Протест на феновете на ЦСКА в неделя

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Протест на феновете на ЦСКА в неделя

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 08 мар 2012 21:25

blacky написа:
baerba1995 написа:съгласен съм....иначе ако говориш за northside14 сега се загледах...просто абатара ми харесва и не ме разбирай погрешно...не се заяждам...просто ми се вижда безмислено ...в крайна сметка всеки има право да си рпави каквото си иска...не ми харесва и няма да го правя...

Всеки има право на мнение и никой не твърди обратното. Това е нашето мнение и не ангажираме никого с него. За теб е безсмислено, за нас не е. Не ти харесва - не го прави, никой не те кара. Даже никой не те агитира да го правиш! Просто и скромно сме заявили ние точно какво ще направим.

Добър вечер!Имам няколко въпроса към теб,виждам,че си доста здравомислещ човек и определено може да има диалог с теб,но нас ни правят на маймуни постоянно и то да беше само Титан.Абсолютно си прав,че всеки има право на свободен избор,но не съм сигурен,че една групичка хора от Офанзива не искам да цитирам нито имена нито някоя конкретна фракция,която е в обединението Офанзива определено съм сигурен,че те не мислят като теб.Защо протеста не се направи пред офисите на титан ас а на стадиона?Нали разбираш,че неможеш да изгониш титаните преди да продадат отбора а това не става само с нашето желание трябва да се разбере,че ние не сме собственици всеки иска перничани да се махнат лично аз ще отида на стадиона единствено за да пея за ЦСКА за името ЦСКА и да подкрепя Стойчо.Незнам дали ще отречеш,но искат да ти задам 2 въпроса.За Офанзива е по-важно ултрас-манталитета или Любовта към отбора?Отричаш ли,че някой членове на Офанзива а и не само тях нямам нищо против момчетата та не мислиш ли,че има хора които незнаят имената на футболистите на ЦСКА вообще си нямат халхабер какво означава ЦСКА и защо вообще са ''фенове'' на ЦСКА по-мое мнение има такива сред вас които отиват да ругаят на воля и да пият бира в което няма нищо лошо разбира се!Това е моето мнение аз ще съм на стадиона 90 минути и ще дам подкрепям отбора а не перничани дори не ги мразя те са ми безразличниСАМО ЦСКА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 мар 2012 22:06

Абсолютно подкрепям коментара над мен ;)

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 08 мар 2012 22:18

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Добър вечер!Имам няколко въпроса към теб,виждам,че си доста здравомислещ човек и определено може да има диалог с теб,но нас ни правят на маймуни постоянно и то да беше само Титан.Абсолютно си прав,че всеки има право на свободен избор,но не съм сигурен,че една групичка хора от Офанзива не искам да цитирам нито имена нито някоя конкретна фракция,която е в обединението Офанзива определено съм сигурен,че те не мислят като теб.Защо протеста не се направи пред офисите на титан ас а на стадиона?Нали разбираш,че неможеш да изгониш титаните преди да продадат отбора а това не става само с нашето желание трябва да се разбере,че ние не сме собственици всеки иска перничани да се махнат лично аз ще отида на стадиона единствено за да пея за ЦСКА за името ЦСКА и да подкрепя Стойчо.Незнам дали ще отречеш,но искат да ти задам 2 въпроса.За Офанзива е по-важно ултрас-манталитета или Любовта към отбора?Отричаш ли,че някой членове на Офанзива а и не само тях нямам нищо против момчетата та не мислиш ли,че има хора които незнаят имената на футболистите на ЦСКА вообще си нямат халхабер какво означава ЦСКА и защо вообще са ''фенове'' на ЦСКА по-мое мнение има такива сред вас които отиват да ругаят на воля и да пият бира в което няма нищо лошо разбира се!Това е моето мнение аз ще съм на стадиона 90 минути и ще дам подкрепям отбора а не перничани дори не ги мразя те са ми безразличниСАМО ЦСКА!

Добра да бъде! :) Като всяко едно малко общество, каквото е Офанзива, има различни хора. Но аз лично мога да ти гарантирам, че такива, като описаните от теб хора при нас няма! Пиенето на бира си е ритуал при мачове, ама аз не близвам, че имам гастрит... :D Ултра манталитетът и любовта към отбора не са взаимно изключващи се неща, даже напротив! Във всичко ни води любовта към отбора! Нали не си мислиш, че на мен не ми се иска да подкрепям отбора 90' , той да играе добре и да победи? Ами, искам, много! Но за да стане това трябва да предприемем ние някакви действия. Ясно ми е, че не сме собственици на отбора. Но ЦСКА го има заради феновете и това е неоспорим факт. Ние преживяваме ръководство след ръководство и пак сме на стадиона. Стига се до тези действия, след като всички други културни мерки се изчерпаха... Лошото е , че хората се подлъгват от евтините им ходове... днес смяна на треньора, утре смяна на лекаря, вдругиден Диого ше идва, ама всъщност няма да идва... Категорично отричам, че някои "наши" ходят да се наливат с бира и не знаят кой играе! Мнението, че сме наркомани, пияници и "деграданти" (използвано от познат човек преди време) се налага главно от медиите, а незапознатият фен се манипулира лесно чрез интернет и телевизия... Не е лесно да се лишиш от приятното изкарване в неделния следобед за една по-висша цел, но ако ние не го правим, то кой?!

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 09 мар 2012 05:18

Стойчо го каза оня ден. МИЛИ ПРИВЪРЖАНИЦИ В МОМЕНТА ИМАМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА НУЖДА ОТ ВАС. аз безкрайно уважавам и обичам стойчо и за това ще отида да си дам скромния принос към мач. но е ясно че протест трябва да има. само, че не съм съгласен с мълчанието и напускането на стадиона. в този първи мач трябва да покажеме подкрепата си към стойчо. защото единствено той в момента може да защити клуба от вътрешни и външни опити за удари под кръста. човека ни моли. искрено се надявам да се събереме колкото се може повече хора на стадиона. неделя 1 4аса на обяд в центъра на софия ще е срамотта да остане стадиона празен. и пак повтарям нека да протестираме още на мача с каварна. но да стане преди мача на полувремето или след мача. може дори в малък отрязък от мача но да си окажеме подкрепата към стойчо. и последно да добавя. формата на протест според мен тябва да бъде именно такава. подкрепа към стойчо и заставане зад него при всеки опит от страна на титан да му се меша в работите. мисля че титаните много добре знаят че не са желани в цска и колкото повече фенове сме на стадиона и им го покажеме толкова по-бързо ще се махнат. но с хвърляне на бомбички само и само да им изпросиме 2 хиляди лева глоба няма да стане. аз мисля че много по ефективно ще бъде ако всеки облече над връхната си дреха една бяла тениска с надпис вън боклуците от ЦСКА. ето ти позиция която хем ще демонстрираш хем ще ти даде възможност да си подкрепиш отбора. нещо като юнайтед с/у глейзър със зелените шалчета. друг е въпроса колко беше ефективен техния протест...

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 09 мар 2012 11:13

КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН С "офанзива"............... НИЕ ОСТАНАЛИТЕ ФЕНОВЕ НА ЦСКА КОЙТО ИСКАМЕ ДА ПОДКРЕПИМ ОТБОРА И НОВОНАЗНАЧЕНИЯ ТРЕНЬОР ЩЕ СЕ СЪБИРАМЕ В сектор Г откъм А.........(с този протест на офанзива според мен не помагаме на отбора а напротив пречим който иска протест срещу титан имат си офис).....
1948

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 09 мар 2012 11:50

Въпреки, че не съм съгласен с начина на протест съм доволен, че има много гледни точки. Това е признак, че в лагера ни има мислещи хора. И най-важното е, че се показва на ръководството, че спокойствие не може да има, ако не си върши работата, както трябва. Важното в момента е да подържаме Стойчо, за да може никой да не му се бърка в работата. Аз лично ще ходя на стадиона, за да подкрепя отбора в случая. Само ЦСКА!

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 09 мар 2012 12:08

Не е нормално да се иска от Титан да продадат клуба по две причини:
Първата е, че има търговски закон, който им гарантира, че само те могат да си правят мениджмънта на собственото имущество... А втората е, че няма кой да купи клуба. Още от първия момент в който родните ни политици ги насадиха на тези пачи яйца, разбирай да купят акциите на клуба, перничани не са спирали опитите да го продадат. Дори нещо по-вече - Титан де-юре продават а де-факто са готови да подарят клуба. А това някога ще се случи, но преди това държавата трябва да притисне някой бизнесмен със зависим от нея бизнес да придобие акциите на ЦСКА така, както постъпи с перничани преди три години. Ако някой мисли, че на Титан им се иска или им се е искало да имат клуб, наистина жестоко се заблуждава. И ако някой си мисли, че с плакати и скандирания ще промени ситуацията (та дори и да се самозапали някой на стадиона), то пак се заблуждава. Това е така е, защото всички събития относно промяната на собствеността са извън възможностите на Титан...

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 09 мар 2012 15:36

ruslankonev написа:КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН С "офанзива"............... НИЕ ОСТАНАЛИТЕ ФЕНОВЕ НА ЦСКА КОЙТО ИСКАМЕ ДА ПОДКРЕПИМ ОТБОРА И НОВОНАЗНАЧЕНИЯ ТРЕНЬОР ЩЕ СЕ СЪБИРАМЕ В сектор Г откъм А.........(с този протест на офанзива според мен не помагаме на отбора а напротив пречим който иска протест срещу титан имат си офис).....

Това е най-лошото сега,че публиката се разделя на две части и някой хора ще се възползват от ситуацията за да се насади омраза към Офанзива,че не обичат и подкрепят отбора дано не съм прав!Някога Сектор Г бе единен беше като едно цяло сега нищо не е същото и от това печелят само противниците на ЦСКА включителни и господата от Перник,които точно това и целят надявам се поне да не станеме като Агитката на Партизан които започнаха да се убиват по-между си заради едното надмощие на Южната трибуна.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 мар 2012 20:43

Ние сме си 10 човека и ще викаме за 100, не ми дреме кой ще протестира и кой не, ние отиваме ме да подкрепяме отбора, друго не ни интересува.

САМО ЦСКА ;)

clayton31
Контакти:

Мнениеот clayton31 » 09 мар 2012 23:37

Не, това което ви интересува е вас и собственото ви его. Тъй като тази титла за която се борите може да задоволи единствено него.. Ако мислихте за ЦСКА щяхте да изявите несъгласието си срещу управлението на клуба по начин различен от обичайния ви - псуване и люпене на семки. Вие сте типични мишоци, аутсайдери - хора, които не могат да проумеят как стоят нещата всъщност, хора които не виждат липсата на бъдеще за отбора. Това, което ви интересува е да идете на стадиона, да се израдвате на гръмката победа с 2-0 над колоса Калиакра и да запеете в делириум КЗЛ, въпреки че дори не играем срещу тях. Това сте вие заблудени и неграмотни овчици.

Върни се в “ЦСКА”