Champions League (2011-2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Champions League (2011-2012)

Мнениеот Middlesbrough » 16 мар 2012 13:46

smoothc написа:На този етап в Шампионската лига абсолютно всичко е възможно,но от гледна точка на т.нар "фаворитност" то Реал,Байерн,Челси и Барселона би трябвало да продължат напред и според мнозина това е доста възможно,а и предвещава невероятни сблъсъци на 1/2 финалите.....но
Още след изтеглянето на жребия за 1/8 финалите,в една друга тема бях казал,че според мен тази година в Шампионската лига ще има доста неочакван победител,дори и след днешният жребий!
Може да прозвучи доста странно за мнозина,но мисля че Бенфика или Марсилия ще спечели Шампионската лига този сезон.

тва няма как да стане

Офтопик:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 мар 2012 13:50

Sardukar написа:
Middlesbrough написа:
Sardukar написа:много сме големи в заканите ;) Аз ще оставя Тери и компания да ти покажат какво е ступване!

ще си говорим пак ако се срещнем , шансовете срещу Барса са ви 20% на 80% лично мнение : ) от това което гледам като мачове на двата отбора през тази година : )
Наполи ги отстранихте с късмет ;] нямате идея в играта си ... докато Барса има Меси Шави и Иниеста ...

хаха :lol: :lol: :lol: Нека двата отбора се класират, а после ще си мерим далаверите. Не мисля, че е уместно да плашиш с футболисти, защото като 11 футболисти ЧЕЛСИ е малко много по-добър отбор от вас! Никои в ЧЕЛСИ не е забравил и всички чакат деня, в който ще ни паднете! ТИ може да си мислиш каквото искаш, но аз за себе си съм убеден, че Барселона ще разбере що е болка! Вие си имайте идеи, аз искам да ви СМАЖЕМ ФИЗИЧЕСКИ!

Можете да опитате, но после да не циврите за червените картони, които ще получите! Тръгнете ли да играете грубо ще загубите с много, защото и двата мача ще ги завършите с по 9 човека... А с 9 човека срещу нас... ще видим нови рекорди в ШЛ за брой голове в един мач и най-голяма разлика при размазването на съперника!

А да твърдиш, че Челси като 11 футболисти са много по-добър отбор от Барселона е нелепо! Ти чуваш ли се? :lol: :lol: :lol: Че целият отбор на Челси струва колкото само връзките на едната бутонкана Меси! :lol: :lol:
Последна промяна от megan fox на 16 мар 2012 13:51, променено общо 1 път.

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 мар 2012 13:51

Middlesbrough написа:
smoothc написа:На този етап в Шампионската лига абсолютно всичко е възможно,но от гледна точка на т.нар "фаворитност" то Реал,Байерн,Челси и Барселона би трябвало да продължат напред и според мнозина това е доста възможно,а и предвещава невероятни сблъсъци на 1/2 финалите.....но
Още след изтеглянето на жребия за 1/8 финалите,в една друга тема бях казал,че според мен тази година в Шампионската лига ще има доста неочакван победител,дори и след днешният жребий!
Може да прозвучи доста странно за мнозина,но мисля че Бенфика или Марсилия ще спечели Шампионската лига този сезон.

тва няма как да стане

Никога,не казвай никога ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 мар 2012 13:53

Middlesbrough написа:

тва няма как да стане

Бро, а 2004-а кой очакваше на финала да играят Порто и Монако? Изненади стават. ;)

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 16 мар 2012 13:54

Още след изтеглянето на жребия за 1/8 финалите,в една друга тема бях казал,че според мен тази година в Шампионската лига ще има доста неочакван победител,дори и след днешният жребий продължавам да мисля така.

Невъзможно....Марсилия пък къде ги слагаш...тия никакъв футбол не играят, във Франция кой ги хване все ги маже....
Все пак си мисля, че един от 4 те фаворите ( Реал, Барса, Челси и Байерн ) може би ще отпаднен....едва ли и 4 те ще се класират, както на 1/8 финалите Лион и Интер бяха фаворити и отпаднаха...ще видим
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 16 мар 2012 13:59

АПОЕЛ Никозия – Реал Мадрид - Tука е ясно. Реал продължават напред. Очаквам АПОЕЛ да се опъне малко в първият мач ,но нищо повече ;)

Олимпик Марсилия – Байерн Мюхнен - Байерн ще продължи ,но няма да е лесно. Марсилци са много здрави физически и ще се борят докрай.

Бенфика – Челси - Тука може и да стане изненадата. Челси определено не са кой знае какво ,дори след победата над Наполи. Бенфика играят доста нападателен и хубав футбол и е възможно в Лисабон да вземат добър аванс.

Милан - Барселона - Не трябва да се подценява Милан ,но Барса отива на 1/2 финалите. Няма как росонерите да издържат 90 минути на темпото на каталунците. Това се видя и в групите ,особено мача в Милано. В първият мач очаквам Х или минимална победа за Барса ,а във вторият 2-3:0 за испанците.
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 мар 2012 14:00

kingofpop написа:Невъзможно....Марсилия пък къде ги слагаш...тия никакъв футбол не играят, във Франция кой ги хване все ги маже....
Все пак си мисля, че един от 4 те фаворите ( Реал, Барса, Челси и Байерн ) може би ще отпаднен....едва ли и 4 те ще се класират, както на 1/8 финалите Лион и Интер бяха фаворити и отпаднаха...ще видим

Теоретично, даже конспиративно е възможно. Все пак да не забравяме за мосю Платини. Ако той пожелае неговата любима ОМ да спечели отново ШЛ никой не може нищо да направи срещу това нещо... ;)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 16 мар 2012 14:02

turbogena написа:АПОЕЛ Никозия – Реал Мадрид - Tука е ясно. Реал продължават напред. Очаквам АПОЕЛ да се опъне малко в първият мач ,но нищо повече ;)

Олимпик Марсилия – Байерн Мюхнен - Байерн ще продължи ,но няма да е лесно. Марсилци са много здрави физически и ще се борят докрай.

Бенфика – Челси - Тука може и да стане изненадата. Челси определено не са кой знае какво ,дори след победата над Наполи. Бенфика играят доста нападателен и хубав футбол и е възможно в Лисабон да вземат добър аванс.

Милан - Барселона - Не трябва да се подценява Милан ,но Барса отива на 1/2 финалите. Няма как росонерите да издържат 90 минути на темпото на каталунците. Това се видя и в групите ,особено мача в Милано. В първият мач очаквам Х или минимална победа за Барса ,а във вторият 2-3:0 за испанците.

:P :!:

Офтопик:

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 16 мар 2012 14:02

4-те фаворита? С Челси? Челси не мсиля, че е фаворит. Просто при добро стечение може да идат на финал и да го вземат, но чак фаворит. Не мисля, че имат какво да предпложат към момента. (Вярно - до 1/2 и до финала има доста време - формите може да са различни, травми и тн.)

Челси игра 120 минути и трепери до последно срещу отбор, който почти няма защита.

Някак си не мога да си представя Челси, които са дърпани само от Дрогба и Тери, да излязат срещу играчи, като Меси, Шави, Иниеста или пък срещу Роналдо, Шаби Алонсо, Йозил, или Робери, Швайнщайгер и Гомес.

Въпреки всичко - не един или два пъти сме ставали свидетели на това, че във футбола логиката куца...

Но възможния 1/2 финал м/у Байерн Мюнхен и Реал Мадрид е едно от най-големите дербита в ЕКТ. Ако не и най-голямото. Ще е интересно.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 мар 2012 14:09

megan fox написа:
А да твърдиш, че Челси като 11 футболисти са много по-добър отбор от Барселона е нелепо! Ти чуваш ли се? :lol: :lol: :lol: Че целият отбор на Челси струва колкото само връзките на едната бутонкана Меси! :lol: :lol: [/color][/b]

Играчите на Челси като единици са долу-горе равностойни на каталунците (все пак има леко предимство за Барса). Вратарят им е по-добър от вашия, защитата на Челси (като единици) също смея да твърдя, че е по-добра от вашата. В халфовата линия имате леко предимство заради Шави и Иниеста, но Лампард също е играч от най-високо ниво като тях, а един Есиен, например, не е по-слаб от Кейта или Бускетс. В атака имате Меси, но другите двама като цяло не са по-добри от Мата и Дрогба (въпреки че Дрогба и Вия са доста различни играчи и е трудно да се сравняват).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”