Ботев Враца - Левски|19 кръг|18 Март, Неделя|15:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Ботев Враца - Левски|19 кръг|18 Март, Неделя|15:30ч|

Мнениеот siniq_fen » 18 мар 2012 20:54

Аз от своя страна се надявам Данчо Милиев да си върне формата, защото през 2010 ни беше може би най-постоянният играч.
Само Левски!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 18 мар 2012 21:08

За разлика от нормалните първенства смятам, че в нашето нападението носи титли, а не защитата. За да се аргументирам ще дам пример, че в случаите, когато поведеш на по-непретенциозен съперник, той обичайно рухва и не подлага на натиск защитата(е има и изключения, но говоря по-принцип и мисля, че ми става ясна идеята :lol: ) В атака уж имаме голям потенциал(най-вече по крилата) и ако сме достатъчно акуратни там ще преживеем грешките в защита(което не означава, че трябва да пускаме леки голове, а просто да поддържаме едно средно(клонящо към ниско) европейско ниво на защита). Хубаво е, че дали ще вземем титлата на този етап зависи само от нас! Костов и футболистите заслужават подкрепа, а се надявам(дори вярвам), че в края на сезона титлата не само ще е спечелена, но дори ще сме направили 2-3 мача на добро ниво(казвам 2-3, защото то останаха десетина мача :lol: )
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 мар 2012 21:13

Sardukar написа:За разлика от нормалните първенства смятам, че в нашето нападението носи титли, а не защитата. За да се аргументирам ще дам пример, че в случаите, когато поведеш на по-непретенциозен съперник, той обичайно рухва и не подлага на натиск защитата(е има и изключения, но говоря по-принцип и мисля, че ми става ясна идеята :lol: ) В атака уж имаме голям потенциал(най-вече по крилата) и ако сме достатъчно акуратни там ще преживеем грешките в защита(което не означава, че трябва да пускаме леки голове, а просто да поддържаме едно средно(клонящо към ниско) европейско ниво на защита). Хубаво е, че дали ще вземем титлата на този етап зависи само от нас! Костов и футболистите заслужават подкрепа, а се надявам(дори вярвам), че в края на сезона титлата не само ще е спечелена, но дори ще сме направили 2-3 мача на добро ниво(казвам 2-3, защото то останаха десетина мача :lol: )

От твоите уста- в Божиите уши!
Повтарям-рано ни е за красива игра. Но пък вкарваме красиви голове-а ако днес беше влязла на Диамутен ножицата-щеше да е супер! Но на този етап победата е важна, дано дойде време за красота!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 мар 2012 22:28

olfix написа:Еййй,какво нещо е всичките ти футболисти да се влагат максимално-Сторокин и Димов се бореха за всяка топка,Гаджев бе на висота и оттам нито една опасност за съперника.Ясно е ,че като качества отстъпват на Дарко и Грийн,но с хъс и желание го компенсират многократно!!!

Димов е страхотен разбивач, атлетичен и висок, ако му се дава малко повече шанс да поизрастне и като самочувствие, най-добрият разбивач в България ще носи син екип :) Това е с уговорката, че Йеленкович се пенсионира скоро.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 мар 2012 22:35

TristaNNN написа:
olfix написа:Еййй,какво нещо е всичките ти футболисти да се влагат максимално-Сторокин и Димов се бореха за всяка топка,Гаджев бе на висота и оттам нито една опасност за съперника.Ясно е ,че като качества отстъпват на Дарко и Грийн,но с хъс и желание го компенсират многократно!!!

Димов е страхотен разбивач, атлетичен и висок, ако му се дава малко повече шанс да поизрастне и като самочувствие, най-добрият разбивач в България ще носи син екип :) Това е с уговорката, че Йеленкович се пенсионира скоро.

ИзображениеИзображениеИзображение
Йеленкович ще го "пенсионираме" ние!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 мар 2012 22:40

Sardukar написа:За разлика от нормалните първенства смятам, че в нашето нападението носи титли, а не защитата. За да се аргументирам ще дам пример, че в случаите, когато поведеш на по-непретенциозен съперник, той обичайно рухва и не подлага на натиск защитата(е има и изключения, но говоря по-принцип и мисля, че ми става ясна идеята :lol: ) В атака уж имаме голям потенциал(най-вече по крилата) и ако сме достатъчно акуратни там ще преживеем грешките в защита(което не означава, че трябва да пускаме леки голове, а просто да поддържаме едно средно(клонящо към ниско) европейско ниво на защита). Хубаво е, че дали ще вземем титлата на този етап зависи само от нас! Костов и футболистите заслужават подкрепа, а се надявам(дори вярвам), че в края на сезона титлата не само ще е спечелена, но дори ще сме направили 2-3 мача на добро ниво(казвам 2-3, защото то останаха десетина мача :lol: )

Това е така, но за огромно съжаление в България не останаха много читави бранители :cry: То и затова А отборът страда толкова много напоследък, просто няма и няма "материал". Затова браво на ръководството, че се усети и вкара малко екзотика в отбраната и е редно спокойничко да дочакаме момента, когато момчетата ще се посработят :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 мар 2012 23:21

Най-силният мач до момента на Левски. Разбира се и на Кънчо слепеца вече е ясно, че на отбора му трябва спешно централен нападател, останалаите мачове от този кръг в А група само потвърдиха колко е ценен подобен играч за отбора си. Притеснително е, че отборът не създава кой знае колко положения въпреки, че владееше положението през целия мач и беше въпрос на време да паднат и головете. Разбира се и съперникът днес беше слабичък, като потвърждение за думите ми е, че гол им вкара Старокин, гол който разбира се вкара и снежният човек който ни радваше пред входа на блока до скоро. Не мога да не отчета и положителното от този мач- определено Левски разполага с футболисти, които спокойно да заместят титулярите ако се наложи.
23. П.Илиев- нямаше никаква работа. Н трябваше да играе в този мач, само където рискуваха здравето му, мача спокойно го изкарваше и Митрев. Ако така се залага и на бъдещият резервен вратар да не се чудят защо като му се наложи да влиза няма да бъде на ниво.
2. Мюлдер- всеки играч когато не е във форма да играе така
25. Диамутен- все по-добър
55. Милиев- справи се с рехавите врачански атаки
28. Пинто- блестеше и мач в който защитата не беше подложена под никаво напрежение
6. Старокин- вкара много важният първи гол, но ако не беше той както мача си вървеше щеше да е друг. Като го гледам дори и аз бих могъл да бъда играч на Левски, от този когато ида се отървем ще бъде късно
7. Димов- явно много е паднал критерия към играчите щом казват, че този е играл добре
45. Гаджев- борбеността му покрива незадовлителната му форма
11. Райков- този път Симо срещу бившият си отбор игра слабо
12. Жуниньо- както във всички мачове до гега игра с голямо желани, но ужастно идиотският му червен картон сложи сянка на представянето му. За глупавата си постъпка трявва да отнесе два мача
19. Цветков- вкара гол който незаслужено беше отменен, заради засада която само страничният видя
4. Станчев- нямаше с какво да се отличи ,когатовлезе Ботев съвсем бяха спряли да се опитват да атакуват
5. Иванов- същото като Станчев.
Тук ще си позволя и забележка към Костов. Ники, когато имаш право на смени колкото и добре да играеш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ги използваш, като ще ти припомня мача от четвъртък.
Лицето Т.Батков трябва да вземе пример от колегата си Д.Борисов който се зарече да не дава изявления, още по-малко да коментира спортно-технически неща.
Трябва задължително да се отбележи и страхотната атмосфера която направиха на стадиона. Въпреки, че част от феновете си тръгнаха по средата на второто полувреме (нормално с оглед играта на Ботев Враца), показаха как се подкрепя отбор. Врачанската публика трябва да бъде поздравена и за приятното отношение към агитката на Левски и футболистите на сините.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 18 мар 2012 23:38

tiamat написа:Не можах да гледам мача :(. Някой може ли да обади кой игра дефанзивен - Димов или Старокин?

Старокин
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 мар 2012 00:24

tatusindo написа:
tiamat написа:Не можах да гледам мача :(. Някой може ли да обади кой игра дефанзивен - Димов или Старокин?

Старокин

Той направо си беше офанзивен.То,срещу отбор като Ботев,какво да ни е дефанзивното?

Потребителски аватар
vesko1978
Контакти:

Мнениеот vesko1978 » 19 мар 2012 07:18

milen.hristov написа:Най-силният мач до момента на Левски. Разбира се и на Кънчо слепеца вече е ясно, че на отбора му трябва спешно централен нападател, останалаите мачове от този кръг в А група само потвърдиха колко е ценен подобен играч за отбора си. Притеснително е, че отборът не създава кой знае колко положения въпреки, че владееше положението през целия мач и беше въпрос на време да паднат и головете. Разбира се и съперникът днес беше слабичък, като потвърждение за думите ми е, че гол им вкара Старокин, гол който разбира се вкара и снежният човек който ни радваше пред входа на блока до скоро. Не мога да не отчета и положителното от този мач- определено Левски разполага с футболисти, които спокойно да заместят титулярите ако се наложи.
23. П.Илиев- нямаше никаква работа. Н трябваше да играе в този мач, само където рискуваха здравето му, мача спокойно го изкарваше и Митрев. Ако така се залага и на бъдещият резервен вратар да не се чудят защо като му се наложи да влиза няма да бъде на ниво.
2. Мюлдер- всеки играч когато не е във форма да играе така
25. Диамутен- все по-добър
55. Милиев- справи се с рехавите врачански атаки
28. Пинто- блестеше и мач в който защитата не беше подложена под никаво напрежение
6. Старокин- вкара много важният първи гол, но ако не беше той както мача си вървеше щеше да е друг. Като го гледам дори и аз бих могъл да бъда играч на Левски, от този когато ида се отървем ще бъде късно
7. Димов- явно много е паднал критерия към играчите щом казват, че този е играл добре
45. Гаджев- борбеността му покрива незадовлителната му форма
11. Райков- този път Симо срещу бившият си отбор игра слабо
12. Жуниньо- както във всички мачове до гега игра с голямо желани, но ужастно идиотският му червен картон сложи сянка на представянето му. За глупавата си постъпка трявва да отнесе два мача
19. Цветков- вкара гол който незаслужено беше отменен, заради засада която само страничният видя
4. Станчев- нямаше с какво да се отличи ,когатовлезе Ботев съвсем бяха спряли да се опитват да атакуват
5. Иванов- същото като Станчев.
Тук ще си позволя и забележка към Костов. Ники, когато имаш право на смени колкото и добре да играеш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ги използваш, като ще ти припомня мача от четвъртък.
Лицето Т.Батков трябва да вземе пример от колегата си Д.Борисов който се зарече да не дава изявления, още по-малко да коментира спортно-технически неща.
Трябва задължително да се отбележи и страхотната атмосфера която направиха на стадиона. Въпреки, че част от феновете си тръгнаха по средата на второто полувреме (нормално с оглед играта на Ботев Враца), показаха как се подкрепя отбор. Врачанската публика трябва да бъде поздравена и за приятното отношение към агитката на Левски и футболистите на сините.

http://www.sportal.bg/video.php?video=43049 тука старокин вкарва гол ,и в този мач старокин играе като дефанзивен халф

Върни се в “Архив”