Стойчо Младенов: Има държавна директива Левски да е шампион
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стойчо Младенов: Има държавна директива Левски да е шампион
Въпросът е друг? Има ли нормални фенове в България, с които може да се води смислен разговор, а не само дърлене и заяждане на дребно?
Левскари,защо не скачате така,когато вашия президент плюе по ЦСКА ?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
tihomires написа:Въпросът е друг? Има ли нормални фенове в България, с които може да се води смислен разговор, а не само дърлене и заяждане на дребно?
Трудна работа!

lisynger написа:Левскари,защо не скачате така,когато вашия президент плюе по ЦСКА ?
Е как да не скачаме! Няма нормален левскар, който да харесва простотиите на Батков!
lisynger написа:Левскари,защо не скачате така,когато вашия президент плюе по ЦСКА ?
Скачаме ,скачаме и се забавляваме от лафовете му прости ама де някой да чете

Ганью ли ??? Па от си е наш

Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...
обесен бе, но нивга не умря...
- blue magic
- Контакти:
Много ми е интересно къде я видя тази държавна директива? Дай да я прочетем, да видим какво пише и да се съгласим тогава с родения в с.Плоски (някъде около Сандански) футболен корифей.
Също много ми е интересно ако ЦСКА завърши след Лудогорец, Черноморец или Литекс, то това по коя директива ще бъде?
Явно вместо Тройчо Торпедото, трябва да му викаме Тройчо Застраховката.
Както каза един колега по-горе: Не става само със сироп за кашлица, трябват и играчи...
Също много ми е интересно ако ЦСКА завърши след Лудогорец, Черноморец или Литекс, то това по коя директива ще бъде?
Явно вместо Тройчо Торпедото, трябва да му викаме Тройчо Застраховката.
Както каза един колега по-горе: Не става само със сироп за кашлица, трябват и играчи...

Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

VTB сигурно дават пари за пръв път за реклама чрез спорт, ББ направи финансова реворюция, само заради Левски! Вярвайте! Едно е да те препоръчат за спонсор, съвсем друго е да съществуваш като част от държавна поръчка за сметоизвозване.

Макар,Стойчо да е върл цесекар(да не използвам по - силна дума) аз го уважавам страшно много като съперник,треньор,въобще човек , който олицетворява червената кауза...Може би,той и Н.Сираков са последните мохикани,които приемат каузата Левски-ЦСКА на живот и смърт...
Относно изказването му СЪМ АБСОЛЮТНО НА 100% съгласен,защото докато Батков и Гонзо са в отбора НЯМА да се зарадвам на 100% на нито 1 добра новина...
Относно изказването му СЪМ АБСОЛЮТНО НА 100% съгласен,защото докато Батков и Гонзо са в отбора НЯМА да се зарадвам на 100% на нито 1 добра новина...
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Blue1914 написа::mrgreen: Първичен, злобно-надъхан, и навъзпитан! Идеалът на червените фенове за наставник.Перфектен Пи Ар ход на титаните. Чакаме с нетърпение в близкото бъдеще напрежението да бъде потушено и с другата виеща на умряло мастия с гръмкото прозвище "Генерала"- пак любимец на червените фенове, пак същият тип циркаджия.
![]()
VTB сигурно дават пари за пръв път за реклама чрез спорт, ББ направи финансова реворюция, само заради Левски! Вярвайте! Едно е да те препоръчат за спонсор, съвсем друго е да съществуваш като част от държавна поръчка за сметоизвозване.
Замислих се дали да напиша нещо подобно, но се отказах да си правя труда. Иначе си прав, че в момента феновете на всички отбори в България работят за издръжката на ЦСКА /надявам се да не се налага да обяснявам/ . От това по- голяма държавна заръка не знам!
Върни се в “Футбол - България”