tatusindo написа:Закономерна победа( не че съм очаквал друг развой на мача ) .... Адски тъпа постъпка на Жуниньо ....
Може и да не е толкова тъпа. Чисти картони, със Славия така или инак няма да играе.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tatusindo написа:Закономерна победа( не че съм очаквал друг развой на мача ) .... Адски тъпа постъпка на Жуниньо ....
Синьо сърце написа:tatusindo написа:Закономерна победа( не че съм очаквал друг развой на мача ) .... Адски тъпа постъпка на Жуниньо ....
Може и да не е толкова тъпа. Чисти картони, със Славия така или инак няма да играе.
BLUE CHAMPIONS написа:tatusindo написа:Закономерна победа( не че съм очаквал друг развой на мача ) .... Адски тъпа постъпка на Жуниньо ....
Светни мен невежия каква е постъпката на Жуниньо?
blue avalanche написа:Dust написа:Синьо сърце написа:Минем ли през Славия, вече може да дишаме малко по-спокойно. Но в сряда ще видим, дано да бием!
Славия са толкова жалки в момента, че ако не ги победите наистина ще сте големи смешки.
Да са жалки,да са жалки...колко да са жалки?Колкото за "1 на мъка" в Ловеч ли?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
tatusindo написа:BLUE CHAMPIONS написа:tatusindo написа:Закономерна победа( не че съм очаквал друг развой на мача ) .... Адски тъпа постъпка на Жуниньо ....
Светни мен невежия каква е постъпката на Жуниньо?
Глупава реакция след фала срещу него,заслужен червен картон и оставяне на отбора с 10 човека на терена
Синьо сърце написа:tatusindo написа:Закономерна победа( не че съм очаквал друг развой на мача ) .... Адски тъпа постъпка на Жуниньо ....
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Кофти, че на този си акаунт не съм те игнорирал и видях, че си ме цитирал и писал, та едното на мъка е перфектно за нас, все пак ние не се борим за шампионска титла, а си доиграваме шампионата, пък следващият път така ти пожелавам ваши основни футболисти да получават червени картони какъвто получихме ние.
Не се старай да ми отговаряш защото няма да видя какво си писал, тъй като и на този си акаунт вече те поставих в ignor листата, просто не си ми интересен
Свалям шапка на потребители като Синьо сърце, с тях наистина може да се води градивна дискусия.
BLUE CHAMPIONS написа:И от кога за реакция се дава директен червен картон? Това има ли го в правилника?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта