Локо Пд - ЧЕРНОМОРЕЦ FT 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Локо Пд - ЧЕРНОМОРЕЦ FT 2-0

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 мар 2012 18:51

k.dimitrov написа:Данчо, голът беше в далечната страна на стадиона. Моето мнение беше, изхождайки по начина на движение на Боли, че има фаул, но никой от нас не бе сигурен. Звънихме на хора, гледали мача по телевизията. Всички, казаха, че голът е редовен. Вечерта, на срещата с привържениците на Локото, някои от тях също казаха, че голът е бил напълно редовен. Тяхната агитка беше точно зад тяхната врата и са видели положението. Аз, вече писах, след като изгледах повторенията, за мен това е гол, няма нарушение. Боли се спря и отскочи от място, няма натиск върху вратаря, просто го надскочи. На вратаря повече му попречиха защитниците на Локото. Според мен, съдията, от мястото, на което беше, е видял много добре ситуацията и беше длъжен да даде гол, а не фаул.

Е , стига бе хора ... вярно че гледате през фенски очила . НО ... дали Караджов е скочил или не , няма значение . Той си СТОИ на позицията . Всеки физически контакт с противников играч , който промени позицията на вратаря се свири нарушение . Гледайте пак повторението - Боли скача , натиска с хълбок Караджов и едва тогава играе с топката .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 мар 2012 18:56

kartago написа:От там нищо не видяхме, бяхме от далечната страна зад вратата на "Черноморец" предположих, че е свирил фаул срещу вратаря, но! После го гледах на повторение, снощи ми го дадоха, ами какво да кажа?! Не съм съгласен с Миро! Никакъв фаул срещу вратаря, Караджов даже и не скочи за топката! Такова нещо в Англия например си е 150% гол! А 1-1 на полувремето си малко по-друго! Нямаше ние да нападаме, а ние да търсим контраатаката!

Ми то и при 0:0 пак щеше да е същото . Сега като изгледах пак повторенията , ако имаше 3-ти човек на стената при първия гол , топката нямаше да стигне въобще до вратата . ;)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 11 мар 2012 19:19

Bourgas написа:
Капитана написа:

Браво за подкрепата! Това е ясен знак, че отборът върви в правилната посока. За някои може да не е най-правилната, но при наличните условия - толкова.

Относно съдийството. По принцип и аз бързо се ядосвам щом става дума за съдийство, но ще ви споделя думите на един мой познат, германец, който доста години се занимаваше с треньорство. Беше нещо от сорта: "Няма нужда да се ядосваш на съдиите след загубен мач, защото не те, а ние ще трябва да вкарваме головете следващия уикенд".
Мисля, че това пасва на ситуацията и аз вярвам, че отборът има силите да не позволи да влезе в психологическата дупка от миналата пролет.

Капитане, а ти беше ли на мача или по тв-то?

на резервната скаймека , до Чилика седеше :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Мнениеот dsn » 11 мар 2012 19:24

Абе колкото и да ми е мъчно,слабичко си играхме след като изгониха Траян.Телкийски и Преслав като влязоха и те не раздвижиха играта хич.
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Мнениеот dsn » 11 мар 2012 19:27

боже колко съм прост писах "изгониха" :)
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 11 мар 2012 19:28

Нищо, то като гонене беше :) Мечо не е за този спорт, може само да научи момчетата на статични положения като пом. треньор :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 11 мар 2012 20:16

Проблема на Мечо е, че трябва някой него да го движи! На мен ми се струва, че беше се схванал нещо от мача с ЦСКА, защото и там едвам едвам се движеше и може нещо да е настинал! Поне да предаде някой урок, как се пада за дузпа!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 мар 2012 20:28

kartago написа:Проблема на Мечо е, че трябва някой него да го движи! На мен ми се струва, че беше се схванал нещо от мача с ЦСКА, защото и там едвам едвам се движеше и може нещо да е настинал! Поне да предаде някой урок, как се пада за дузпа!

Ама той вече и за дузпа не пада бе Петьо. Мързел бе, мързи го и туй то.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 мар 2012 20:30

kartago написа:Проблема на Мечо е, че трябва някой него да го движи! На мен ми се струва, че беше се схванал нещо от мача с ЦСКА, защото и там едвам едвам се движеше и може нещо да е настинал! Поне да предаде някой урок, как се пада за дузпа!

Абе аз чак като се замислих му разкрих тайната Мечо ... Беше си пуснал мустак , явно му тежеше и пречеше да се придвижва :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 мар 2012 20:31

ntodorov написа:

Ама той вече и за дузпа не пада бе Петьо. Мързел бе, мързи го и туй то.

Е сега , Петьо и го каза ... ако някой го занесе до наказателното поле на противника , що да не падне ;)

Върни се в “Черноморец”