Serie "A"(Сезон 2011/2012)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Serie "A"(Сезон 2011/2012)
Кво стана ся,Милан ще трябва да защитава и да трупа точки за Италия 
durex написа:Кво стана ся,Милан ще трябва да защитава и да трупа точки за Италия
Връщаме се няколко години назад
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:durex написа:Кво стана ся,Милан ще трябва да защитава и да трупа точки за Италия
Връщаме се няколко години назадИначе ме е яд за Наполи, но Челси си заслужи класирането. Тъпото е, че се бъзикахме с Диемаджиите, а дори в най - слабия им сезон не класирахме повече отбори от тях на 1/4 финал
Ами къде с нещастие,къде без късмет,къде съдията повлия..снощи при гола на Марсилци имаше нарушение срещу Лусио,ама няма кой да го види,да не говорим,че трябваше едно 10мин. продължение да даде,защото маймуните се търкаляха 10мин. Отделно дузпата се изпълняваше 3-4мин. но нищо ще им го връщаме тъпкано следващата година (ако ние играем) ако не по следващата
durex написа:acmilan написа:durex написа:Кво стана ся,Милан ще трябва да защитава и да трупа точки за Италия
Връщаме се няколко години назадИначе ме е яд за Наполи, но Челси си заслужи класирането. Тъпото е, че се бъзикахме с Диемаджиите, а дори в най - слабия им сезон не класирахме повече отбори от тях на 1/4 финал
Ами къде с нещастие,къде без късмет,къде съдията повлия..снощи при гола на Марсилци имаше нарушение срещу Лусио,ама няма кой да го види,да не говорим,че трябваше едно 10мин. продължение да даде,защото маймуните се търкаляха 10мин. Отделно дузпата се изпълняваше 3-4мин. но нищо ще им го връщаме тъпкано следващата година (ако ние играем) ако не по следващата
Французите са абсолютни смешници, много ги искам на 1/4 финал
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Лошото е сега,че Наполи ще се съсредоточат в калчото,а мислех че като играят в ШЛ ще се концентрират повече там и ние щяхме да имаме повече шанс за това трето място..
- storm
- Контакти:
Ммм, Наполи са си виновни , и комай добре, че отпаднаха ,че с тая калпава защита щяха голям бой да ядат.. Много правилно подходиха към мача, но защитата ги провали..И в атака не успяха да се възползват от слабостите на Челси и отпаднаха закономерно.. Мен вече не ми пука много за коефицента, тей като в близките 5 години, каквото и да правят италианските клубове няма пак да ги изместят.. А и в Германия е един Байерн и всички други са утайки, надали ще спечели немски отбор някъв трофей (изключвам Байерн..)
Инак за Марсилия, Дурексчи, фаул не може да има в тази ситуация, Брандао си надигра изморения вече, ако не се лъжа Лусио, шанс, късмет, но това е футбола за съжаление, но и е вярно, че не заслужавахте с подобен тип игра и вие да продължите.. Колкото до дузпата, ами тя бе свирена в 2.30/40 секунда, какво още продължение след нея искаш ? ?? .
Остана само Милан наистина и да се молим да се падне с някой слаб отбор и да играе поне 1/2.. Това със сигурност ще качи малко коефицента .. Наполи дано се класират трети и да играят и догодина, заслужават го..
Ще поживеем ще видим, както са казали хората, аз съм оптимист за италианските клубове, винаги са били по добри от немските и това няма как да се промени.. Да не забравяме, че догодина дай боже Ювентус ще се върне там където му е мястото ...
Инак за Марсилия, Дурексчи, фаул не може да има в тази ситуация, Брандао си надигра изморения вече, ако не се лъжа Лусио, шанс, късмет, но това е футбола за съжаление, но и е вярно, че не заслужавахте с подобен тип игра и вие да продължите.. Колкото до дузпата, ами тя бе свирена в 2.30/40 секунда, какво още продължение след нея искаш ? ?? .
Остана само Милан наистина и да се молим да се падне с някой слаб отбор и да играе поне 1/2.. Това със сигурност ще качи малко коефицента .. Наполи дано се класират трети и да играят и догодина, заслужават го..
Ще поживеем ще видим, както са казали хората, аз съм оптимист за италианските клубове, винаги са били по добри от немските и това няма как да се промени.. Да не забравяме, че догодина дай боже Ювентус ще се върне там където му е мястото ...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
И аз не искам някой от големите отбори още на 1/4 финал, но чак да се моля да не ни се падне Барса примерно... Така или иначе, за да спечелим трофея, трябва да минем през всички, дали ще стане, вече е друг въпрос.
Именно за да искаш да си най-добрия трябва да минеш през най-добрите,но с оглед на това,че Милан се падна още на 1/8 с корав съперник какъвто е Арсенал си мисля,че сега ще изтеглят някой от Марсилия,Бенфика,Апоел помнете ми думата 
- Purple Kush
- Контакти:
Дано Милан стигне до финала в ШЛ. Остави го коефициента на Италия - ако Милан се концентрира и върху ШЛ шансовете на Юве за титла се увеличават 

Purple Kush написа:Дано Милан стигне до финала в ШЛ. Остави го коефициента на Италия - ако Милан се концентрира и върху ШЛ шансовете на Юве за титла се увеличават
Користно ни пожелаваш финал, а