2008 - ПРОВАЛА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

2008 - ПРОВАЛА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ?!

Мнениеот TPAKTOP » 06 сеп 2008 22:47

След всички проблеми, които имахме с нашия настоящ шампион - ЦСКА, след "великия" поход на Левски в Европа, вече май не се и виждат никакви шансове за класиране на националите ни в ЮАР... Е ТОВА АКО НЕ Е ГОДИНАТА НА ПРОВАЛА!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: 2008 - ПРОВАЛА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ?!

Мнениеот ***cska*** » 06 сеп 2008 22:50

TPAKTOP написа:След всички проблеми, които имахме с нашия настоящ шампион - ЦСКА, след "великия" поход на Левски в Европа, вече май не се и виждат никакви шансове за класиране на националите ни в ЮАР... Е ТОВА АКО НЕ Е ГОДИНАТА НА ПРОВАЛА!!!

Не годината,от тук започва провала за на пред :(
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

veselin111
Контакти:

Мнениеот veselin111 » 06 сеп 2008 22:53

СРАМ,СРАМ,СРАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 06 сеп 2008 22:56

Просто имаше едно ТВ предаване много подходящо за нашия футбол - "БЕЗ ДУМИ" :cry: :cry: :cry: :evil:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 сеп 2008 23:01

Пичове,съгласен съм.Мъката едва сега започва ! :evil: Имаме още мачове в Европа и националния ни отбор има още многооо мачове да играе и ако играе така...жална ни майка ! Идва мач с Италия... :o Не ми се мисли.Това всичко е резултат на тоталната апатия на Държавния апарат към нашият спорт. Никой не трябваше да допуска Цска да НЕ играе в ЕКТ ; Стадионите трябва да са на клубовете ; Къде е Държавната политика към целия спорт ; Пребройте новите игрища в кварталите и пребройте МОЛОВЕТЕ ; Треньорите ни са с овехтяло виждане за играта ; ДЮШ,освен може би тази на Левски донякъде, са в трагично състояние.Ако нещо не се промени...все така ще се чувстваме след мач ! Накрая просто няма да гледаме футбол,това е ! Дано греша....
Изображение

BesSseN
Контакти:

Мнениеот BesSseN » 06 сеп 2008 23:04

Жалки, жалки, жалки. Няма да коментрирам играта на никой персонално, като цяло сме един мнооо слаб отбор. Без Мартин Петров се видя, че нищо не струва отбора. Моите уважения към Бербатов, но докога ще продължава да разхожда така фанелката, някой да видя, Бербатов, като загуби топката да се върне да се затича неееееееееееее спира и продължава дфа ходи. Ужас !!!
Има, има истина една и тя е само ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 06 сеп 2008 23:09

Blue_Lion написа:Пичове,съгласен съм.Мъката едва сега започва ! :evil: Имаме още мачове в Европа и националния ни отбор има още многооо мачове да играе и ако играе така...жална ни майка ! Идва мач с Италия... :o Не ми се мисли.Това всичко е резултат на тоталната апатия на Държавния апарат към нашият спорт. Никой не трябваше да допуска Цска да НЕ играе в ЕКТ ; Стадионите трябва да са на клубовете ; Къде е Държавната политика към целия спорт ; Пребройте новите игрища в кварталите и пребройте МОЛОВЕТЕ ; Треньорите ни са с овехтяло виждане за играта ; ДЮШ,освен може би тази на Левски донякъде, са в трагично състояние.Ако нещо не се промени...все така ще се чувстваме след мач ! Накрая просто няма да гледаме футбол,това е ! Дано греша....

Така е братле!!! На кой му пука??? Нито футболистите ни футболисти, нито пък играят като отбор. Срещу Босна какво беше??? Марто и Бербо!!! Сега единия го няма, другия се загуби. Няма да си вземаме жалките чужденци без доказан талант. Таях една малка надежда, че след проблемите в ЦСКА, ще изгреят млади БЪЛГАРСКИ фурболисти. А то - ОНЯ ЛУПИ ИЗНАМЕРИ ОТ НЯКЪДЕ ОЩЕ ПАРИ (предполагам - заем) И ДОКАРА КАКВИ ЛИ НЕ!!! Най-доброто попълнение беше на оня жена му, да го е*а!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 сеп 2008 23:26

TPAKTOP написа:
Blue_Lion написа:Пичове,съгласен съм.Мъката едва сега започва ! :evil: Имаме още мачове в Европа и националния ни отбор има още многооо мачове да играе и ако играе така...жална ни майка ! Идва мач с Италия... :o Не ми се мисли.Това всичко е резултат на тоталната апатия на Държавния апарат към нашият спорт. Никой не трябваше да допуска Цска да НЕ играе в ЕКТ ; Стадионите трябва да са на клубовете ; Къде е Държавната политика към целия спорт ; Пребройте новите игрища в кварталите и пребройте МОЛОВЕТЕ ; Треньорите ни са с овехтяло виждане за играта ; ДЮШ,освен може би тази на Левски донякъде, са в трагично състояние.Ако нещо не се промени...все така ще се чувстваме след мач ! Накрая просто няма да гледаме футбол,това е ! Дано греша....

Така е братле!!! На кой му пука??? Нито футболистите ни футболисти, нито пък играят като отбор. Срещу Босна какво беше??? Марто и Бербо!!! Сега единия го няма, другия се загуби. Няма да си вземаме жалките чужденци без доказан талант. Таях една малка надежда, че след проблемите в ЦСКА, ще изгреят млади БЪЛГАРСКИ фурболисти. А то - ОНЯ ЛУПИ ИЗНАМЕРИ ОТ НЯКЪДЕ ОЩЕ ПАРИ (предполагам - заем) И ДОКАРА КАКВИ ЛИ НЕ!!! Най-доброто попълнение беше на оня жена му, да го е*а!!!

Да,поне вие има с какво да си плакнете очите като отидете на Армията ! А ние - с какво,с мустака ! И аз имах надежда ама какво стана.Левски заигра различен футбол,основно с Българи,купени от БГ или свой таланти и оня чукундур Борат кво направи,изгони най-добрия треньор в последно време на клубно ниво и то по най-гадния начин. Сега води война с него ! А вие - взеха ви това което си заслужихте ! Дали Глупи,Дали Батков или БФС не знам и не ме интересува,защото няма значение честно казано ! Проблема е,че се допуска това да стане ! За националите се изговори много и резултата се видя ! Оня ден в нашия форум имаше една тема,която беше едно стихче за победите на Левски в Европа по времето на Комунизма.В това стихче си личеше радостта на хората от български футболисти,който искат да се докажат и ги боли фара,че играят срещу Аякс или Барса ! Истински Дух ! А сега...какво ? Можеш ли да кажеш,че Левски или Цска са велики отбори ? Велики са ни феновете,миналото,но не и сега ! За Националите в момента какво да кажем - добре евалата на Бербо,че играе в Юнайтед,ама не му пролича днес ! Той трябва да е лидера на отбора,но не беше.Само Марто,с неговия хъс и желание за битка играе добре,Иванков също,но какво от това ?! Добре,че беше равен поне !
Изображение

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 06 сеп 2008 23:30

Предлагам на всички да дадат по 50 000 лева премия. За Станиславчето - 100 000 евро.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 06 сеп 2008 23:38

Blue_Lion написа:Да,поне вие има с какво да си плакнете очите като отидете на Армията ! А ние - с какво,с мустака ! И аз имах надежда ама какво стана.Левски заигра различен футбол,основно с Българи,купени от БГ или свой таланти и оня чукундур Борат кво направи,изгони най-добрия треньор в последно време на клубно ниво и то по най-гадния начин. Сега води война с него ! А вие - взеха ви това което си заслужихте ! Дали Глупи,Дали Батков или БФС не знам и не ме интересува,защото няма значение честно казано ! Проблема е,че се допуска това да стане ! За националите се изговори много и резултата се видя ! Оня ден в нашия форум имаше една тема,която беше едно стихче за победите на Левски в Европа по времето на Комунизма.В това стихче си личеше радостта на хората от български футболисти,който искат да се докажат и ги боли фара,че играят срещу Аякс или Барса ! Истински Дух ! А сега...какво ? Можеш ли да кажеш,че Левски или Цска са велики отбори ? Велики са ни феновете,миналото,но не и сега ! За Националите в момента какво да кажем - добре евалата на Бербо,че играе в Юнайтед,ама не му пролича днес ! Той трябва да е лидера на отбора,но не беше.Само Марто,с неговия хъс и желание за битка играе добре,Иванков също,но какво от това ?! Добре,че беше равен поне !

Братле, аз предлагам да изкупим всички бразилци от най-долните им девизии и да закриваме Българския футбол!!! А за оная русата, не искам да ходя на мач и да се държа за оная ми работа - ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ ПОБЕДИ!!!

Върни се в “ЦСКА”