Берое-Литекс 21.03-20 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: Берое-Литекс 21.03-20 часа

Мнениеот Avgusta 1916 » 18 мар 2012 17:21

ntodorov написа:Успех ви желая. Дано си вземете това, което изтървахте в Бургас.

А дано!!
Притеснявам се ,че ще играем без двамата си титулярни централни защитници.От друга страна съм сигурен ,че ще вкараме , ама колко ще допуснем :roll:
Майната му , отиваме , пълним стадиона и подкрепа до край.Стоичков умишлено искаше да избяга среща с нас в първия отложен кръг , но е време да му се сбъднат всички кошмари.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 18 мар 2012 17:24

2-0 за Берое[offtopic][/offtopic]
Канарче!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 мар 2012 17:48

Avgusta 1916 написа:Време е и Стоичков да разбере къде ловчанлии нямат победа вече пет години.Традициите трябва да се спазват ;)
Сандьо , що не пишеш нещо за мача в Бургас бе ?
Един голям и сочен Кънчо за теб :mrgreen:

Какво да пиша за мача в Бургас бе приятелко моя.Съдиите рязаха Черноморец като агне на Велик ден и прасе на Коледа и ние вместо да се възползваме и да ги бием взехме,че направихме чудо...... стигнахме до точката,което наистина си е истински подвиг и успех за отбора.

Потребителски аватар
kreedz
Контакти:

Мнениеот kreedz » 18 мар 2012 18:00

Дано Зафиров и Енчев се справят,както се справиха и срещу Лудогорец за купата ;) Иначе не се съмнявам в победата ;)
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 18 мар 2012 18:16

sandi74 написа:
Avgusta 1916 написа:Време е и Стоичков да разбере къде ловчанлии нямат победа вече пет години.Традициите трябва да се спазват ;)

Какво да пиша за мача в Бургас бе приятелко моя.Съдиите рязаха Черноморец като агне на Велик ден и прасе на Коледа и ние вместо да се възползваме и да ги бием взехме,че направихме чудо...... стигнахме до точката,което наистина си е истински подвиг и успех за отбора.

Абе човек, моля ти се спри за малко да пишеш глупости! Дори с 10 човека успяхме да отбележим и като цяло стояхме по-добре от тях. За мача с Литекс съм оптимист. Не се притеснявам за защитата, защото Зафиров игра стабилно със Черноморец, а Миро има качества и когато му се дава шанс се справя(поне за сега е така). Пълен стадион и да се надяваме победа в Сряда !!!
1916'

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 18 мар 2012 19:29

sandi74 написа:

Приятели ,приятели , колко да сме приятели?Дай да се видим поне да се харесаме , пък после ми се обяснявай :lol: ... и с Кънчо ще те запозная , поне се вижда че отсега му викаш "приятелко" :mrgreen:
Сюлеймане ,след като си пуснал по този малоумен начин (всъщност типично за теб) темата за мача , поне пиши постове свързани с нея.На мен ако искаш да ми кажеш нещо лично си има ЛС. Няма нужда да занимаваш останалите със сексуалните си предпочитания.
За останалите ти писания относно "рязането" си ги обяснявам с грешно предписаните ти лекарства :) Вземи го почерпи един път тоя доктор бе , ще те умори :mrgreen:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 18 мар 2012 19:49

Безпроблемно 0-3 и зара зара у Б група
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 18 мар 2012 19:59

big4eto написа:Безпроблемно 0-3 и зара зара у Б група

А ти У село :mrgreen:
Сега като прибра овцете и нахрани кокошките ,друго не можа ли да роди мозъчето ти?

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 18 мар 2012 20:03

С този час 20:00 атмосферата ще е неверояна , сякаш си на късен мач от ШЛ. Надявам се да повторим мача с Черноморец , обаче без гола в 95-тата минута. Жалко обаче , че мачът ще се играе през празни трибуни , защото началният му час съвпада с началото на "Пепел от рози". Аз може и да намина покрай стадиона за 2рото полувреме , след като си изгледам турския сериал. :mrgreen:

Последните години , скачахме ужесточено на Литекс , защото един бизнесмен дава премии само в мачовете с ловчанлии. Имал някаква вражда с Гриша Ганчев :) И тази година няма да загубим в Стара Загаора ! Прогноза: 2-1

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 мар 2012 20:06

Avgusta 1916 написа:
sandi74 написа:

Приятели ,приятели , колко да сме приятели?Дай да се видим поне да се харесаме , пък после ми се обяснявай :lol: ... и с Кънчо ще те запозная , поне се вижда че отсега му викаш "приятелко" :mrgreen:
Сюлеймане ,след като си пуснал по този малоумен начин (всъщност типично за теб) темата за мача , поне пиши постове свързани с нея.На мен ако искаш да ми кажеш нещо лично си има ЛС. Няма нужда да занимаваш останалите със сексуалните си предпочитания.
За останалите ти писания относно "рязането" си ги обяснявам с грешно предписаните ти лекарства :) Вземи го почерпи един път тоя доктор бе , ще те умори :mrgreen:

Не знам какъв ти е проблема и защо се чудиш как да си начешеш крастата,но както и да е.За съжаление ще те разочаровам,не съм любител на мъжките ласки колкото и да си женствен,дори и да си с кожена пола и начервени устни :mrgreen: .А сега сериозно отностно мача,надявам се да се представим добре и да вземем нещо от него а защо не и да победим.
Последна промяна от sandi74 на 18 мар 2012 21:14, променено общо 1 път.

Върни се в “Берое”