Ботев Враца - Левски|19 кръг|18 Март, Неделя|15:30ч|
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Враца - Левски|19 кръг|18 Март, Неделя|15:30ч|
Просто безобразна игра!Не знам Костов какво ги тренира, ама по същия начин си играехме и при Гонзо. Играта ни е едно постоянно, безцелно центриране. Като ще играем така да бяха оставили Арш. 
W84me написа:Сpещу 11 в окопа толкова!Второто ще ги бием!Доволен съм от всички без Райков и Мюлдер!Старокин и Димов са най-добрите на терена!
Е всички искаме да ги биеме, но трябват удари в очертанията на вратата им. Вратаря им е пиян.
- metodito
- Контакти:
Ми... топката беше повече по тревата при Гонзо, всъщност.
При Ники сме с една идея по-добре в дефанзивен план. А "една идея" всъщност не е малко.
При Ники сме с една идея по-добре в дефанзивен план. А "една идея" всъщност не е малко.
Владееме инициативата ,но трудно стигаме до положения. Жалко ,че не влезна това на Диамутен накрая. Щеше да е доста хубав гол. Райков никакъв го няма ,като муха без глава е. Старокин и Димов ми харесват засега. Все си мисля ,че ще им вкараме второто 1-2 гола и по живо ,по здраво 
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
velvet написа:W84me написа:Сpещу 11 в окопа толкова!Второто ще ги бием!Доволен съм от всички без Райков и Мюлдер!Старокин и Димов са най-добрите на терена!
Е всички искаме да ги биеме, но трябват удари в очертанията на вратата им. Вратаря им е пиян.
Така като гледам нашите са пияни."Да бягам или да не бягам ?"
има повишение на залозите в бет анд уин и бет 365,нещо ще става второто полувреме.
Аз си мисля че Левски ще вкара за 0:1 и мача ще се доиграе и така x2 pyrwo kraen-коефиценти около 5,5-7,5.Сащо свързвай се с Баранка има завищение в залозите не се шегувам.
Аз си мисля че Левски ще вкара за 0:1 и мача ще се доиграе и така x2 pyrwo kraen-коефиценти около 5,5-7,5.Сащо свързвай се с Баранка има завищение в залозите не се шегувам.
LEVSKI_FOREVER
-
konvoec
- Контакти:
Това момче - Милиев... Кога някой ще му каже, че организирането на атаката започва от него и не се състои в това да изрита топката на 50 метра от себе си!? ПИТАМ!!!
Димов бая топки спечели, но трябва да си подобри подаванията, иначе е екстра на тази позиция. Това ме кара да се чудя защо се пробват всякакви други играчи да се наложат там, като с малко игрова практика Димов ще си е екстра там.
Димов бая топки спечели, но трябва да си подобри подаванията, иначе е екстра на тази позиция. Това ме кара да се чудя защо се пробват всякакви други играчи да се наложат там, като с малко игрова практика Димов ще си е екстра там.
velvet написа:W84me написа:Сpещу 11 в окопа толкова!Второто ще ги бием!Доволен съм от всички без Райков и Мюлдер!Старокин и Димов са най-добрите на терена!
Бием ги,ще издъхнат към 65 минута.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Hakercheto
- Контакти:
Супер лоша игра,незнам кво ще правим занапред. Димов е най-добър засега
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
W84me написа:velvet написа:W84me написа:Сpещу 11 в окопа толкова!Второто ще ги бием!Доволен съм от всички без Райков и Мюлдер!Старокин и Димов са най-добрите на терена!
Бием ги,ще издъхнат към 65 минута.
Сега ще видим.