Етър - Ботев 0:0 (FT) cъбота 15:30ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Етър - Ботев cъбота 15:30ч.
Без Радукана,бием с разлика 0-3/Курдов-2,Манчев/.Ако още е тренер,най много измъчен Х.
- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
мача е Х, но ако е победа за Ботев то това ще направи по-интересни оставащите срещи.
- rump_shaker
- Контакти:
В предвид всичко случващо се напоследък и в двата отбора, най-логичният резултат изглежда да е победа за Етър. За мен надеждата е в това търновчани да играят отворен футбол за да създадем по-лесно положения за гол. В крайна сметка се дъним срещу всякви отбори ама всички досега се нареждаха в полвината си и чакаха.

rump_shaker написа:В предвид всичко случващо се напоследък и в двата отбора, най-логичният резултат изглежда да е победа за Етър. За мен надеждата е в това търновчани да играят отворен футбол за да създадем по-лесно положения за гол. В крайна сметка се дъним срещу всякви отбори ама всички досега се нареждаха в полвината си и чакаха.
не си прав, Лудогорец не играха съвсем така. ама и тогава нищо не направихме, за съжаление
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
- Един град-един отбор
- Контакти:
Хей, пичове ... какво сте навели глави бе?! Ние сме Ботев Пловдив! Ако ще и в Й група да отидем ще сме си зад отбора и ще показваме на цяла България, че обичаме отбора независимо от резултатите! Отборът е в криза - видимо е, но всеки отбор преминава през такива! ФК Ботев в момента има нужда от нас, за да се вдигне на крака! За това мощна подкрепа от трибуните и майната му на резултата! .. ЗАЕДНО ДОРИ ВЪВ АДА НИЕ ЩЕ ГО СЛЕДВАМЕЕЕЕЕ .....!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Мястото на най-стария Български футболен тим "Ботев"Пловдив е единствено в А група!Моля без такова "бодряшко настроение"защото на привържениците определено им "писна"!От 1996 година "Ботев" не е на челните места в групата,Б група,В група....хайде дотук!
Трети пореден хикс едва ли ще направим така че мача е твърда двойка
Надявам се домакините да играят отворено та да ги бием с разлика

-
NEFTOCHIMIC1962
- Контакти:
Време е някои да свали виолетките от върха дано биете канари. Успех ви желая! Прогнозирам победа за Ботев 1:2.
deladog написа:Captain Stottlemeyer написа:Желая успех на "Етър"!
Повече от нормално е левскарите да се стряскат от "Ботев" в А група, особено тези на възраст.![]()
Все пак ти пожелавам приятни сънища още няколко месеца.
ние пожелаваме пък успех на Лудогорец в ШЛ, нали фалшив пловдивчанино (и както вметна колегата - дърт)
- slash1912
- Контакти:
Мача е възможен за взимане,ако Радуканов прогледне за някои неща.
1.Армандо да се върне на вратата.На новото вратарче му се дадоха достатъчно шансове-резултатът е,че нямаме мач без допуснат гол.
2.Домакинов да се върне в титулярите.Казаното по-горе важи и за новите попълнения в защита.
3.Преди да дойде в Ботев като помощник треньор, Св.Петров не се ли беше отказал от футбола??!Според мен е време да си почине малко.
4.За 3 мача имаме отбелязани 2 гола,а Курдов е извън групата или се появява безнадежно късно в игра...
Не знам тези неща само на мен ли ми правят впечатление,но е време за промени,защото ако излезем със същия състав нищо добро не ни чака.
1.Армандо да се върне на вратата.На новото вратарче му се дадоха достатъчно шансове-резултатът е,че нямаме мач без допуснат гол.
2.Домакинов да се върне в титулярите.Казаното по-горе важи и за новите попълнения в защита.
3.Преди да дойде в Ботев като помощник треньор, Св.Петров не се ли беше отказал от футбола??!Според мен е време да си почине малко.
4.За 3 мача имаме отбелязани 2 гола,а Курдов е извън групата или се появява безнадежно късно в игра...
Не знам тези неща само на мен ли ми правят впечатление,но е време за промени,защото ако излезем със същия състав нищо добро не ни чака.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]