосника е един.
http://vbox7.com/play:a471886d2b -той не умира и те са винаги с него.

Потребителски аватар
Edin e BOTEV
Контакти:

Мнениеот Edin e BOTEV » 20 мар 2012 22:27

Един град-един отбор написа:Хей, пичове ... какво сте навели глави бе?! Ние сме Ботев Пловдив! Ако ще и в Й група да отидем ще сме си зад отбора и ще показваме на цяла България, че обичаме отбора независимо от резултатите! Отборът е в криза - видимо е, но всеки отбор преминава през такива! ФК Ботев в момента има нужда от нас, за да се вдигне на крака! За това мощна подкрепа от трибуните и майната му на резултата! .. ЗАЕДНО ДОРИ ВЪВ АДА НИЕ ЩЕ ГО СЛЕДВАМЕЕЕЕЕ .....!

+1912

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 мар 2012 17:49

1912BOTEV написа:
rump_shaker написа:В предвид всичко случващо се напоследък и в двата отбора, най-логичният резултат изглежда да е победа за Етър. За мен надеждата е в това търновчани да играят отворен футбол за да създадем по-лесно положения за гол. В крайна сметка се дъним срещу всякви отбори ама всички досега се нареждаха в полвината си и чакаха.

не си прав, Лудогорец не играха съвсем така. ама и тогава нищо не направихме, за съжаление

Мача с Лудогорец трябва да го изключим от примерите защото говорим за коренно различни класи! Идеята ми бе, че в всички мачове досега отборите се затварят срещу нас. Единствения който дойде и се отвори бе Черноморец. А Лудогорец не дойдоха да се отоворят просто ами дойдоха и си ни биха с лекота. Тва е друга тема.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 22 мар 2012 01:12

Този път няма да давам прогноза, защото за разлика от предишният път така може и да е за късмет. Според мен във всеки мач може да паднем, може да направим равен, а може и да бием. Аз лично ще се радвам ако Вековният Пловдивски отбор бие и вземе три точки на зеления килим на стадион ивайло във в. търново. :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

petko_cska
Контакти:

Мнениеот petko_cska » 22 мар 2012 10:20

Пичове вземете се успокойте малко. Браво за всичко което правите и че си пълните стадиона, но ултиматумите ви вече са раздразнили човекът с парите и в София хората около него говорят, че май си е вкарал таралеж в гащите и.... Имате високи цели и като не се получават ръководството ви със сигурност само ще изгони виновните. Вашата работа е да си подкрепяте отбора, а в случая за половин сезон публиката ви скача на трети треньор и даже и футболисти май гонихте...
На път сте да изгоните и най-желаният собственик на отбор. Няма такъв филм като вашия и е време някой да ви каже как изглеждат нещата отстрани преди да си останете с парите от членския внос пак само...
Успокойте се вие сте с най обещаващо бъдеще и сте на път да се преебете сами :!:

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 22 мар 2012 14:06

petko_cska написа:Пичове вземете се успокойте малко. Браво за всичко което правите и че си пълните стадиона, но ултиматумите ви вече са раздразнили човекът с парите и в София хората около него говорят, че май си е вкарал таралеж в гащите и.... Имате високи цели и като не се получават ръководството ви със сигурност само ще изгони виновните. Вашата работа е да си подкрепяте отбора, а в случая за половин сезон публиката ви скача на трети треньор и даже и футболисти май гонихте...
На път сте да изгоните и най-желаният собственик на отбор. Няма такъв филм като вашия и е време някой да ви каже как изглеждат нещата отстрани преди да си останете с парите от членския внос пак само...
Успокойте се вие сте с най обещаващо бъдеще и сте на път да се преебете сами :!:

Срещу собственика едва ли някой е казал лоша дума,но от спортния директор надолу всичко лъха на аматьорщина.А,футболистите направо се подиграват с нас.Ако продължават така, нещата наистина ще излязат извън контрол.

barabata
Контакти:

Мнениеот barabata » 22 мар 2012 15:10

Някой знае ли колко билета са продадени до момента и колко автобуса се очертават?

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 22 мар 2012 16:54

Незнам колко билети са продадени ,но знам кои са отпаднали от групата.Отпадналите са,Ноко,Кривият,Курдов,Домакина а Манчев е контузен.

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 22 мар 2012 18:07

емо73канар написа:Незнам колко билети са продадени ,но знам кои са отпаднали от групата.Отпадналите са,Ноко,Кривият,Курдов,Домакина а Манчев е контузен.

Чудесно,няма да има кой да трови климата.Остава другите да си повярват и да бием.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Върни се в “Ботев”